DoguSglm isimli üyenin son içerikleri

1. DoguSglm

Yardım 8 bin TL ye kadar tablet önerisi

Bütçe en fazla 8 olucak
  2. DoguSglm

Yardım 8 bin TL ye kadar tablet önerisi

Selam aleyküm öncelikle herkese Öncelik ders çalış ka video izlemek için şarjı güzel giden sosyal medya uygulamasında üzmeyecek ara sıra da oyun oynayacak bir tablet arıyorum öncelik 0 olursa güzel tabii ki ama 2. El de koca eli içi uygundur bütçe en fazıa 9 10 bin TL arası olucak bilgili...
  3. DoguSglm

İ7 3770 16GB Ram İçin En İyi Ekran Kartı

Darboğaz yapmaz diye düşündüğüm 1050ti rx 580 olabilir 1715532170 580 den şüpheliyim ama
  4. DoguSglm

Yardım 3 bin TL kadar akıllı saat

Aynen hocam çoğu şeyi çalışmıyormuş bakıcam duruma göre arkadaşla Bi iletişime geçmem lazım
  5. DoguSglm

Watch 5 e düşündüm ama teknik destekle konuştuğumda telefonunda samsung olması gerektiğini söylediler hocam fikrin nedir 1713797434 Teşekkür ederim hocam teknik destekle görüştüm o da samsung cihaz olması lazım dedi ama cihaz xiaomi işte kafam allak bullak ya
  6. DoguSglm

Şarjı 2 gün gidiyormuş evet ama diğer mesajları okuduysan hocam bazı özellikler lazım bana
  7. DoguSglm

Teşekkür ederim her şey için
  8. DoguSglm

Saati bir şey olmazsa 1 2 güne alıcam hocam geldiği zaman kurulum için tekrar seni rahatsız etsem sorun olurmu bu EKG muhabbeti için bu süreçte kendim de araştırıcam yapabilirsem kendim de yaparım
  9. DoguSglm

Teknik destekle görüştüm bende bir sıkıntı olmadığını belirtti uzman la da geri dönüş sağlayavaklar mış geri dönüş yapıcam sana 😂
  10. DoguSglm

Kalp atışı varmış yanı sıra EKG de varmış bu benim için çok çom önemli hastane de her gün EKG çekiyoruz 1713775611 Eminmisin brom 😂benim için şu an kutsal bir şey bu EKG muhabbeti
  11. DoguSglm

Dakika 8.25
  12. DoguSglm

Hocam izlediğim video da EKG özelliği var ama tr de kullanılmıyor diyor Du gelişmelerden haberin varmı izin felan muhabbeti varmış
  13. DoguSglm

Sadece kordonun rengi farklı sanırım ve 44mm
  14. DoguSglm

https://ty.gl/s3ta2y4ira
  15. DoguSglm

Classic 46mm normal 40mm varsa bir link atabilme şansın varmı 1713774103 Bileklik değilde saat istiyorum hocam ya
Geri