Selamlar, tasarımla uğraşıyorum ve iş tecrübem var. Gönüllü olarak çalışmak için projeleri araştırıyorum. Proje çağrılarının yapıldığı platformlar biliyor musunuz?
Github'taki gibi projelerin paylaşıldığı ama ama her türlü projenin geliştiricilerini (bunların yazılımcı olmasına gerek yok)...
Hocam renk doğruluğu konusunda yeterli mi, tasarım yaptığım için kırmızı yaptığım şeyin başka bir ekranda pembe gözükmesini istemiyorum. Bu arada teşekkürler inceleme için :)
Malum dolar artıyor, işlemcilerin de fiyatları artmadan bugün halletmek istiyorum.
Tasarım için alıyorum. (After Effects, Premiere vs.)
Anakart: Asus Prime B350 Plus
Ekran Kartı: XFX Rx5600xt
Ram: Corsair 2*8Gb 3000Mhz(OC 3200MHz)
Video çekim işlerine daha yeni olduğum için bütçem çok fazla değil, en fazla 100TL olacak şekilde F/P ND filtre önerebilir misiniz?
(Aparatım yok)
1616708057
Farkettim ki çok fazla şey istiyormuşum :(
Şu an elimde bulunan modemin 2.4 Ghz hızı çok düşük olmasından ve superonline'ın da harici bir modem kullanılmasına izin vermemesinden dolayı bir genişletici almak istiyorum. Modemin olduğu odada çoğunlukla sabit 97-100 Mbps alıyorum, fakat diğer odalara gittiğimde 2.4 GHz'e bağlandığından...
Bende de aynı sorun vardı hocam, bu yazıya göz atabilirsin.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayar-acilmama-sorununa-coezuemuem.221625/#post-2181474