Ben Beşiktaşlıyım ve İzmir’de yaşıyorum. Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanacak maça gitmek istiyorum. Ancak bu maça bilet alabilmek için öncelikle Passolig kartı sahibi olmam gerektiğini öğrendim, çünkü Passolig olmadan bilet alınamıyor.Kartı alırken, sistem benden bir takım seçmemi istiyor...
https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-pch/
Arkadaşlar, yakın zamanda yeni bir PC alacağım. Bütçem 28.000 TL. GPU'da VRAM'in 16 GB olması uzun vadede daha iyi olacağından bunu seçtim. Sizce alınır mı? Parçalarından hangilerini yükseltsem daha iyi olur?"
28 bin TL (zorlarsam 30k olabilir) bütçem var ve uzun ömürlü bir bilgisayar alarak oyun oynamak istiyorum. Bana önerebileceğiniz bir bilgisayar var mı?
2800 TL bütçe ile oyun bilgisayarı almak isteyen biri, hangi özelliklere ve donanımlara dikkat etmelidir ve bu bütçe ile piyasada bulunan en uygun seçenekler nelerdir?
Arkadaşlar yakin tarihte bir bilgisayar almayı düşünüyorum 28k butcem var sizce biraz daha indirim beklemem mi lazim ne zaman saglam indirimler başlar yoksa suan direk aliyim mi?
Arkadaşlar, yeni bir gaming monitör almayı düşünüyorum ve 7-8 bin lira bütçem var. Monitörün 165 Hz yenileme hızına sahip olmasını, çözünürlüğünün 1080p veya 2K olmasını, pivot hareket özelliğinin bulunmasını, 27 inç boyutunda IPS panel olmasını istiyorum. Ayrıca diğer özelliklerinin de ortalama...
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-parsec-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-palit-geforce-jetstream-16gb-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-37508
Arkadaşlar bu sistem alınır mı sizce darboğaz yapar mı?
Reis oyun oynucam işlemci AMD intel fark etmez darboğaz olmasin yeter gpu konusunda ise Nedense Nvidia istiyorum Amd Radeon nin de iyi olduğunu biliyorum ama kararsızım
Merhaba arkadaşlar. Size beni cok ikileme düşüren bir şey soracağım örnek veriyorum: NVIDIA 4060 8 GB ile 16 GB arasındaki farklar ne bir ekran karti alacağım ama hangisini alacagimi bilmiyorum. Depolama konusunda sizce 8 GB günümüz oyunlarin da yeter mi? Yoksa daha yüksek bir VRAM'li bir ekran...