Dolandırılmadım isimli üyenin son içerikleri

1. D

Öneri GeForce NOW Yeni Paket

Mantıklı olabilir neden olmasın eğer gelirse oyun konsoluna ihtiyaç kalmaz.
  2. D

Sanırım yurt dışında mevcut 4k 60fps rtx 3080 diye bir paket ismi aylık 20 dolar. Ancak türkiye'ye gelir mi bilmiyorum.
  3. D

hocam bilmediğim için soruyorum geforce now'da 4k var mı? Yoksa 1080p ultra ayarlar rtx mi sadece
  4. D

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Henüz resmi bir açıklama gelmedi o konu hakkında. Ancak umarım ki öyle bir şey olur.
  5. D

Türk halkı zenginleri sevmiyor gerçekten. Kişi günde 18 saat çalışıp zengin de olsa piyango ile zengin de olsa Türk halkı hepsini aynı görüyor. Düşüncelerimiz değişmedikçe Türkiye'nin refah seviyesi, zekası vs. hiç bir şekilde düzelmeyecektir diye düşünüyorum.
  6. D

Hocam siyasetten anlamam kusura bakmayınız bir parti de tutmam ancak kendimden de örnek vermeden örnek vereceğim. Bu ülkede düşük ücretle geçinen kesim kadar yüksek ücretle geçinen bir kesim de var. İmkansız diyerek bu iki kesimi de alıyorsunuz sorunuza. Tekrar dediğim gibi hiç bir siyasi...
  7. D

Arkadaşlar C# Programcılığı Başlıcam OrtaSekmentmi Yoksa Düşük Sekmentmi alayım?

Hocam sanırsam C# ile oyun kodlanabilir ve arkadaş oyun kodlamak isterse ekran kartına ihtiyaç duyabilir.(unity c# kullanıyor yanılmıyorsam.)
  8. D

Bu sistem satın alınır mı?

Teşekkürler arkadaşla konuşacağız pc hakkında. Hocam onun için demedim boş keşke yoruma neler yapılacağını da yazsaydı dedim yorumu iyi okursanız fark edersiniz.
  9. D

Tamamdır sorun yok bilgisayara geçince/telefonunuz şarj olunca yazarsınız umarım. Bu arada full asus toplamışım asus fanboyluğum yok aksine msi fanboyum sadece farklı marka kullanmayı sevmiyorum full aynı marka takıntım var.
  10. D

Yorumunuz çok boş yok yani haklı ama boş keşke neler neler yapılacağını da yazsaydınız.
  11. D

Mesajınızın çoğunluğuna katılıyorum hakikaten 13900k'nın 100 dereceyi geçmesi üzücü ama normal bir durum çok güçlü bir işlemci çünkü.
  12. D

Teşekkür ederim fikrin için ancak daha 1 aylık olan(sanırım) bir ekran kartını almanın çok saçma olduğunu düşünüyorum en az 1 yıla yakın süre geçene kadar 4000 serisi tercih edeceğimi düşünmüyorum.
  13. D

Teşekkür ederim bakacağım. Hocam kusura bakmayın da i7 12700k + rtx 3080ti ikilisini nasıl 31.000tl'ye getirmeyi planlıyorsunuz? anlatır mısınız
  14. D

ASUS TUF Gaming B660-Plus Wi-Fi D4 5333MHz(OC) DDR4 soket 1700 M.2 HDMI DP ATX anakart. Intel Core i7-12700K 3.6GHz 25MB önbellek 12 çekirdek 1700 soket işlemci. ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12 GB GDDR6X ekran kartı. Kingston 16 GB Fury Beast Black 5200 MHz CL40 DDR5 Single kit RAM [x2] Kingston...
  15. D

Letgo Üzerinden Dolandırıcılık Çalışması

Merhaba çok uzatmayacağım. Letgo'dan 9.500₺ ye PS5 dijital versiyon ile 2.kumanda satan bir arkadaş vardı ve satma sebebi düğün olduğunu söyledi biz tamam dedik. sahibinden.com Param Güvende ile alacaktık o ilanı koydu biz ödeme emri başlattık. Sonra o dedi ki hafta sonu vs bazı kişiler problem...
Geri