Türk halkı zenginleri sevmiyor gerçekten. Kişi günde 18 saat çalışıp zengin de olsa piyango ile zengin de olsa Türk halkı hepsini aynı görüyor. Düşüncelerimiz değişmedikçe Türkiye'nin refah seviyesi, zekası vs. hiç bir şekilde düzelmeyecektir diye düşünüyorum.
Hocam siyasetten anlamam kusura bakmayınız bir parti de tutmam ancak kendimden de örnek vermeden örnek vereceğim. Bu ülkede düşük ücretle geçinen kesim kadar yüksek ücretle geçinen bir kesim de var. İmkansız diyerek bu iki kesimi de alıyorsunuz sorunuza. Tekrar dediğim gibi hiç bir siyasi...
Teşekkürler arkadaşla konuşacağız pc hakkında.
Hocam onun için demedim boş keşke yoruma neler yapılacağını da yazsaydı dedim yorumu iyi okursanız fark edersiniz.
Tamamdır sorun yok bilgisayara geçince/telefonunuz şarj olunca yazarsınız umarım. Bu arada full asus toplamışım asus fanboyluğum yok aksine msi fanboyum sadece farklı marka kullanmayı sevmiyorum full aynı marka takıntım var.
Teşekkür ederim fikrin için ancak daha 1 aylık olan(sanırım) bir ekran kartını almanın çok saçma olduğunu düşünüyorum en az 1 yıla yakın süre geçene kadar 4000 serisi tercih edeceğimi düşünmüyorum.
Merhaba çok uzatmayacağım. Letgo'dan 9.500₺ ye PS5 dijital versiyon ile 2.kumanda satan bir arkadaş vardı ve satma sebebi düğün olduğunu söyledi biz tamam dedik. sahibinden.com Param Güvende ile alacaktık o ilanı koydu biz ödeme emri başlattık. Sonra o dedi ki hafta sonu vs bazı kişiler problem...