Ptt avm de akakçeye göre en ucuz logitech g923 setini buldum fakat güvenebilirmiyim bilmiyorum.
link
Link yukarda al derseniz alacağım fiyatı diğer sitelerden uygun.
Ps5’den oynuyorum mantıklı fikriniz varsa biraz para bayılcam 2 milyonum olcak.
Gece kulübüm var günlük 50k nakit bırakıyor ama millet bunun kat ve kat fazlasını kazanıyor.
Kosatka diyorlar hiç bilgim yok.
Maze bank ta bir çok seçenek var fakat hangisi kazandırır bilmiyorum.
Tavsiyelerinizi...
bu aralar teknolojiye bakmıyorum çok haberdar değilim,
ithalatçı garantili olmayan adam gibi türk firmasının 2 kol ile sattığı ps5 digital arıyorum
şimdiden teşekkürler.
Hacım 6 senelik monster kullanıyorum 6 ayda bir genel temizliğe götürüyorum şuana kadar bir kere anakartı yandı ona kazık fiyat verdiler tek sıkıntısı bu.
istersen tüm parçaları değiştir ram tak hdd tak yine bakımını yapıyorlar. anakart değişti ona bile bakım yaptılar.
Linkteki model yerine...
İzmir'de yaşıyorum puanım Ege'ye de tutsa İzmir'e yakın olduğundan Manisa'ya gitmek istiyorum.
Açıkçası ailemden biraz da olsa uzaklaşmak istiyorum en azından farklı ortamlara girerim insanlar tanımış olurum.
Sadede geleyim İzmir'de gezecek yer çok gece hayatı olsun sahili olsun mükemmel şehir...
2018 yılında Abra A7 V8.1 modelini aldım başkalarının şikayetlerine rağmen bende hiç sorun çıkmadı 6 senedir cayır cayır çalışıyor gta en yüksek ayarlarda 65-70 fps rahat veriyor.
Ekteki fotoğrafta tam çıkmamış ama fotoğrafın altındaki yeşil çizginin ekranın her tarafında var sürekli yer...
Dün okulda müdür yardımcısıyla koridorda baya bağıra bağıra tartıştık en sonunda bana cevap vermeden gitti. Sadede geleyim gerçekten haklı olduğum konuda tartıştık ve dünden beri ters ters bakıyor. Bende bu bakışların altında kalamıyorum bir yerde patlayacağım.
Hocalara saygısız değilim...
Hata bu, daha önceden de yaşamıştım seçtiğim gibi değilde birini seçmiştim review diyip girince ilerleme silinmiş %15 den devam etmiştim.
Yaşayan varsa çözüm bulursa sevinirim.