andromeda teknoloji benim de fiziki alışveriş yaptığım bir mağazaydı. Sıfır diye 10bin saat kullanım süresi olan monitörü vermişlerdi. Herhangi bir ölü...
iPad Mini 1 jailbreak atarsam youtube ve spotify için medya cihazı olarak kullanabilir miyim? Sadece youtube'da 720P video açsın, spotify dinletsin yeter...
Satıp laptop almak mantıklı mı? Lise son sınıf öğrencisiyim üniversite hazırlığındayım. Günlük yaşamımda çok fazla yanımda taşıyacak bi cihaz ihtiyacım...
Çok zor bi insan. Çiçeklerden hoşlanmıyor, peluş o bu şeyleri boş buluyor. Öyle aşırı yumuş yumuş romantizmi sevmiyor. Ne alacağım ne edeceğim bilemedim...
11 den xs maxe geçtim. ağırlık malzeme kalitesi oled ekranı her yönüyle seski bi telefon. içine 16 donanımını yerleştir senelerce sıkılmadan kullanırım...
iPhone X'lerde sıvıya dayanıklılık rezalet zaten.
1738099175
Ya çok kötü bir cihaz değil A13 işlemcinin öyle cayır cayır kasmaması lazım aslında. Cihaz çok...
Şunuda belirtiyim 2 cihazında Face IDsini darbe sonucu bozdum. Güya su geçirmiyor fakat yağmur altında iki dk baktım diye X bozuldu. 11de sürekli düşme...