dolaroldu8tl isimli üyenin son içerikleri

1. dolaroldu8tl

Uluslararası Ticaret Ve Lojistik okunur mu?

Videolara güvenemiyorum büyük oranda hepsi sponsorlu oluyor. İstediğim bölüm yönetim bilişim sistemleriydi aslında ama olmadı.
  2. dolaroldu8tl

Bölümler hakkında bilginiz varsa biraz aydınlatabilir misiniz?
  3. dolaroldu8tl

YKS'de iyi bir sıralama yakalayamadım fakat rehber öğretmenim okursam ve kendimi geliştirirsem iyi bir yerlere gelebileceğimden bahsetti. Dil öğrenmeye yatkın bir insanım. Ayrıca Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümü hakkında fikriniz var mı? 4 yıllık bölümler arasında en kafama yatan...
  4. dolaroldu8tl

Kuba TK03 hakkında fikir

B ehliyet alıyorum ve motor alacağım. A2 ehliyet için biraz beklemem gerekiyor maddi durumdan dolayı. Ruhsatta 50CC hangi motorları önerirsiniz. Aklımda tk03 var. TK03 için ne düşünceleriniz var?
  5. dolaroldu8tl

2025'te iPhone XS kullanmak (deneyimlerimi paylaşıyorum)

iclouddan dolayı geçemedim dosyalarımı aktarmakla uğraşmak istemedim
  6. dolaroldu8tl

Pili Değişmiş iPhone 11 alınır mı?

niye alınmasın bilader bu yorumlar ne piyasadan haberiniz yok herhalde 9bine 11 bulmuş adam bide pil değişmesi daha iyi bile bişey sanki sen alınca değiştirmeyeceksin
  7. dolaroldu8tl

2025'te iPhone XS kullanmak (deneyimlerimi paylaşıyorum)

Geçen konudaki X'i 7000'e elimden çıkarıp bu sefer 8000'e XS aldım. Cihazımın ekranı, bataryası değişmiş fakat true tone ve face id aktif ve geçen seferki X'e göre çok çok daha temiz herhangi bir kırığı veya kasada yarası yok. Ekran : Orijinal değil fakat önceki cihazımdan daha iyi bir ekran...
  8. dolaroldu8tl

IPhone XS yoksa XR mı?

kullandığım cihaz ekranı yan sanayi LCD idi yani çok büyük kayıp yaşamam.
  9. dolaroldu8tl

IPhone XS yoksa XR mı?

X'imi 7000 TL'ye sattım 1600 tl para ekleyebilirim üstüne 8600 tl gibi bi bütçeye hangisi daha mantıklı cihaz olur? Androide geçmek istemiyorum özellikle kaçak redmi falan önermeyin.
  10. dolaroldu8tl

DELL Alienware AW2725DF vs ASUS ROG Strix XG27ACDNG

adam nota woled istemiyorum yazmış ve yansıma sorununun onun için bir sorun olmayacağını belirtmiş
  11. dolaroldu8tl

En hafif Linux hangisi?

linux mint xfce, lubuntu kullanmıstım
  12. dolaroldu8tl

Parola yöneticisi tavsiyesi !

microsoftunki güzeldi bi süre kullandım
  13. dolaroldu8tl

Tüm heves ve isteğimi kaybettim

2 ay sonra 18ime girecek bir YKS öğrencisiyim ve konularda çok gerideyim elimden geleni yapmaya çalışıyorum fakat elimden gelenlerin yetersiz olduğunu biliyorum. Mental olarak kötü bi dönemdeyim herkes gibi ve bu ders çalışmaya karşın tüm isteğimi kırıyor bitiriyor. Halim yok sürekli bi -bitse...
  14. dolaroldu8tl

IPad Mini 1 Uygulama Yüklemek

hangi appler acaba? 1743670902 en azından spotify kullanabilsem iyi olurdu ya
  15. dolaroldu8tl

IPad Mini 1 Uygulama Yüklemek

Elimde Jailbreakli ipad mini 1 cihazım var ios 9.3.5 sürümünde youtube spotify gibi uygulamaları nasıl yükleyebilirim? Cydia ve Phoneix kurulu cihazda ve bir kaç tweak kurdum ama işe yaramıyor.
Geri