iPhone XS'im motordan düşerken cebimde parçalandı. XS'ten çok memnundum pil ömrü ve aşırı ısınma problemleri dışında. Şu anda da arkadaşımdan ödünç aldığım Oppo A96'yı kullanıyorum 1 aydır j2 ile dolaşıyodum. Bütçem 6-8 lira falan çok üstüne çıkamam gibi duruyor. Ne önerirsiniz?
Güncelleme :
Motoru ağustos ayından beri kullanıyorum 4 kazaya karıştım motor da bende saglamım ve almayın arkadaslar ben memnunum ama gerçekten çok uğraştım servisten çıkmadı motor
3 defa vites milini kırdı
Elektronik aksamdan 2 defa sorun yaşadım (tesisat serviste elden geçti)
Sallanan...
2-3 saat spor diye bişey yok öncelikle
youtuberların kafadan salladıkları saçma sapan programları yapıp kendini boşuna yorma
aletlere bakmaksızın çevrendeki en uygun fiyatlı salona yazıl kriterlerin dumbelların elinde ikiye ayrılıp kafana düşmemesi ve koşu bantlarının çalışmasından ibaret olsun...
YKS'de iyi bir sıralama yakalayamadım fakat rehber öğretmenim okursam ve kendimi geliştirirsem iyi bir yerlere gelebileceğimden bahsetti. Dil öğrenmeye yatkın bir insanım. Ayrıca Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümü hakkında fikriniz var mı? 4 yıllık bölümler arasında en kafama yatan...
B ehliyet alıyorum ve motor alacağım. A2 ehliyet için biraz beklemem gerekiyor maddi durumdan dolayı. Ruhsatta 50CC hangi motorları önerirsiniz. Aklımda tk03 var. TK03 için ne düşünceleriniz var?
niye alınmasın bilader bu yorumlar ne piyasadan haberiniz yok herhalde 9bine 11 bulmuş adam bide pil değişmesi daha iyi bile bişey sanki sen alınca değiştirmeyeceksin
Geçen konudaki X'i 7000'e elimden çıkarıp bu sefer 8000'e XS aldım. Cihazımın ekranı, bataryası değişmiş fakat true tone ve face id aktif ve geçen seferki X'e göre çok çok daha temiz herhangi bir kırığı veya kasada yarası yok.
Ekran : Orijinal değil fakat önceki cihazımdan daha iyi bir ekran...