YKS'de iyi bir sıralama yakalayamadım fakat rehber öğretmenim okursam ve kendimi geliştirirsem iyi bir yerlere gelebileceğimden bahsetti. Dil öğrenmeye yatkın bir insanım. Ayrıca Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümü hakkında fikriniz var mı? 4 yıllık bölümler arasında en kafama yatan...
B ehliyet alıyorum ve motor alacağım. A2 ehliyet için biraz beklemem gerekiyor maddi durumdan dolayı. Ruhsatta 50CC hangi motorları önerirsiniz. Aklımda tk03 var. TK03 için ne düşünceleriniz var?
niye alınmasın bilader bu yorumlar ne piyasadan haberiniz yok herhalde 9bine 11 bulmuş adam bide pil değişmesi daha iyi bile bişey sanki sen alınca değiştirmeyeceksin
Geçen konudaki X'i 7000'e elimden çıkarıp bu sefer 8000'e XS aldım. Cihazımın ekranı, bataryası değişmiş fakat true tone ve face id aktif ve geçen seferki X'e göre çok çok daha temiz herhangi bir kırığı veya kasada yarası yok.
Ekran : Orijinal değil fakat önceki cihazımdan daha iyi bir ekran...
X'imi 7000 TL'ye sattım 1600 tl para ekleyebilirim üstüne 8600 tl gibi bi bütçeye hangisi daha mantıklı cihaz olur? Androide geçmek istemiyorum özellikle kaçak redmi falan önermeyin.
2 ay sonra 18ime girecek bir YKS öğrencisiyim ve konularda çok gerideyim elimden geleni yapmaya çalışıyorum fakat elimden gelenlerin yetersiz olduğunu biliyorum. Mental olarak kötü bi dönemdeyim herkes gibi ve bu ders çalışmaya karşın tüm isteğimi kırıyor bitiriyor. Halim yok sürekli bi -bitse...
Elimde Jailbreakli ipad mini 1 cihazım var ios 9.3.5 sürümünde youtube spotify gibi uygulamaları nasıl yükleyebilirim? Cydia ve Phoneix kurulu cihazda ve bir kaç tweak kurdum ama işe yaramıyor.