Konu tavsiye konusu değil ama 980PRO ve 990PRO'ların SLC cache'leri çok küçük. KC3000'in 3'te 1'i kadar neredeyse. Tek seferde 100GB+ dosya kopyalama esnasında 114GB'lardan sonra göreceğiniz 2GB/s civarı yazma hızı sizi üzebilir.
Lenovo marka bir kulaklıktı, tüm uğraşlarıma rağmen halledemedim. Lenovo bu üründe distribütörler arasında amazon olduğunu ve onlarla görüşmemi söylemesine rağmen amazon tarafı duvar gibiydi, destek olmaya yanaşmadılar bile. Bu durum aydınlanmamı sağladı açıkçası.
Komik oluyor böyle iddialı söylemler, diğer kişi için de. amazon.com.tr satıcılı hatta çok büyük ihtimal distribütörünün de amazon olduğu üründe sorun yaşadım, garanti süreci içerisinde ürünle ilgilenecek muhatap bulamadım.
Ürünü birkaç haftadır kullanıyorum. Kurulumunda vs. pek sorun yaşamamış olsam da kablosuz bağlantı anlamında bazen sorun yaşıyorum. Bağlı bulunduğu modemin kablosuz bağlantısında sorun olmadığı durumda bile kablosuz yayını kesebiliyor, tekrar bağlanması ise zaman alıyor. Kesinti sonrası hemen...
3070ti 3070'den kat kat iyi bir kart değil, aksine daha yüksek güç tüketimi ve sıcaklığa değecek bir performans farkı bulunmuyor.
Performans anlamında 3060ti ile 3070, 3070 ile 3070ti kadar benzer kartlar değil.
Ürünü birkaç gündür kullanıyorum. Uygulama biraz yavaş çalışsa da(cihazla iletişimi yavaş diyelim) ve pek kişiselleştirme imkânı sunmasa da(örn. 2.4GHz yayınını kapatmak) pek sorun yaşamadım.
İlk düşünceniz doğruydu.
"Tekrarlanan yayını kablolu bir şekilde de aktarabiliyorsunuz" diyor.
Olumsuz yorumlar ürünle mi alakalı yoksa kullanıcı bilgi eksikliğiyle mi iyi sentezlemek lazım.