Merhaba hocam kusura bakma haddime değil, ama en baştan beri yazdıklarımı şu an bizzat yaşıyorsun. @Xeno34 ne diyecek merak ediyorum diye yazmışım. ne...
Benim söylediğimin tam karşılığını bulmuşsun. tam benim yazdığımı anlatıyor görsel. ki zaten arkadaş da cevap vermiş anlatmak istediğimi anlamış ve hak...
Evet foruma üye olalı 3 gün oldu konuya 20 tane mesaj evet. çok doğru, ama şundan da bahsetsenize
yazdığım mesajlara abuk subuk yanlış çöp leş uydurma yalan...
Evet okuma yazmayı hala öğrenememişsin aynı şekilde devam ediyorsun, hiç şaşırmadım öğrenebilecek altyapı yok demekki.
Orda konu oled monitör mü? değil...
Doğru bilgi olup olmadığına karar verecek kişiler yok mu. sen kimsin de buna yorum yapabiliyosun onu öğrenebilir miyim. bilirkişilere, bu arkadaşın verdiği...
Eğer sürekli kullanacaksan bi kenarda durmayacaksa, mag 274qrfw monitörü almanı tavsiye ederim. kullandığı boe panel garanti süresi dolmadan %99 bozulacak...
Güzel, başka moniör arayışına girmek baş ağrısı bana sorarsan. sormazsın da ben yine de yüzsüzce fikrimi belirteyim.
Renk değerleri daha geride değil hatta...
şimdi hocam, normalde değişimlerde ürünün garanti süreleri kaldığı yerden devam eder. bu konuyu netleştirdin mi bilmiyorum öncelikle ilk netleştirmen...
o paralar mı. hmm yani burda parayı kendi emeğiyle kazanmama durumu falan mı var veya kolay para durumu var, para nedir ki elinin kiri falan bırak ulenn...