o paralar mı. hmm yani burda parayı kendi emeğiyle kazanmama durumu falan mı var veya kolay para durumu var, para nedir ki elinin kiri falan bırak ulenn kızı.
yada galiba ben çok fakirim. insanlar çok zengin. ee madem bu kadar zengin niye sorun oluyo miniled monitörler geliyo dediler gayet...
Üstad anlıyorum, dediğin gibi kamerada gözüken ile gerçekte aynı değil %100 katılıyorum. ama şöyle de bi durum var bak bu kavram 2 taraflı onun açıklamasını en son yapayım.
Fark ettim renk veya hız açısından kıyaslamadın MSI monitörle, hız renk olarak değil zaten. peki ne olarak, 4bin tl lik bir...
Şimdi patron. çok iyi dedin güzel dedinde bu soldaki monitör 4bin tl'lik bi monitör. yani 4bin tl lik monitörle 11.5bin tl? arada nerdeyse 3 kat fark olan bi monitörün karşılaştırılması ne kadar doğru. eğer dersen ki çok doğru, o zaman 11500tl yi de biraz çarpalım 3le çarpmaya gerek yok 24500tl...
hmm. evet gördüm üstad anladım. tabloda görüldüğü üzere tüm marka ve modeller sitesinde teknik özelliklerde 1ms gtg yazıyor ama gerçekte olan değerler 8.74, 6.5, 5.5, 4.3 gibi değerler. hepsi yanlış lenovonunki de yanlış ama lenovo ile aynı paneli kullanan ktc 1ms gtg doğru mu?
üstad ilk defa bi foruma giriyorum ve yazıyorum yeni kayıt oldum
bi arkadaş daha gördümde ktc'nin pazarlama müdürüymüş gibi yazılar yazmış garip geldi. sen de öyle çelişkili söyleyince dikkatimi çekti
yani hem diyosunki teknik verilere göre seçim yapılmaz, evet doğru. kağıt üstündekilerin çok bi...
Üstadım teknik verilere göz atarak monitör secilmez diye sen dedin, senden öğreniyoruz bişeyler ve buna göre bu dediğiniz yanlış değil mi. kağıt üzerindeki verilerle gerçekte olan farklı oluyor, öyle değil mi yanlış mı bu durum. insanlar monitörü aldığında ilk baktıkları şey ölü piksel ışık...
merhaba cevabınız için teşekkürler üstad. ilk olarak teknik verilere göz atarak monitör seçilmez diye kendiniz söylemişsiniz çok doğru katılıyorum fakat teknik verilere göre lenovo ktc'den zayıf demişsiniz yani ktc'ye gelince işler değişiyor sanırım nedense :) 27q-11i çok yakında deneyimleyenler...
Aldığın yer ve satış sonrası destek de çok önemli. ilk alırken sadece gamuta mamuta bakıyosun he iyi diyosun sonra ah vah olabiliyor.
tamam mahmut da olcak teknik veriler güzel olcak ama diğerleri de olmalı
1763982406
dragos ?
1763982584
Kullandınız sanırım, neyin kötü olduğunu paylaşır...
Hayır orda alt kısımda alınır alınmaz diye öneri yapmadım 12345 olan kısım öncelik sıralaması değil, onları ktc ile fiyat karşılaştırması olsun diye koydum.
ordaki öneri yani o bölümün başrolü üstteki yazdığım lenovo. diğerleri uygun fiyatlı figüranlar
ama alt kısıma yani figüranlara illa cevap...
Kral biraz önce arkadaşa yazdığım senin için de geçerli olabilir bu konuda
ips glowun çok fazla olması ve ürünün garantisi (satış sonrası servis 2yıl vs.) senin için sorun değilse ve 300 hz şartın varsa bu monitörü alabilirsin(ktc h27e6) ama önerim değil
öneri olarak bu 8999tl...
Hocam konu olmuş 40 sayfa :) uzayacak çok şey var monitör alma konusu gerçekten çok sıkıntı.
almak isteyene zaten bu monitör mantıklı, dediğim gibi yüksek yenileme hızı şartı varsa ips glowla ilgili takıntısı yoksa almasını söyledim zaten arkadaşa da. ama benim açımdan almamak için sebep daha...
Hocam burda öyle senin hatan veya acemiliğin diye bişey yok, burda çok sayıda alışveriş yapan başka arkadaşlar da vardır tahminim ama ben belki binlerce kez ürün aldım gönderdim değişim yaptım iade ettim vs. bu işler öyle olmuyo, sen ürünü aldın 14gün dolmamış 14gün içinde(amazonda30gün) bu ürün...