merhaba 2.el oled monitör almayı planlıyorum bilmem gereken şeyler nelerdir nelere dikkat etmem gerekir lütfen belirli bir model önermeyin 2.el olduğu için bulabilme olasılığım çok az oled monitör alırken genel dikkat etmem şeyler nelerdir? ve almadan önce ne testler yapmam lazım?
hocam kartı ben acarken macun baya uzun süredir değişmedigi için büyük ihtimal karta baya güc uygulayarak açmak zorunda kaldım ve o güçü aniden verince kapasitör düştü ama direkt sogutucu blogu üstünden alacak şekilde güc uyguladım yan taraflara hiç baskı uygulamadım
1756340640
Şuan 20$ yapacak...
50$ uygun bir fiyatmı hocam kapositerin bacağı felan sağlammış chatgptye sorduğuma göre, oyüzden çok tutmayacagını söyledi oda
1756336736
bu arada kendim makina alıp yapma ihtimalim nedir kolay bişeymi ve çok masraflımıdır
Aralarındaki fark temelde %5-10 civarı bir performans artışı (özellikle oyun dışı çoklu iş yüklerinde) ve 9600X’in biraz daha yüksek boost saat hızları. Ama bu fark çoğu kullanıcı için günlük kullanımda ya da oyunlarda fark edilir düzeyde değil.
Eğer sadece oyun için alıyorsan ve arada 1500 TL...
merhaba GİGABYTE 3070 ti kartımı macun yenilemesi için actım acarken cok sert actım galiba kapasitör düştü macunu yeniledim şuan denedim kartı görüntü geliyor furmark testi yaparsam riskler nedir? aşşağıdaki fotoğraftaki kapasitör koptu sadece 1 tane