Donanım Delisi isimli üyenin son içerikleri

1. D

İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

Arkadaşlar 3 ay içinde harcama koşulu amazon için mi iş bankası için mi?
  2. D

Keenetic Modem Ip Adresi Atanamadı Hatası

Hocam sorun varken devre dışı, otomatik, kapalı üç ayarı da denemiştim olmamıştı. Şu an çalışan haliyle devre dışı vaziyette.
  3. D

Arkadaşlar modem şifresi değişimi sonrası sorun düzeldi, eski şifre eski modemle sorunsuz çalışırken yeni modemle doğru yazdığım halde çalışmıyordu. Kullanıcı adı sabit kaldı sadece şifreyi değiştirdik ve sorun garip bir şekilde çözüldü. Başına gelen olursa bu yöntemi deneyebilir.
  4. D

Denedim hocam ya oda olmadı. 1778791403 İSS kaynaklı gibi çözebileceklerini zannetmiyorum, yinede denerim.
  5. D

Keenetic Carrier DSL KN-2111 modemim bozulduğu için Extra DSL KN-2111 modeline geçiş yaptım. Modem kurulumunu, kullanıcı adı ve şifre adımlarını doğru yaptığım halde modem internete bağlanmıyor. DSL kısmında IPv4 kısmına baktığımda "IP ADRESİ ATANAMADI" uyarısını gördüm. İnternette gördüğüm...
  6. D

🔥İndirim CORSAIR 16GB Vengeance LPX 6000MHz CL36 9.999 TL

İndirim değil bindirim bu.
  7. D

🔥İndirim Samsung 990 Pro Soğutuculu NVMe M.2 SSD 2 TB - 8.099 TL

Satamadıkları sürece mike mike düşürecekler hocam o fiyatları talep olmayan yerde fiyatı alıcı belirler.
  8. D

🔥İndirim Thermalright Assassin X 120 Refined SE Hava Soğutucu 799,05 ₺

ARGB versiyonu olsaydı bu fiyata acımazdım.
  9. D

🔥İndirim İD COOLİNG SOĞUTUCULAR !

Fiyatlar yüksek üstüne bide kargo masrafı iyice kazık oluyor. Bunu paylaşmaktaki amaç ne?
  10. D

❌İndirim Bitti! Corsair Vengeance Beyaz 32 GB 6000 MHz CL36 Ram 21.999,00 TL (6-9 taksit var)

Şunu indirim diye paylaşmaya utanmadın mı kardeşim ya. Bu fiyatlardan ram alıp üç kağıtçı şerefsizlere para yedirmeyin arkadaşlar bu balonda elbet patlayacak.
  11. D

❌İndirim Bitti! Delta 850w PSU 3750 TL! Yine indirime girmiş🔥🔥

Gına geldi Delta markasını sert sinemliyim
  12. D

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 9.999TL

Daha fazla hortlatmasak mı şu konuyu beyler?
  13. D

🔥İndirim MSI SSD SPATIUM M480 PRO 1 TB 4149 TL

Bir ay önce 3500 lira bandındaymış zaten alınmaz bu fiyata.
Geri