DonanımArşiviSevdalısı1 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Öneri Fazeon monitör alınır mı?

Hocam ona bakmadım çünkü inceleme fırsatım olmadı. Ölü pixeli görür görmez bir gün sonra iade ettim. Ama ghostingi inceleme fırsatım oldu, en yüksek overdrive ayarında ghosting neredeyse yok. Ben ghosting konusunda çok memnun kaldım
  2. D

Tablet önerisi lazım

Bütçe ne olursa olsun asla ama asla Samsung Fan Edition modellerini alma. Tavsiye etmeyeceğim tek tablet modeli olur. Onun haricinde öneri olarak Honor önerebilirim güzel fiyat/performansı var YouTube'a Honor Fiyat performans tablet yazarsan önerilen bir iki model incelemesi çıkar
  3. D

Öneri Fazeon monitör alınır mı?

Ben kullandım ghosting olmuyor, ancak ölü piksel çıktığı için iade ettim. Yerine KTC veya AOC alacağım.
  4. D

F/P İnternetli Ev Kamerası Önerisi

Güncel fiyatını bilmiyorum ancak A101de satılan ucuz yollu kameralardan alabilirsin.
  5. D

MPRT, GtG ve Ms hiç bu kadar kolay anlatılmadı

Arkadaşlar Youtubeda biri MPRT, GtG, Ms ve Ghostingi o kadar iyi anlatmış ki. İngilizceyi az bilmeme rağmen anladım. Çünkü anlatırken görsel ifadelere ve ufak detaylara kadar gösteriyor. Video anlaşılmak için yeterince uzun. Adam MPRTyi MPRTden daha iyi anlatmış. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim
Geri