DonanımFikir isimli üyenin son içerikleri

1. DonanımFikir

Kazınan Saç Ne Kadarda Uzar

Birkaç hafta içinde o kazınmış durum görünümü gider. Birkaç ay içinde de daha normalde döner. Kişiden kişiye göre de süre değişebilir tabi ki.
  2. DonanımFikir

Forum Kültürünün Eskisi Gibi Olmaması

1-Yapay zekanın etkili olması genel olarak forum kültürünü azalttı. 2-Forum kullanmaktan sıkılanlar veya işi gücü yoğun olan insanlar da forumlarda vakit geçirmeyi bıraktı. Tabi ki devam eden üyeler de var. 3-Hayat tempo olarak hızlandıkça da insanlar teknik konulara girmektense gidip direk...
  3. DonanımFikir

Kutulu Gta 6 Ön Siparişe Açıldı!

O konuda iyimiş . İlla ki oyunun varlığını da fiziksel olarak göreyim diyenlere de değer.
  4. DonanımFikir

Kutulu Gta 6 Ön Siparişe Açıldı!

Extra 500TL extra sırf plastik kaba verilmez bence. İçindeki olay dijital kod olduğu için aynı sonuçta. Dijital ürün . Hem bu kutunun üretiminde ve ulaşımında kullanılan masraflar var hem de özel bir şey vadetmiyor gibi. Tabi ki çıktığında tam belli olur.
  5. DonanımFikir

Işlemcimi Yakmak İstiyorum

Gerçekten yakacaksan israfa bence gerek yok. Zaten çip krizi derken fiyatlar da uçtu. İşlemcini performans testlerine sokabilirsin. Veya gta 5 ultra ayarlarda vb. oyna .Saatlerce bu programlar da açık dursun hatta bunları güneşin tam altında yap.
  6. DonanımFikir

Mahalle Bilgisayarcısı Olmak İstiyorum

Bazı bilgisayarcılar insanları fiilen dolandırma peşinde. 10000TL lik bilgisayarı süsleyip püsleyip 20000TL'ye okutma peşinde. Tabi işini hakkıyla yapan esnaflarda kendini deneyebilirsin. Tecrübe edinmiş olursun en kötü kendi kararınla.
  7. DonanımFikir

❌İndirim Bitti! Gamebooster GB-J18 Kablolu Gamepad 233tl

Bence bu fiyata da alınmaz. Bu tarz olanlardan bende de var. Çok ergonomik değil. Çok nadir kullanılacaksa iş görebilir.
  8. DonanımFikir

Bugs Bunny'i Bilmeyen Bir Nesil Yetişiyor...

İsimden daha çok görselini gösterirsen onlar da hatırlarlar diye düşünüyorum. Figürü veya stickerı vb. olan bile vardır.
  9. DonanımFikir

Kahvede Niye Herkes Çay İçiyor

Çay daha kolay içilebilir geliyor bence. Hem maliyet hem de lezzet olarak daha iyi geliyordur çay tiryakileri için.
  10. DonanımFikir

1 Ay Sporamı Gitmeliyim Yoksa 1 Ay Calısmalımıyım

Yük taşınması gereken bir iş seçersen sonuçta ağırlık da kaldırmış olursun. Yine de önermem. Tabi ki seni çok yormayacak bir iş + iş sonrası aşırı olmayacak derece spor daha mantıklı bence.
  11. DonanımFikir

Forumun Güncel Yaş Ortalaması ve Geçmişi?

AI gibi hızlı çözümler popülerleşmediği dönem ve sistem dizmenin maddi açıdan kolay olduğu dönemlerde forum çok daha aktifti . Yaş ortalama genç denilebilir .18-25 Yaş yoğunluklu olduğunu düşünüyorum. Tabi ki hesap açmadan veya açarak da 40 yaşındaki insan da 15 yaşındaki sistem toplayan genç...
  12. DonanımFikir

Bu Oyuncu Koltuğu Alınır mı? Acil Yardım 900tl

Fena değil sıfır kalitesizler 1000-1500TL olmuş. Temizlersin ve bir sorun yok ise kullanırsın. Ama bi test et rahatmı vb senin için.
  13. DonanımFikir

Rehber İstediğiniz Filmi Ücretsiz İzleme Yöntemi

Ücretli dizi film platformlarındada bulunamayan diziler vb. için güzelmiş çözüm. Aklıma da gelmezdi.
  14. DonanımFikir

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Eskiden bu tarz indirimlerde havale ile yetişebiliyordum.Garanti card da yok bende. BKM express hata veriyor. Normal şekilde beyaz ekran yüklenmiyor. Her seferinde boşa uğraşmak kötü oluyor. Havale seçeneği keşke geri gelse İncehesap.
  15. DonanımFikir

❌İndirim Bitti! Gratis Tüm ürünlerde %75 İndirim

Az önce ben de aldım ara ara stoğa giriyor mobilden denemeni öneririm. sürekli ürünün sayfasından https://www.gratis.com/erkek-bakim/philips-oneblade-vucut-ve-yuz-tiras-makinesi-qp1624-10-p-10214223 hemen al tuşuna bas stok gelirse sepete eklenmiş demektir.
Geri