Yük taşınması gereken bir iş seçersen sonuçta ağırlık da kaldırmış olursun. Yine de önermem.
Tabi ki seni çok yormayacak bir iş + iş sonrası aşırı olmayacak derece spor daha mantıklı bence.
AI gibi hızlı çözümler popülerleşmediği dönem ve sistem dizmenin maddi açıdan kolay olduğu dönemlerde forum çok daha aktifti .
Yaş ortalama genç denilebilir .18-25 Yaş yoğunluklu olduğunu düşünüyorum. Tabi ki hesap açmadan veya açarak da 40 yaşındaki insan da 15 yaşındaki sistem toplayan genç...
Eskiden bu tarz indirimlerde havale ile yetişebiliyordum.Garanti card da yok bende. BKM express hata veriyor. Normal şekilde beyaz ekran yüklenmiyor. Her seferinde boşa uğraşmak kötü oluyor.
Havale seçeneği keşke geri gelse İncehesap.
Az önce ben de aldım ara ara stoğa giriyor mobilden denemeni öneririm. sürekli ürünün sayfasından https://www.gratis.com/erkek-bakim/philips-oneblade-vucut-ve-yuz-tiras-makinesi-qp1624-10-p-10214223 hemen al tuşuna bas stok gelirse sepete eklenmiş demektir.
Değişim yaparlar bence ve bu konuda yasal hakların da zaten mevcut.
Kargo kutusunda geldiyse üstünde barkodu ve bilgilerin vb. bulunduğu için tespit ederler diye düşünüyorum.
Onlara ulaşırsın durumu belirtirsin.
Yine şansızlık satın al diyorum ödeme ekranında takılı bırakıyor ödeme bilgilerini girin diyor. Girmişim bir daha giriyorum beyaz ekran şaka gibi.
3D Secure gelmiyor. Normal şekilde alanlar varsa şanslı 100 kere denedim nafile. Havale seçeneği olsa yine iyi olurdu.
Bence de bayağı eski kart segmentine göre güçlü de olsa.
En azından RTX 2060 veya 5600xt vb. de olabilir . Tabi 2.elden bunları dip fiyata bulursan öneririm bunlar da eski sayılır 1000 serisi kadar olmasa da.
Hiç yoktan iyidir. Her sene sonuna doğru DLC ler geliyordu en son ve senede ortalama 1 DLC geliyordu. Bu sene çıkarsalar bile yeter yani.
Samsun sinop yolu olmaması bence de kötü ama ileride yaparlar diye düşünüyorum sahil manzarasında.
Defalarca satın al dedim olmadı.
Şanssızlık yine buldu beni.
Alanlara afiyet olsun. Satılmayan tavuk bozulacağına bozulmadan ara ara böyle yapsalar hem tavuk israf olmaz hem reklam olur vb.