1-Yapay zekanın etkili olması genel olarak forum kültürünü azalttı.
2-Forum kullanmaktan sıkılanlar veya işi gücü yoğun olan insanlar da forumlarda vakit geçirmeyi bıraktı. Tabi ki devam eden üyeler de var.
3-Hayat tempo olarak hızlandıkça da insanlar teknik konulara girmektense gidip direk...
Extra 500TL extra sırf plastik kaba verilmez bence. İçindeki olay dijital kod olduğu için aynı sonuçta. Dijital ürün .
Hem bu kutunun üretiminde ve ulaşımında kullanılan masraflar var hem de özel bir şey vadetmiyor gibi. Tabi ki çıktığında tam belli olur.
Gerçekten yakacaksan israfa bence gerek yok. Zaten çip krizi derken fiyatlar da uçtu.
İşlemcini performans testlerine sokabilirsin. Veya gta 5 ultra ayarlarda vb. oyna .Saatlerce bu programlar da açık dursun hatta bunları güneşin tam altında yap.
Bazı bilgisayarcılar insanları fiilen dolandırma peşinde. 10000TL lik bilgisayarı süsleyip püsleyip 20000TL'ye okutma peşinde.
Tabi işini hakkıyla yapan esnaflarda kendini deneyebilirsin. Tecrübe edinmiş olursun en kötü kendi kararınla.
Yük taşınması gereken bir iş seçersen sonuçta ağırlık da kaldırmış olursun. Yine de önermem.
Tabi ki seni çok yormayacak bir iş + iş sonrası aşırı olmayacak derece spor daha mantıklı bence.
AI gibi hızlı çözümler popülerleşmediği dönem ve sistem dizmenin maddi açıdan kolay olduğu dönemlerde forum çok daha aktifti .
Yaş ortalama genç denilebilir .18-25 Yaş yoğunluklu olduğunu düşünüyorum. Tabi ki hesap açmadan veya açarak da 40 yaşındaki insan da 15 yaşındaki sistem toplayan genç...
Eskiden bu tarz indirimlerde havale ile yetişebiliyordum.Garanti card da yok bende. BKM express hata veriyor. Normal şekilde beyaz ekran yüklenmiyor. Her seferinde boşa uğraşmak kötü oluyor.
Havale seçeneği keşke geri gelse İncehesap.
Az önce ben de aldım ara ara stoğa giriyor mobilden denemeni öneririm. sürekli ürünün sayfasından https://www.gratis.com/erkek-bakim/philips-oneblade-vucut-ve-yuz-tiras-makinesi-qp1624-10-p-10214223 hemen al tuşuna bas stok gelirse sepete eklenmiş demektir.