Keşke ben de sendeki gibi iştahım kapalı olsa.
Doğal yollarla kaliteli kilo al . Abur-cubur vb. yersen spor için iyi olmaz . Daha fazla yumurta yağlı et ve kendin doğal yapacağın fıstık ezmesi muzlu yoğurtlu ballı tatlı vb. yiyebilirsin. Yağ ve şeker ve zararlı maddeleri fazla olmayan ama...
Ben de aşırı yiyorum diyebilirim. Gece yarısı da yemek yediğim oluyor.
Bir işle uğraştığın zaman haliyle bir şey yemek de çok akla gelmiyor. Onun da etkisi vardır. Durumu kontrol edebilmen en iyisi.
Artık hazır sistem diye satılmadığı için .TRT Bandrol olaylarından dolayı risk de almak istemedi firmalar. TRT Bandrol Olayı
Kendin videolar izleyerek yapabilirsin. Youtube'da vb. illa ki vardır. Risk almak istemiyorsan güvenilir bilgisayarcıya da yaptırtabilirsin.
İndirimler ile biraz daha bütçe konup bence RTX4060 lı bir laptop alınır. 30k altına tercih edilebilir 4050 laptoplar.
Ayrıca LOQ İ5 ve RTX4050 serisi 2 kere aldım ve malesef sorun yaşadım. Batarya konusunda çok kötüydü.
Ben de aldım. Uygun fiyat gerçekten ve Erazer Deputy 15 P1 MD62764 Intel Core 5 210H 16GB 1TB de öneriliyordu bu fiyat bandında. İşlemci vb. daha iyi gibi monsterın. Hangisi genel olarak mantıklı olur uzun kullanım vb. için?
Bir de önemli olan batarya süresi. LOQ serisinde yaşadığım için bu...
Acil ihtiyacın yoksa daha kalteli marka ve modeller indirime düşer. Tabi ki bu fiyattan da düşmez. Bence kulaklık daha iyisi seçilebilir.
Araştırıp karar verirsin.Sonuçta 100lerce ekipman modeli var. Sana hangi tip uygunsa ona göre seçersin.