donanımprosu isimli üyenin son içerikleri

1. D

Python kodumu nasıl şifrelerim?

!! öncelikle bunu kendi gelişimim ve okul proje ödevi için yapmaktayım, kimseyle paylaşmayacağım veya hiçbir şekilde kullanmayacağım !! Merhaba arkadaşlar, ben bir proje ödevi için keylogger oluşturdum. Direk düz keylogger. Ancak windows defender hemen bunu algılayıp siliyor. Chatgpt'ye...
  2. D

Python Tkinter butona tıklayınca def komutu nasıl çalıştıracağım?

Technoicin/Aş at main · All123z/Technoicin Kod bu. Birtür hesap makinesi. Benbutona tıklandığında zurnadurum() fonksiyonunu çalıştırmasını istiyorum. Ancak butona tıklamadan çalışıyor. Listeden hangi işlemi yapacağını seçiyorsun ve butona tıklayınca cevabı söylemesi gerekiyor. Ancak direk...
  3. D

Versionu bilmediğim telefona nasıl rom atarım? (Telefonda ana ekrana girilmiyor)

Selam. 3-4 yıl önce mavi bir yerde beyaz ünlem işareti çıktı. System locked by... Yazıyordu o günden beri kullanmıyorum. ROM atıp yedek telefon olarak kullanmayı düşündüm ancak malum telefonda ana ekran açılmadığı için ayarlara gidip versionunu öğrenemiyorum versionu nasıl öğrenirim / hangi...
  4. D

Bu soğutucu kasama sığar mı?

Merhaba arkadaşlar ben bir soğutucu arıyordum ve buldum kendime göre yorumalrsanız sevinirim bu arada. Anakartım A620M-H rev1.2 şu an içime bir kurt düştü ben bunu alsam elimde kalır mı çünkü geniş duruyor RAM slotumu kapatır mı? Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm...
  5. D

7500f için soğutucu önerisi

Merhaba arkadaşlar benim işlemcim 7500F ve çok ısındığını biliyorsunuzdur zaten. Sistemi vatandan almıştım soğutucu olarak "Xigmatek" gibi değişik bir isimi vardı 100 lira falan internette no-name bir soğutucu işte. CPU-Z üzerinden stress testi yapayım dedim sıcaklık zorlanmadan 95 dereceyi...
  6. D

Evdeki hiçbir cihaz. Hiçbirinternete bağlanamıyor.

Merhaba arkadaşlar şimdi bizim evden çeken 2 tane ağ var biri komşumun ağı "asus_F5_5g' bir de Benim ağım "Türktelekomtp677_2.5ghz" neyse bizim evdeki aygıtlar Türk telekoma bağlı. Bir anda hepsinin interneti gitti. İnternete girmeye çalışıyorum bağlanıyor... Da kalıyor. Ben de komuşum...
  7. D

Bu Wi-Fi Kartı Alınır mı ? (AX3000)

Merhaba arkadaşlar. Ben sistemim için güzel bir wifi kartı arıyordum. O sırada İnceHesap'ta 16. yıla özel bir indirim varmış. Asus'un wifi 6 bir pcı kartını gördüm ve size sormak isterim bu fiyata alınır mı? https://www.incehesap.com/asus-pce-ax3000-dual-band-pci-e-adaptor-fiyati-47338/...
  8. D

Python tkinter çalışmıyor

Normalde çalışıyordu. Bugün çalışmıyor neden anlamadım kodum şu: From Tkinter import * From Tkinter import messagebox. Messagebox. Showinfo ("selam", "ıyı mısın?") Hata: Cannot import name 'messagebox' from partially initialized modüle 'Tkinter'. Aynı kod dün çalışıyordu bugün çalışmıyor...
  9. D

Bir Wi-Fi kartı önerir misiniz? (USB veya PCI-e)

Selam. Ben 2 aydır aldığım king boss Dual band adaptörünü seve seve kullanıyordum. Sonra Valorant'ın yeni güncellemesinden sonra Valorant'a girince mavi ekran verdirtmeye başladı. Driver Free olduğu için de driver yüklenmiyor. Evde eski bir laptop var o laptopta sorun yaratmıyor ama benim (A620M...
  10. D

Valorantta asla çözülemeyen donma sorunu

Merhaba siz beni anlamadınız herhalde. Sadece bir kere mavi erkan verdi. o da üst üste oyunu kapatıp açmaya çalıştığım için. O dosyaları da sizinle paylaştım zaten. Sizce usb adaptör ile alakalı olma ihtimali varmı. Varsa deneyeyim. Bir laptop var. Ona takıp valorantı çalıştırmayı deneyebilirim...
  11. D

Artık hiç umudum kalmadı.şu DDU olayını denedim olmadı. Microsoft takı ler anakartın biosunu yükseltmemi söylediler. O da olmadı. Zaten sizin çözümlerinin de işe yaramadı. Son bir çözümünüz varmı. Bu sorun neden bende oluyor anlayamadım bir türlü. Yani şöyle oluyor ilk girdiğimde profil resmim...
  12. D

Bios güncelleyecektim ama anakartımı karıştırmışlar

Merhab ben bios güncelleyecektim bi baktım benim ana kartımla yüklenen sürüm uymuyor yani bios sürümü F1 diye geçiyor ama F1 v1. 0 da var benim Anakart v1. 2 ama vatan dakiler bir şekilde uyumsuz sürüm kurmuşlar bu nasıl oluyor. Bi bakın...
  13. D

Bişey dicem bu işlemi yapmak için şu an zamanım yok. Yarın müsait misin yapıp yazarım sana
  14. D

Merhaba ddu yu direkt olarak Wangard dan indireyim mı orjinal siteden
  15. D

Aynı linke tıklayarak görebilirsin ekledim
Geri