sanırım destekliyor vmd yi açmak istememin tek sebebi windows un hızlı açılmasını istiyorum yani yükleme ekranını görmeden sadece logoyu görüp windowsun açılmasını istiyorum
vmd olayını şu yüzden düşündüm ablamın cihazı da msi ve vmd açık (farklı model bir cihaz) ve o ekran direk gelmiyor yani msi logosu gözüküyor ve windows açılıyor ssd konusuna gelince ne önerirsiniz? Benim aklımdaki model bu...
cihazım msi ürünün stok ssd m2 ve bir adet boş sata yuvası var merakım şu şuan kullandığım ssd İntel vmd yi destekliyor mu veya pini ne yükseltmek istesem ne ile yükseltebilirim şuan kullandığım ssd marka modeli bu: Phison 512GB ESO512GHLCA1-21C-2MS yardımcı olursanız sevinirim(Vmd yi açmak...
ÜRÜN LİNKLERİ BUNLAR
SM G14 DUSK: https://www.trendyol.com/everest/sm-g14-dusk-usb-siyah-1600-7200-dpi-rgb-ledli-gaming-oyuncu-mouse-p-137885491?boutiqueId=61&merchantId=117256
LUMOS...
deneyap mini kartı ile rc522 kartı kullanarak bir proje yapıyordum fakat rc522 kartı okumuyor işin garip yanı arduino uno ile çalışıyor büyük ihtimalle hata kodda sizce hata nedir
kod burada:
#include <SPI.h>
#include <MFRC522.h>
#define RED LEDR
#define BLUE LEDB
#define GREEN LEDG
#define...