DonanımSorun isimli üyenin son içerikleri

1. D

Steam Bakiyeyi nakite çevirme

Merhaba arkadaşlar bana CS:GO üzerinden çıkartma çıkmıştı bende bunu nakite çevirmek isityorum en az zararla nasıl yapabilirim?
  2. D

PC temizliği sonrası sistem ısınıyor

Nasıl düzeltebilirim ayrıca 1 tane harddiskim görselini de paylaştığım şekilde gözüküyor ayrıca bu harddisk pc açılırken smart hatası verdi
  3. D

Baktım çalışıyor
  4. D

Merhaba arkadaşlar. Sistem ısınıyordu ben de kasayı söktüm, tozları aldım, soğutucuyu çıkardım. İşlemci soğutucuyla birlikte geldi. Fiziksel hasar yoktu pin yamulması vs. Termal macunu da yeniledikten sonra kapattım ve kasayı açtım. Bilgisayarım acayip yavaşlamıştı bir de ısınıyor. Nedenini...
  5. D

1000tl psusuz kasa önerisi

Merhaba arkadaşlar normalde kullandığım kasa çok eski o yüzden yeni kasaya geçeceğim. F/P önerebileceğiniz kasalar var mı?
  6. D

AIDA64 stres testi başlatıldığı anda sistem kapandı

Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarımın termal macun temizlik vs. yapacaktım gerek var mı diye AIDA64 üzerinden stres test başlattım başlattığım anda 61 dereceyi gördüm sonra kapandı. Sizce sorun nedir?
  7. D

Ekran kartı darboğazı için ekran kartı overclock yapılır mı?Nasıl yapılmalı

Merhaba arkadaşlar sistemimde %48.5 ekran kartı darboğazı var bunu bi nebzede olsa azaltmak için ekran kartı overclock yapmak istiyorum.Ekran kartı overclok nasıl yapılır hiç bir fikrim olmadığı için korkuyorum.
  8. D

Yardım Bilgisayar ısınınca restart atıyor acil yardım ?

Neden atmasın sorununuz ısınma ise bakılacak tek şey ısı
  9. D

Aldığım ürünün fiyatı düşmüş iade edebilirmiyim

Amazon için pek bişy diyemem ama yüksek ihtimal almayacaktır.
Geri