Arkadaşlar maltepe üni uçak teknolojisi düşünüyorum uçak teknisyeni olmak istiyorum kısacası aldığım sivil havacılık genel müdürlüğüne göre tanınmış okul ünvanını almış üni sizin düşünceleriniz nelerdir bekliyorum
Arkadaşlar cs2 için sistem toplamayı düşünüyorum ryzen 5 7600x vs 3060ti ikilisini düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa kaç fps alıyorlar öğrenebilirmiyim ve
240 üstü alırmıyım tahminen düşünceleriniz nelerdir
Arkadaşlar biliyorsunuz yakın zamanda cs2 çıkıcak sistem toplamak istiyorum varmı böyle hazır sistem 240 sabit alıcağım
Bütçe: 25k yı geçmezse iyi olur
parçaları tek tek toplamak daha iyi olacaksa hangi parçaları seçmeyelim yardım lütfen
kanka BenQ piyasadaki En kaliteli renklere sahip tn panel yt de videoları var inceleyerek bakabillirsin
1692652987
benmi yanlış anladım bu adam csgo valo oynamayıcakmı yani
tercih meselesi ben her türlü izlerim sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum aslında bunu alan kişiye sormamız lazım
Bilgisayarda oturup 2 3 saat dizi film izleyecekse IPS 360 HZ Tarafına yönelebilir fakat gerçekten oyun içinde performans istiyorsa TN Panel alması rekabetçi oyunlarda çok üstün bir...
kanka eğer fps oyunları oynıyacaksan AMD Tarafına yönelmen daha iyi olur o konuda çok iyiler aslında ryzen 7 7800x3d bişe işini görür fakat
ryzen 9 7900x3d alabilirsin ekran kartını fps oyunlarında fazla önemi yok o yüzden monitör seçimin senin için çok önemli
Monitör olarak BenQ zowie xl2566k...