doneed isimli üyenin son içerikleri

1. D

Maltepe üni uçak teknolojisi yazılırmı

Arkadaşlar maltepe üni uçak teknolojisi düşünüyorum uçak teknisyeni olmak istiyorum kısacası aldığım sivil havacılık genel müdürlüğüne göre tanınmış okul ünvanını almış üni sizin düşünceleriniz nelerdir bekliyorum
  2. D

CS2 240 FPS SABİT sistem önerisi

arkadaşlar cs2de minimum 240 fps aldıracak bir sistem kurarmısınız bütçe minimum olacak şekilde 240 fps alırsa iyi olur saolun şimdiden
  3. D

3060Tİ Ryzen 5 7600x CS2 Kaç fps verir

Arkadaşlar cs2 için sistem toplamayı düşünüyorum ryzen 5 7600x vs 3060ti ikilisini düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa kaç fps alıyorlar öğrenebilirmiyim ve 240 üstü alırmıyım tahminen düşünceleriniz nelerdir
  4. D

CS2 240 HZ SABİT (Düşmeyecek sistem)

internette bir video gördüm 3060ti ryzen 7 5800x3d ile 360 fps üstü alıyor iyi mi? sizce gaming gen trde 30k ya alabiliyorsun bu sistemi
  5. D

kanka en fazla 30k varmı hazır sistem hazır vs
  6. D

Arkadaşlar biliyorsunuz yakın zamanda cs2 çıkıcak sistem toplamak istiyorum varmı böyle hazır sistem 240 sabit alıcağım Bütçe: 25k yı geçmezse iyi olur parçaları tek tek toplamak daha iyi olacaksa hangi parçaları seçmeyelim yardım lütfen
  7. D

Çözüldü✓ İlk defa bilgisayar toplayacağım

pardon hocam görmemişim ben valo cs oynıyacak sandım kusurabakmayın..
  8. D

kanka BenQ piyasadaki En kaliteli renklere sahip tn panel yt de videoları var inceleyerek bakabillirsin 1692652987 benmi yanlış anladım bu adam csgo valo oynamayıcakmı yani
  9. D

Arkadaş FPS Oyunları oynuyormuş hocam
  10. D

tercih meselesi ben her türlü izlerim sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum aslında bunu alan kişiye sormamız lazım Bilgisayarda oturup 2 3 saat dizi film izleyecekse IPS 360 HZ Tarafına yönelebilir fakat gerçekten oyun içinde performans istiyorsa TN Panel alması rekabetçi oyunlarda çok üstün bir...
  11. D

yok kanka birde yanına bunu alırsan fıstık gibi olur https://www.amazon.com.tr/BenQ-XL2566K-DyAc%E2%81%BATM-Gaming-Monit%C3%B6r/dp/B0BJKGR3LQ
  12. D

o da var gerçi bütçesi çok fazla arkadaşın :D
  13. D

kanka eğer fps oyunları oynıyacaksan AMD Tarafına yönelmen daha iyi olur o konuda çok iyiler aslında ryzen 7 7800x3d bişe işini görür fakat ryzen 9 7900x3d alabilirsin ekran kartını fps oyunlarında fazla önemi yok o yüzden monitör seçimin senin için çok önemli Monitör olarak BenQ zowie xl2566k...
  14. D

bide ramler XPG Olmasaymış 5200MHZ yerine 6000MHZ Olsaymış çok iyi olurmuş
Geri