DonPoldo67 isimli üyenin son içerikleri

1. DonPoldo67

Instagram Fotoğraflar Gözükmüyor

Merhaba arkadaşlar Instagram da birine bir şey göndermek istediğim zaman galeri yerine giriyorum ya da hikaye atarken mesela fotoğraflar gözükmüyor ama tıklayınca geliyorlar sadece gözükmüyorlar sebebi nedir?
  2. DonPoldo67

Max 650TL Kablosuz Kulaklık

Maximum 650 TL kablosuz kulaklık öneriniz var mı ama mikrofonlu olucak PC için kullanacağım?
  3. DonPoldo67

Ses Kartı Nedir? Olmazsa ne olur?

İyi günler ben kulaklık alicam da hs50 alıcaktım sonra biraz araştırdım HS60 ı gördüm onda ses kartı varmış ve aralarında ki tek fark ses kartı bu ses kartı nedir olmazsa ne değişiklik olur söyler misiniz?
  4. DonPoldo67

600 TL Bütçeye Kulaklık Öneri

Üstüne 30 lira daha koyup hs60 alayım o zaman daha iyidir zaten dimi? 1591971380 HS60 ile aralarındaki tek fark ses kartı olması ses kartı önemli bir şey mi?
  5. DonPoldo67

600 TL Bütçeye Kulaklık Öneri

Arkadaşlar Steelseries arctics 3 nasıl bilen ya da kullanan var mıdır mikrofonu nasıldır yani ya da 500 TL ile 600 TL arası önerebileceğiniz kulaklık var mıdır ?
  6. DonPoldo67

650 TL Bütçe ile Kulaklık Mikrofon Alma

HS50 Pro mu öneriyorsun?
  7. DonPoldo67

Aciliyeti alışverişi bir kaç gün içinde yapacak olmam teşekkürler
  8. DonPoldo67

İyi günler benim 650 TL bütçem var fakat şu an bu devirde 650 TL yi bir kulaklığa verdiğim zaman mikrofonundan verimli ses almayacağını düşünüyorum bunun için şöyle bir şey düşündüm BM800 kullanan bir çok yayıncı gördüm ve memnunlar 200 TL ye ondan alıp geri kalan bütçem ile kulaklık alsam nasıl...
  9. DonPoldo67

Twitch Prime Alma Sorunu

İyi günler Twitch prime alıcaktım da papara kart ile fakat alırken tam son aşamaya geliyor kartı falan kabul ediyor en sonda satın alma işleminden sonra bekletirken 1 dakika falan bekletiyor ardından Twitch prime yi alırken sorun oluştu diyor kırmızı yazı çıkıyor
  10. DonPoldo67

Kulaklık Önerisi 500 TL acil

Evet
  11. DonPoldo67

Kulaklık Önerisi 500 TL acil

İyi günler Hepsiburada da sepet oluşturdum sadece oradan alıcaktım fakat Corsair HS50 Pro alıcaktım stoğu bitmiş bir tane bile yok ne kulaklık önerirsiniz Max 550 lira olursa iyi olur
  12. DonPoldo67

Saber RGB mı OGRE mi

Benim de en çok içime o yatmıştı teşekkürler
  13. DonPoldo67

Saber RGB mı OGRE mi

Peki ben sana bir kaç klavye söylesem sen seçim yapsan Rampage KB-R96, Gamepower OGRE RGB, MS 108 ya da 88
  14. DonPoldo67

Saber RGB mı OGRE mi

Ogre RGB düşünmüştüm düşünüyorum da çünkü bir yayıncı kullaniyor çok memnunum dedi ve membran da bakmıştım fakat kararsız kaldım hyperx bu kadar ucuz bir seu üretiyorsa bir hile var mıdır diye?
  15. DonPoldo67

Saber RGB mı OGRE mi

Peki daha ucuza yani Max 450 olucak şekilde önerin var mı ? Blue switch sevmiyorum gamrpowerin olanlara baktım hiçbirini sevmedim ne önerirsin?
Geri