Merhaba arkadaşlar Instagram da birine bir şey göndermek istediğim zaman galeri yerine giriyorum ya da hikaye atarken mesela fotoğraflar gözükmüyor ama tıklayınca geliyorlar sadece gözükmüyorlar sebebi nedir?
İyi günler ben kulaklık alicam da hs50 alıcaktım sonra biraz araştırdım HS60 ı gördüm onda ses kartı varmış ve aralarında ki tek fark ses kartı bu ses kartı nedir olmazsa ne değişiklik olur söyler misiniz?
Üstüne 30 lira daha koyup hs60 alayım o zaman daha iyidir zaten dimi?
1591971380
HS60 ile aralarındaki tek fark ses kartı olması ses kartı önemli bir şey mi?
Arkadaşlar Steelseries arctics 3 nasıl bilen ya da kullanan var mıdır mikrofonu nasıldır yani ya da 500 TL ile 600 TL arası önerebileceğiniz kulaklık var mıdır ?
İyi günler benim 650 TL bütçem var fakat şu an bu devirde 650 TL yi bir kulaklığa verdiğim zaman mikrofonundan verimli ses almayacağını düşünüyorum bunun için şöyle bir şey düşündüm BM800 kullanan bir çok yayıncı gördüm ve memnunlar 200 TL ye ondan alıp geri kalan bütçem ile kulaklık alsam nasıl...
İyi günler Twitch prime alıcaktım da papara kart ile fakat alırken tam son aşamaya geliyor kartı falan kabul ediyor en sonda satın alma işleminden sonra bekletirken 1 dakika falan bekletiyor ardından Twitch prime yi alırken sorun oluştu diyor kırmızı yazı çıkıyor
İyi günler Hepsiburada da sepet oluşturdum sadece oradan alıcaktım fakat Corsair HS50 Pro alıcaktım stoğu bitmiş bir tane bile yok ne kulaklık önerirsiniz Max 550 lira olursa iyi olur
Ogre RGB düşünmüştüm düşünüyorum da çünkü bir yayıncı kullaniyor çok memnunum dedi ve membran da bakmıştım fakat kararsız kaldım hyperx bu kadar ucuz bir seu üretiyorsa bir hile var mıdır diye?