gamermarktta satmanı öneririrm + olarak trde fazla para yok fakat kendini tatmin edicekse 16k 18k arası satmanı tavsiye ederim ama hızlı satılırmı bence hızlı satılmaz tabii daha uyguna koymazsan
çok geçmiş olsun 2 yıl önce aynı banı yedim açmadılar twiterde çok mağdur var sizin gibi son 2-3 gün içinde riot temizlik yaptı fakat hile açmıyaları banladı gördüğüm kadarıyla hersene böyle banlıyolar twiterdekileri görüp yeni ticket attım bende ama açılıcağını zannetmiyorum not ben anakart...
eyvallah zaten dört yolun dibinde oldu site çevresinde kameralara bakıcam babam aracın plakayı kaza anında kurye arkadaş alıp gelmiş osayede öğrendik
1774376607
çok teşekkürler
dün gece ailem markete giderken yokuştan aşşağı indikten sonra sağa dönerken ters yönden gelen araç vurup kaçtı öneri istiyorum budurumlarda ne yapmak lazım not : polisi cağırdık tutanak tuttu babam sabah savcığıktan suç duyurusunda bulundu
https://www.gaming.gen.tr/urun/815568/thunderobot-zf24f240-tur-23-8-inc-240hz-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
Fiyatından dolayı almayı düşünüyorum Alınır mı? eksileri varmı rakipleri kim yardımcı olursanız sevinirim
o mailin sahibini bulamazsan imkansız ticket atarsan lock yer hesap bidahada oynıyamazsın + olarak bir ihtimal var fakat onu burda söyliyemem site kurallarına aykırı olması lazım