Evet bende bir süredir sarı site ve bazı facebook gruparından bakıyorum fiyatlarına ancak 1700TL altına bulmak mümkün değil üstüne param güvende ücreti...
F75'de kullanılan switchler hakkında bilginiz var mıdır? Eğer AK680'deki gibi uygun yollu bir switchse 8-9 ay sonra tekrar başa dönmek istemiyorum açıkcası...
Selamlar, Elimde Ajazz AK680 model bir klavye var. Alalı 6-7 ayı geçti ve üzerindeki switchler dandik haliyle sürekli çift basma, basmama gibi saçma...
Bu USB'li F80'in beyaz modeli vardı NB'nin sitesinde amazonda da satılıyordu erteledim erteledim almadım stoklar bitince ürünün adını Limited Edition olarak...
Cloud 3 Wireless kullanıyorum kesinlikle öneririm pişman etmez.
Hepsiburada da Sepette 4.663TL'ye düşüyor
2.337 TL gibi bir para kalıyor mouse a
Zenith...
900 küsüre geliyordu temudan hatta bir iki bişey yapıp çok daha ucuza alan insanlar vardı. Kaçırdığıma almadığıma pişmanım şahsen stoktan kalktıktan sonra...
Dareu a950 Pro 4k tam 1 yıl önceki indirimlerde 1499a almıştım. Fiyat gayet iyi bence enflasyona göre. Şuan ajazz aj159 apex aldığım için kenara kaldırdım...
psu kasa evde vardı aldığımız parçalar işlemci ram anakart birde sıvı soğutucu oldu bana sormadan almış bilseydim foruma yazar öyle alırdım
kullandığı...
Fifine A6T vs Maono PD200x Vs Fifine A8
Bu üç mikrofon arasında kaldım. Yayıncılık ve youtube içerik üreticem arada da şarkı yapasım var ama kesinlikle...
Maono'yu bilmiyorum ancak Fifine, A6V yani stantsız modelini bana göndermişti incelemem için. Ses performansı beni kendine hayran bırakmıştı. Elimde Elgato...