Daha ziyade DPI kullanımınız önemli 800 DPI 100 hz için yeterli 1600 DPI için 2K-4K kullanmak daha verimli.
Oluyor kardeşim 3 tane aldım o şekilde hem...
Bunun hakkında bir video kesinlikle yapacağım. Bu TR serveri oyunun ilk zamanlarında hatta özellikle kapalı beta zamanında tabiri caizse hayvan gibi...
Vozolun Neon modeli çıkalı çok oldu, muhtemelen yakında piyasadan çekerler. Üstüne 12-20-25K da Vista, Gear, Star modelleri çıktı..
Likit doldursanız da...
beyler rep4rep şeklinde steam profilimize yorum atalım siz -rep yanına kötü sözler yazın bende +rep olumlu yazıcam küfür yemeyi seviyorum abartmadan tabi...
PS3 ile takas etmek bence mantıksız. Elinizdeki GPU ile eğer Cyberpunk yada RDR2 oynama gibi fantezileriniz yoksa ileride elinize para geçtiğinde bir AM4...
Takılmaz gelir. Babam temudan toplamda sadece ürün fiyatı 1200TL'lik alışveriş yaptı, gümrükten geçmez diye düşünüyordum ancak sorunsuz bir şekilde elimize...
kopma problemleriyle alakalı reddit içeriklerini kontrol ettiniz mi belki problemi yaşayıp çözen yabancı insanlar vardır.
Yabancı reddit forumlarını bir...
2. El fiyatına sıfır alıyorsun işte.
Enermax genel anlamda yurt dışında çok fazla tutulan kullanılan ve güvenilen bir marka, Ülkemize yeni yeni giriyor...
Ben aldım zaten 1 tane pro modeli farklı telefonda yaptım MC modeli indirimli oldu. bu pro modelinin sensörü 3395 ama ben aldıktan sonra farkettim benim...