Dontaçhi isimli üyenin son içerikleri

1. Dontaçhi

Gözlerim 0.50 Astigmat Çıktı

Mavi ışık filtresi evet biraz sarı ancak abarttığınız kadar değil. Bende mavi ışık filtresi kullanıyorum ve öneriyorum. Zaten uzun süre bilgisayar kullanıyorum ve buna uygun filtre istiyorum dediğiniz anda size önerilecek ilk ve belki de tek filtre budur. UV veya Antirefle de çok çok alternatif...
  2. Dontaçhi

Gözlerim 0.50 Astigmat Çıktı

Optisyen mezunu ayağınıza geldi efenim. Biraz bilgi fışkırtayım sonra gideyim. Astigmat göz merceğinizdeki eğrilik sebebiyle ışığın retinaya eşit şekilde ulaşamaması durumudur. Halk ağzıyla söylemek gerekirse miyopta; abi uzaklar bulanık, hipermetropta; abi yakınlar bulanık, Astigmatta ise...
  3. Dontaçhi

Uygun Fiyatlı Psu Önerileri

850W yeterli mi diye sorduğunuza göre mahalle falan beslenecek herhalde? Sisteminizi ve bütçenizi yazarsanız dah iyi ve hızlı öneri yapabilirler. Ayrıca uygun fiyatlı diye gösterdiğiniz PSU'nun fiyatı 11K... Bütçe aralığınızı verirseniz daha iyi olur.
  4. Dontaçhi

Yardım 1 Ölü Piksel Var Diye Garantiye Almıyolae

Aslında biraz şans işi midir nedir bilmiyorum bu güne kadar Asus markalı ne aldıysam hep çok memnun kaldım. Herhangi bir sorun sıkıntı da yaşamadım. Çevremde de pek denk gelmedim açıkcası. Ancak bu markanın desteği bu kadar kötü mü?
  5. Dontaçhi

Aslında yanlış bilgilendirme falan yok. 1 Ölü pikselli bir monitörü garanti kapsamına sokmanız için rezil rüsva olacaksınız. Bu da işi zorlaştırıyor. Kullanıcı 5-6 bin TL'ye aldığı ürün için hakkını aramak adına heyet heyet gezer form doldurur peşine düşerse ve heyet de sizi haklı bulup firmaya...
  6. Dontaçhi

Ezbere konuşmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Panelde 3-4 adet yatay ya da dikey çizgi çıktı diye zamanla %100 artacak diye bir durum yok. Aynı şekilde 1 ölü piksel çıktı diye zamanla %100 artacak diye bir durum da söz konusu değil. Asla %100 ihtimal veremeyiz monitörde bu tarz şeylere. Eski...
  7. Dontaçhi

Asustan beklememezlik bir durum yok aslında. 1 Ölü piksel zaten garanti kapsamına girmiyor 3-4 adet ve sonrasında ancak işleme koyuyorlar. Neredeyse tüm markalarda böyle. 1 adet ölü piksel çok gözünüze batmıyorsa veya kıyıda köşedeyse bence dert etmeniz gereken bir durum değil. Zamanla artma...
  8. Dontaçhi

Macbook Air 2017 Hala Alınır mı

Bütçeyi biraz artırıp M1 işlemcili bir Macbook alırsanız işinizi çok uzun süre görecektir. Amacınız sadece film izlemek veya ders dinlemek gibi basit browser işleriyse daha düşük modeller de işinize yarar ancak M1 işlemcili Macbooklar premiere pro editleri gibi şeylerin üstesinden rahatlıkla...
  9. Dontaçhi

Öneri Gamepad Önerisi Yuksek Orta Butce

@Diavelin
  10. Dontaçhi

🔥İndirim Sword Kulaklık Ürünlerinde 199 TL

Konu açıldıktan 10 dakika sonra gördüm, Sword ve Havit'in stoğu var gözükmesine rağmen siparişi onaylamadılar arkadaşın yukarıda attığı S-Link kulaklık diğerleri gibi hata vermedi sepette onaylandı. Bakalım gelir inşallah TWS bir kulaklığa ihtiyacım vardı iyi oldu
  11. Dontaçhi

Yayın İçin Webcam Önerisi

Küçük bir yayıncı olarak sana tavsiyelerimi vereyim. bulabiliyorsan 1080p 60fps bir kamera, bulamıyorsan 1080p 30fps bir webcam işini görecektir. Marka gerçekten önemsiz, nedenini aşağıda anlatacağım. Ben C922 Pro kullanıyorum. 1080p 30fps bir kamera. İkinci elden iphone bir telefon alıp...
  12. Dontaçhi

Yardım Aoc Monitor Alinir mi?

Monitör bilgisayar sistemindeki en şans parçadır bana kalırsa. En sorunsuz monitörü de alsanız monitörde ghosting, ölü piksel yada farklı panel arızası çıkma ihtimali %50'dir bana kalırsa. Ya çıkar ya çıkmaz. Arkadaşla 2 hafta arayla aynı AOC modelini aldık. Garantisi henüz bitmeden arkadaşın...
  13. Dontaçhi

Gamepower Monitör Almak Mantıklı mı Gaming Gecesinde

Hangisi daha uygun fiyata düşerse onu al bence. 3000 Civarlarına düşerse iki monitörde bedavadan az pahalı olur.
  14. Dontaçhi

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Çevremde farklı marka kullanana denk gelmedim genelde herkes Hawk kullanıyor, beni de tasarımı vs olsun biraz çekiyor açıkcası. Diğer markalara soğuk değilim ancak çevremde oyuncu koltuğu kullanan kişilerin neredeyse hepsi hawk kullanıyorlar ve övüyor, öneriyorlar. O yüzden hawk alırsam herhangi...
  15. Dontaçhi

Mad60 He Klavye Alınır mı? Klavye Onerisi

W60'ın limited tek modeli BBL modeli o da daha gelmeyecek. Zamanında 75 BBL olanını alamadığım için şimdi biraz pişmanım o zamanlar keşke bir şekilde alsaydım.. BBL edition kalmadığı için Beyazını aldım aşırı memnunum renginden klavyeden ancak o turuncu kasa hep bi içimde boşluk olarak kaldı...
Geri