Dontaçhi isimli üyenin son içerikleri

1. Dontaçhi

Wraith Gamepad önerisi

Bir dönem bende almak istemiştim, araştırdığım dönemde Fantech Shooter III oldukça ilgimi çekmişti. Fiyatının hakkını veren bir gamepad olduğunu yazmıştı kullanan herkes. Az önce bu forumda başka bir konuya baktım da @MachiNe67 zamanında satın almış. Alalı birkaç ay da olmuş en doğru yorumu...
  2. Dontaçhi

Steam bu ayar açık mı olmalı?

Konudan bağımsız masaüstünüzde Blazing Sails gördüm de, Blazing Sails'de hala oyuncu var mı? Yoksa arkadaşlarınızla mı oynuyorsunuz?
  3. Dontaçhi

Havit SK801BT Taşınabilir Bluetooth Hoparlör 249 TL

Yorumları incelemedim ancak kablosuz bir hoparlörden daha doğrusu kablosuz 5W'lık bir hoparlörden ne istediğinize bağlı. Arada kulaklıktan bunalıyorum yada arkadaşım bize geldiğinde dizi film açayım izleyeyim yada çok beklentiye girmeden şarkı dinleyeyim ama kablolu hoparlör alıp masanın...
  4. Dontaçhi

Bilgisayar parçalarından anlayanlar yardım edebilir mi?

Evet oldukça yeterli olacaktır 650W böyle bir sisteme. İşlemci soğutucu için kasanıza sığar mı bilmem ancak 2000TL'ye bu ömürlük bir işlemci soğutucu olacaktır. İleride upgrade ettiğiniz yüksek watt çekebilen güçlü işlemcileri de çok rahat soğutabilir. Thermalright Peerless Assassin 120 Ancak...
  5. Dontaçhi

9500 tl ye 2.el 3070 ti alınır mı

Bana kalırsa alınabilir.
  6. Dontaçhi

2.monitör tavsiyesi?

Ortalama bir bütçe aralığı var mı?
  7. Dontaçhi

Bilgisayar parçalarından anlayanlar yardım edebilir mi?

PSU olarak attığınız NZXT modeli oldukça güzel ve iş görür bir PSU, İlle de beyaz tabanlı sistem yapacağım aslında kablolar dahil her şey beyaz olsun diyorsanız MSI MAG A650BNL modelini de tercih edebilirsiniz. Gene 80+ Bronze sertifikalı ayrıca Aktif PFC'ye sahip. NZXT ile hemen hemen aynı...
  8. Dontaçhi

5Bin TL'yi nasıl harcamalıyım

Düşündüğün modeller üzerinden konuşmak daha doğru olur. 1K'ya bulacağın Ofis koltuğunu yada 3200TL'ye alacağın bir oyuncu koltuğu 2. el olur diye düşünüyorum ancak burada özellikle ofis koltuğu için sağlamlığı ve tipi önemli. Müdür koltuğu tarzı bir şeyse gerçekten oyuncu koltuğu kadar rahat...
  9. Dontaçhi

Bu sisteme 500 wat yeter mi

Yorumu veya bu bilgiyi nerenizden uydurduğunuzu sorabilir miyim? GPU 230 & CPU ise 65 W TDP değerine sahip. 12W kanalından 300W üstü veren herhangi bir Power Supply sistemi sıkıntısız şekilde çalıştıracaktır. Kendi sistemimde bir dönem 12W kanalından Cpu ve Gpu toplam TDP değerinin 12w...
  10. Dontaçhi

🔴 Donanım Arşivi/GameGaraj hazır sistem 88.999TL 🔴

Güncel piyasa fiyatlarına çok hakim değilim eskisi kadar biraz geri kaldım güncel sistem fiyatlarından. Bu yüzden fiyatını hak ediyor yada edemiyor diyemeyeceğim fiyat açısından ancak benim açımdan göze batan birkaç küçük eksiklik var bence bu fiyattaki bir sistemde. Benim düşüncelerime göre...
  11. Dontaçhi

2k bütçe gamepad ne önerirsiniz

Bende bir dönem gamepad almak istiyordum ancak düşüncede kaldı. Araştırdığım dönemde Fantech Shooter III modeli oldukça ilgimi çekmişti. Neredeyse kötü yorumuna denk gelmedim. Kullanıcılar çok memnun olduklarını yazmışlardı. F/P dengesi açısından oldukça iyi bir model olduğunu düşünüyorum.
  12. Dontaçhi

1000-1500 tl aralığında mikrofon önerisi

Bu fiyata Havit mikrofonlar var. Ekstra iyi bir şey bulabilir misiniz bilmiyorum. İkinci el eğer sizin için uygunsa Fifine A6V, Razer Seiren gibi marka modelleri de bu fiyat bantlarına bulmak mümkün olabilir diye düşünüyorum. İkinci el eğer uygunsa ikinci el kovalamanızı öneririm bu fiyat bandında
  13. Dontaçhi

Yardım Dell Alienware AW2724HF 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Alınır Mı ?

27 aslında FPS oyunları için daha ideal bana göre. Ancak 1080p'de 27'' biraz pikselleşme yapabilir özellikle de monitörü çok yakından oynuyorsanız bu durum çok göze batabilir. Daha önce hiç deneyimlemediyseniz bulunduğunuz ildeki bir bilgisayarcıya yada elektronik dükkan mağazasına gidip yüksek...
  14. Dontaçhi

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Sibanet ne kanka? Sibanetin kurucusu sibanet kullanmıyordur hayatımda ilk defa duydum
  15. Dontaçhi

Çözüldü✓ AMD R5 3600'den R5 5600'e geçiş yapmak mantıklı mı?

5600 Şuan geçilebilecek en mantıklı işlemci AM4 kanadında F/P dengesi olarak. Kendim de Stok fanla (Wraith Spire) kullanıyorum. Herhangi bir oynama yapmadan base şekilde kullanıyorum. Bana edit, render, yayın işlerinde dahi yeterli oluyor. CS-Valorant gibi oyunlarda özellikle FPS Boost...
Geri