Geçenlerde güzel bir PSU tier list sayfası ya da exel tablosu ararken denk gelmiştim. Site çok hoşuma gitti. Kendi yorumlarını koyman da ayrıca güzel hatta bir tanesinin yorumuna bayağı bir gülmüştüm ancak burada dile getirmek uyarı sebebi olabilir :D
Sitedeki ürün yelpazesini daha da artacağını...
bende yukarıda arkadaşın dediği gibi 350-400W'lık bir PSU olduğunu düşünüyorum.
1000µF 200V ana kondansatörler var bunlar biraz eski tip standartta kaldılar 500W ve üzeri PSU'larda 1200µF 1500µF veya daha üstü tercih ediliyor diye biliyorum. +12V kanalından verdiği gücü tahmin etmek biraz zor...
atx2.31 ps402- kodu yazıyorsa muhtemelen ufak bir tablo da vardır bence. Etiket dediği marka veya modele dair bir etiketten bahsettiğini düşünüyorum ben. Üzerinde dümenden de olsa bir kod bulunuyorsa vardır, fason üretim çince yazılı olan modellerde bile oluyor...
Ek olarak 6+2 pini varsa bence...
Yakın tarihli PSU'ların bazılarında yok ama genel olarak çoğu PSU'nun bir kenarında bazı rakamların olduğu bir tablo bulunur örnekte attığım gibi ;(spoilerı açabilirsiniz)
Burada böyle durumlarda önemli olan 12V kanalının altında yazan W değeri. Örnek olarak yukarıda ilk fotoğraftaki Asusta...
Outemu White Jade Switch kullanıyor bence bu bütçede gayet iyi bir seçenek. Dilerseniz ürünün fiyatını ve kullandığı switchi dilediğiniz yapay zekaya sorup bu fiyata bu switche sahip bir klavye almak mantıklı mı gibisinden analizinizi yapabilirsiniz.
Zaten dilerseniz paranız olduğunda daha iyi...
bir kişinin lafına bakarak üründen vazgeçiyorsanız en iyisi siz hiç almayın.
Howl 75 dediğiniz klavye manyetik switchlere sahip. AulaF75 ise mekanik switchlere sahip. Aynı klasmanda bile değiller, beklentiler ve ürünlerin verdikleri şeyler bambaşka. Özellikle online FPS oyunu oynuyorsanız...
Ben almazdım. Para vermeye değeceğini sanmıyorum. CS artık tamamen bir zaman kaybı. Haftalık 10 centlik bir skin 0.50-1 dolarlık kasa düşürüp parasını elbette ki çıkaracaktır ancak millet oyunda mevlana mı açsam aimlock mu açsam diye düşünürken valve kuluçkaya yatırabileceğin yumurta gibi saçma...
Buna verebileceğim en iyi cevap benim için tartışmasız Balatro.
joker kartlarının ne işe yaradıklarını anlayacak kadar ingilizce biliyorsanız oyunun mantığını oturttuktan sonra oyundan çıkamadığınızı fark edeceksiniz.
Hem mouse hem klavye ayrı şekilde yazdığınız için her ikisi için 2000TL bütçeniz var sandım. Benim hatam kusura bakmayın 😅
bence ikisi de müthiş acil değilse önce ikisi içerisindeki en önemli olanı alın. Daha sonra paranız olduğunda diğer seçeneği değiştirirsiniz. Bu kadar uygun bir fiyata...
Klavye için bütçeyi bir tık daha artırabilirseniz Wraith W60 veya Ulugames Howl 75 önerebilirim ben. wraith W75 kullanıyorum ve aşırı memnun olduğumu söyleyebilirim o bütçe bantlarında aynı klavyenin %60'lık versiyonu olan W60 var ancak %60'lık klavye kullanmak istemiyorsanız aynı bütçeye W75'in...
Ne demek şimdiden hayırlı olsun. Koltuk hakkında merak ettiğin ekstra bir şey varsa sorabilirsin. Arkadaşın dediği gibi biraz orta sertlikte bir oturma kısmına sahip ancak rahatsız edecek derecede değil. özellikle çok sert veya çok yumuşak oturma kısmı olan bir koltuktan geçiyorsan farkı...
Elbette fiyat bandı azımsanamayacak kadar iyi olunca çok fazla seçenek oluyor ancak koltuk özelinde söyleyebilirim ki bembeyaz bir setup da dizseniz fildişi veya beyaz rengi gibi apaçık renkteki koltuklar tercih edilmemeli özellikle bu tarz koltuklarda. Bir süre sonra ter lekesi, içecek lekesi...
Future Coal modelini birkaç aydır kullanıyorum. 2. Elden aldım ancak aldığım adam neredeyse hiç kullanmamıştı, Sıfırı ile arasındaki tek fark kutusunda gelmemesiydi diyebilirim. Yarı fiyatından uygun bir paraya çözmüştüm.
180 boyundayım ve cüsseli bir insanım. Buna rağmen bacakları masaya atıp...
@Diavelin Bu gamepower gamepad çıktığında fiyatına göre alınabileceğini söylemiştin ancak hem çıkış olarak lansmanda 900-1 civarına satmışlardı hemde üstüne bir ton gamepad sürüldü piyasaya
1400-1500TL civarına bu gamepad alınır mı? Aynı bütçede daha iyi bir alternatif var mı? Bir kere alıp...