Bende bir süredir bakıyorum ancak yuvarlak ringlightlar pek hoşuma gitmiyor,
Bu ürüne bakabilirsiniz, 1 adet yeterli olacaktır.
https://www.trendyol.com/smayling/profesyonel-fotograf-ve-video-icin-cekim-isigi-ring-light-studyo-10-inc-2-1-metre-golgesiz-lux-p-779047134
Gamepadlerden çok iyi anlayan bir kullanıcı vardı. @Diavelin di sanırım. O yardımcı olur.
Fantech Shooter 3 yada bulunabiliyorsa Gamepower Force modellerini önerebilirim ben ancak gamepadlerden müthiş anlamıyorum. Etiketlediğim arkadaş daha iyi anlar.
Ses kartı uzun vadede daha mantıklı olacaktır ancak ses kartını aldığınızda öğrenmeniz gereken tek şey gitar olmayacak bunu da hesaba katmanız gerekmekte. Çünkü bir ses kartı aldığınızda bir program aracılığıyla binlerce amfinin pedalın presetin içinde kaybolacaksınız. Gerçekten çok fazla...
Blackstar ID:Core 10 V4 modeli işinizi çok uzun süreler görecektir. Başka model bakmanıza bence gerek yok.
belki ID:Core 20'ye bakabilirsiniz hoparlör ve W farkı var sadece aralarında.
1500TL bütçeye alacağın en iyi mousepad tartışmasız istisnasız Wraith Spirit Of Aim'dir
3 yıl kullandığım QCK+ çöpünden sonra o kadar ilaç gibi geldi ki anlatamam. Hardcore FPS oyuncusu olarak ben senelerdir mousepad kullanmıyormuşum dedittirdi.
White Speed modelini kullanıyorum ben. Hybrid...
Videoya tıklayıp timeline da rastgele bir yere tıkladım birde ne duyayım
Arkadaş ürünü övecem diye öyle bir şey demiş ki yüzüm bembeyaz kesildi
''Oyuncu ekipmanlarında klavyenin bir önemi yok, çok bütçe ayırmanıza gerek yok''
CS, Valorant gibi online FPS oyunlarında Movement dediğimiz şeyi tek...
Bir dönem bende almak istemiştim, araştırdığım dönemde Fantech Shooter III oldukça ilgimi çekmişti. Fiyatının hakkını veren bir gamepad olduğunu yazmıştı kullanan herkes.
Az önce bu forumda başka bir konuya baktım da @MachiNe67 zamanında satın almış. Alalı birkaç ay da olmuş en doğru yorumu...