Dontaçhi isimli üyenin son içerikleri

1. Dontaçhi

🔥İndirim Sword Kulaklık Ürünlerinde 199 TL

Konu açıldıktan 10 dakika sonra gördüm, Sword ve Havit'in stoğu var gözükmesine rağmen siparişi onaylamadılar arkadaşın yukarıda attığı S-Link kulaklık diğerleri gibi hata vermedi sepette onaylandı. Bakalım gelir inşallah TWS bir kulaklığa ihtiyacım vardı iyi oldu
  2. Dontaçhi

Yayın İçin Webcam Önerisi

Küçük bir yayıncı olarak sana tavsiyelerimi vereyim. bulabiliyorsan 1080p 60fps bir kamera, bulamıyorsan 1080p 30fps bir webcam işini görecektir. Marka gerçekten önemsiz, nedenini aşağıda anlatacağım. Ben C922 Pro kullanıyorum. 1080p 30fps bir kamera. İkinci elden iphone bir telefon alıp...
  3. Dontaçhi

Yardım Aoc Monitor Alinir mi?

Monitör bilgisayar sistemindeki en şans parçadır bana kalırsa. En sorunsuz monitörü de alsanız monitörde ghosting, ölü piksel yada farklı panel arızası çıkma ihtimali %50'dir bana kalırsa. Ya çıkar ya çıkmaz. Arkadaşla 2 hafta arayla aynı AOC modelini aldık. Garantisi henüz bitmeden arkadaşın...
  4. Dontaçhi

Gamepower Monitör Almak Mantıklı mı Gaming Gecesinde

Hangisi daha uygun fiyata düşerse onu al bence. 3000 Civarlarına düşerse iki monitörde bedavadan az pahalı olur.
  5. Dontaçhi

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Çevremde farklı marka kullanana denk gelmedim genelde herkes Hawk kullanıyor, beni de tasarımı vs olsun biraz çekiyor açıkcası. Diğer markalara soğuk değilim ancak çevremde oyuncu koltuğu kullanan kişilerin neredeyse hepsi hawk kullanıyorlar ve övüyor, öneriyorlar. O yüzden hawk alırsam herhangi...
  6. Dontaçhi

Mad60 He Klavye Alınır mı? Klavye Onerisi

W60'ın limited tek modeli BBL modeli o da daha gelmeyecek. Zamanında 75 BBL olanını alamadığım için şimdi biraz pişmanım o zamanlar keşke bir şekilde alsaydım.. BBL edition kalmadığı için Beyazını aldım aşırı memnunum renginden klavyeden ancak o turuncu kasa hep bi içimde boşluk olarak kaldı...
  7. Dontaçhi

Adam tesisat kurmuş usta.. e pek bir indirim yokmuş boşuna heveslenmişim. 8-9 bandına inse bi şekil düşünebilirdim.. Teşekkürler Ya bence 7-8 bile bir koltuk için fazla ancak elimde ofis koltuğu var hem kırık hem bozuk artık beni bırak diye yalvarıyor yaslanamamaktan belim kopacak duruma geldi...
  8. Dontaçhi

Mad 60'da üzecek bir klavye değil bence. Zaten özellikleri çok benzer. Bence ikisi arasında kaldıysanız hoşunuza gideni alın. İleride switchleri ömrünü doldurduğunda siteden bi switch kiti sipariş edip takar devam edersiniz.
  9. Dontaçhi

Arkadaşlar Hawk Fame Amethyst varmış gaming gecesinde. Şuanda incehesapta 11.600TL gibi bir fiyata satılıyor. Daha önce gaming gecesinde bu koltuk çıktıysa fiyatı kaça düştü yada kaça düşebilir var mı bilgisi olan?
  10. Dontaçhi

W60 bence daha iyi bir seçenek olur o bütçede. Gıcırdama sorununu ilk defa gördüm. Kasa mı gıcırdıyormuş? Yani pc başında otururken sıkıntıdan klavyeyi alıp sağa sola doğru kanırtmadığınız sürece gıcırdama gibi bir problem ne kadar sorun teşkil edebilir? Bahsettiğiniz gıcırdama eğer switchden...
  11. Dontaçhi

Mount & Blade II: Bannerlord için mod önerisi

DRAMALORD : rpgye çeviriyor oyunu, NPC'ler ile sohbet edebiliyorsun, güven ve aşk ilerletebiliyorsun, her karakterin farklı tarz sevdiği şeyler var onları güvendikçe öğrenebiliyorsun HOT BUTTER : Bu mod Dramalord için gerekli, sansürlü ve sansürsüz olarak 2'ye ayrılıyor keyfine göre...
  12. Dontaçhi

İncehesaptaki Azımut Sistem Alınır Mı?

Sıfır fiyatları bayadır takip etmiyorum fiyat gerçekten iyi mi kötü mü bilmiyorum ona göre yorum yapacağım gene de bugün 90K dediğimiz fiyat hiçte az bir para değil. Nedense CPU ve GPU ve Ram hariç bileşenler öylesine seçilmiş gibi, ram ise eksik. 120W TDP değerine sahip bir işlemciyi o...
  13. Dontaçhi

Ram Fiyatları Bu Sene İçerisinde Düşer Mi?

Kafamdaki düşüncelere göre herhangi bir evrende global fiyatlar normale dönse bile TR'de o kadar fazla düşüş yaşayacağını sanmıyorum. Ram için 2. el kovalayabilirsiniz bazen güzel fiyata koyanlar oluyor ancak biraz aktif bakmanız gerek çok hızlı satın alınıyor uygun fiyattan konan temiz ramler.
  14. Dontaçhi

Resident evil serisi hangi sıralamada oynanmalı?

yazdığın tüm oyunlar içinde en weak kalan oyun zaten 3. oyun. Neden var neden yapıldı yapılmasa daha iyi olurmuydu asla anlamadığım saçma bir oyun. Zaten yapımcılar da bunu biliyor olacak ki indirim dönemlerinde hep serinin en ucuz oyunu oluyor. Oynanmasan da olur. 7 ve 8 tamamen farklı ve...
  15. Dontaçhi

Resident evil serisi hangi sıralamada oynanmalı?

Biohazard ve Village zaten başka bir evreni anlatıyor, 7 ve 8 ayrı bir oyun bunun sıralaması 7 ardından 8 şeklinde. 3 İse farklı bir yapıda. Leon'un hikayesini falan anlatmıyor ancak 2 ile aynı evrende geçiyor 2'deki yerleri 3. oyunda da görüyorsunuz. 3'ü 2'den önce de sonra da...
Geri