İ5-13500 ile 6650XT kullanıyorum gayet memnunum şuana kadar hiç wattman almadım aldığım ilk ay sadece bazı oyunlarda ekran dümdüz takılıp kalıyordu windows güncellemesi geldikten sonra artık takılmalar da tamamen kayboldu 1080p de 144hz bir monitör kullandığım için 144fps kilidi koyuyorum karta...
bilemiyorum artık neden böyle sadece crysis remastered oynarken cpu yüzde 20-35 ekran kartı yüzde 96-99 arasında kalan oyunlarda mesela wolfenstein the new order da cpu yüzde 60 ekran kartı yüzde 40 50 civarı
Evet arkadaşlar ram ve ssd yi aldım sistemi ssd ye de kurdum fakat halen oyunlarda darboğaz var hiç bir oyunda ekran kartı kullanımım 99 u görmüyor ram dual channel oldu ama hala aynı sorun ne olabilir düşünüp duruyorum bulamıyorum
Arkadaşlar harddisk bir 2009 senesinden beri kullanılıyor durumunu merak ediyorum bu hdd arkadaşımızın durumu nedir hd tune pro ile karşımda veriler var anladığım bir durum değil gönderiyorum
vallaha hiç anladığım şeyler değil bu cl şeyleri ama şuan 15 te kullandığına eminim xmp açıkken yükselmediğini biliyorum.
sen o pc ye en iyisi bir format at sen hdd mi kullanıyorsun ?
aga o sondaki ibare rengiymiş siyah ise b red ise r yazıyormuş bir farkları da yokmuş sadece renk farkına 100 tl alıyor adamlar kfkfkdkd ama cl ler falan neden değişti anlamadım bir anda xmp devreye girdi sanırım
Arkadaşlar az önce ram slotunu değiştirdim ve şöyle bir şey oldu cpu z de ramin kodu değişti ve değerleri de değişti sonu b olan kodun sonu r oldu anakart h410m-f zaten 2 slot var ve 2. slottaydı ram 1. slota çektim ve cl leri bile değişti ramin kafam cacık oldu biri açıklayabilir mi
Bende lol ve valorant yok ama diğer oyunlarımda herhangi bir değişiklik olmuyor riot client ile ilgili bir problem olabilir onu da devre dışı bırakıyor musun? yada ona dokunuyor musun hiç ?
Geforce experience ı kapatıp oyuna girmeyi deneyeceğim bende de problem olursa son driver ile alakalıdır olmuyorsa sende bir sorun var 10 dk bekleticem.
Önemli değil her zaman annene okutabilirsin biraz gerildim kusuruma bakmayın.Ayrıca oyun oynamak gibi hedefleriniz varsa ve bütçeniz 8 9 k değilse laptopa yönelmenizi tavsiye etmem laptop sürekli seyahat halinde olan üniversitede kullanmak için alınan ya da işte kullanılan makinalardır bana göre...