DonYılmaz isimli üyenin son içerikleri

1. DonYılmaz

PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

sonunda direct direksiyonlar popüler olmaya başladı öbürleri bildiğin oyunca sakın almayın özellikle logitech direk dişli oyuncaktan hallice. bir sıralama yapmak gerekirse dişli<kayışlı<direct
  2. DonYılmaz

Shein indirimli ürünler

şuan o fiyata düşmez 2026 girdik enflasyon farkı vs eklendi ve arada 100-150 lira gibi fark var boşu boşuna vermeye gerek yok gider zurna dürüm yerim
  3. DonYılmaz

Shein indirimli ürünler

emin miyiz? baktığımda 1k fiyat aralığına yakın satılmış hep
  4. DonYılmaz

🔥İndirim Sniper Elite 5 Complete Edition 93 TL (Microsoft Mağaza)

Cs ile alakası bile yok, bir kere hikayeli oyun
  5. DonYılmaz

🔥İndirim Sniper Elite 5 Complete Edition 93 TL (Microsoft Mağaza)

Fiyat temiz tartışmaya gerek yok https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/sniper-elite-5-complete-edition/9nx6fb6v0l2n
  6. DonYılmaz

Shein indirimli ürünler

Şarj aleti lazım olan varsa ugreen 45w type c girişli yeni hesap açmaya 202 liraya geliyor. 25w almıştım bunu da alayım dedim kaçırmayın bir daha alışveriş yok gider tr esnafından 1k ya alırsınız UGREEN 45W GAN USB-C Hızlı Şarj Cihazı, SAM SUNG SFC2.0 Süper Hızlı Şarj 2.0'ı Destekler, 16 Pro...
  7. DonYılmaz

Shein indirimli ürünler

https://tr.shein.com/NJTY-1pc-Smart-Digital-Multimeter-Auto-Ranging-Voltmeter-Electrical-Tester-That-Can-Measure-Voltage-Current-Capacitance-Resistance-Continuity-Duty-Cycle-Temperature-And-Frequency-p-45915092.html?src_identifier=st%3D4%60sc%3DMultimetreler%60sr%3D0%60ps%3D1&src_module=search&sr...
  8. DonYılmaz

Öneri Rx 580 8gb'dan gtx 1070 ti'a geçilir mi

Değmez en kötü 3000 series geçilmeli ya da amd tarafında 6000 series
  9. DonYılmaz

🔥İndirim Çoklu Priz Beyaz 9'lu 199 TL

fiyat iyi de yuvarlak giriş 3 adet olmasaydı iyiydi bizim ülkede yuvarlak kafa fiş kullanılıyor
  10. DonYılmaz

DLSS 4.5 ÇIKTI DRİVER YAYINLANDI

11. DonYılmaz

Mediamart 3 al 2 öde varmış

Nasıl 10'a geliyor?? Ben r5 baktım kişi başı 22.4 geliyor. Fiyat olarak da fena değil vatandan baya uyguna veriyor
  12. DonYılmaz

Shein indirimli ürünler

Aynen seri listeler aksın bugün son siparişleri geçelim artık bundan sonra yok
  13. DonYılmaz

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

Görmedim hocam kusura bakma bir hışımla bu haberi başka bir forumda okuyunca direk başıma kaynar sular döküldü direk buraya açıp isyan edesim geldi
  14. DonYılmaz

Artık ucuza ürün alma bitti. Anca ithalatçı esnafcıları zengin ederek artık kaç katı fiyata alırsın bilemem ondan alacaksın
  15. DonYılmaz

Emeği geçen yediden yetmişe umarım herkes mutludur. 30 EURO GÜMRÜK SINIRI KALDIRILDI. Yurt dışı alıveriş sitelerinden yapılan alışverişlerde uygulanan 30 Euro’luk gümrük muafiyeti kaldırıldı. Resmi Gazete’de yayımlanan yeni düzenleme ile birlikte, tutarı ne olursa olsun yurt dışından verilen...
Geri