DonYılmaz isimli üyenin son içerikleri

1. DonYılmaz

🔴GALAX, Ekran Kartı Piyasasından Çekildiği İddiası 🔴Güncelleme !!!

Rekabet ne kadar azalırsa tüketicinin aleyine olur bazı top markalar da piyasa kendilerinin elinde olduğu için hicbisey yapmadan bomboş cercop kartlari iteleyecekler böyle boyle. Mesela evga çok kaliteli marka idi bilesinlerine bayılıyordum. Halen PSU kullanırım, 10 seneyi geçti 2 bilgisayarin...
  2. DonYılmaz

❌İndirim Bitti! XFX Swift Radeon RX 9070 XT 16GB 30.999₺

Oha şu zamanda besbeles
  3. DonYılmaz

Öneri 4070 superden rx 9070xt geçmeye değermi

aynı kart var max 70 görüyom Msi Afterburner UV yap
  4. DonYılmaz

🔥İndirim ZOTAC RTX 5070Ti Solid CORE OC 53.792 TL PARAF KARTA 6 TAKSİT İMKANI

Daha 1 ay olmadı 40'a inno satılmıştı o zaman besbeleş olduğu söylemiştik alın size kampanya
  5. DonYılmaz

❌İndirim Bitti! YEMEK SEPETİ MARKET KEMİK VE TAVUK SUYU 0 TL

Niye kendimi yücelteyim olanı söylediğim için yine suçlu olduk, afiyet olsun bol bol pilava yahut çorbana katar afiyetle yersin.
  6. DonYılmaz

❌İndirim Bitti! YEMEK SEPETİ MARKET KEMİK VE TAVUK SUYU 0 TL

ilk paylaşıldığında telegram sayfasında görmüştüm, almadım ama tr halkını tanıyorsam buna bile çökerler demiştim ki öyle olmuş adam 10 tane almış klasik tr şaşırtmaz
  7. DonYılmaz

❌İndirim Bitti! 3,6KG KASAR PEYNİRİ 676 TL

sütün kilosu ortada geçen 7g sucuğu 1000 lira olarak paylaştılar. Bunu normalleştiren zihniyetler çok değişik gerçekten hastalık kapmak istiyorsanız asfalt yalamak gibi bişey
  8. DonYılmaz

🔥İndirim INNO3D RTX5070Ti X3 OC 47.974 TL 6-9 TAKSİT

Niye alınmaz hammurabi kanunlarında bu mu yazıyor. Max 70 derece kadar soğutma yapıyorsa sorun nedir
  9. DonYılmaz

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Kaplandan millet tomar tomar çekmiş belki bir iki olsaydı gönderirlerdi bu kadar zararı firma kaldıramaz
  10. DonYılmaz

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5070 Ti Gaming Solid SFF - 45,8 bin TL (Vatan)

Değmez 40k'lık innodan hiçbir farkı yok
  11. DonYılmaz

Vatan Bilgisayar Gece İndirimleri Ekran Kartları

Besbeles 39k lik 5070ti 6 taksitle kaçtı bundan sonra unutun dolar artık artmaya başladı
  12. DonYılmaz

🔥İndirim Call of Duty®: Modern Warfare® $6 Dolar

Multiplayer serveri nasıl bf gibi kalabalik ise çekilir yoksa 3-5 saat single için vermem
  13. DonYılmaz

Rx 9070 xt vs rtx 5070 ti

tabii ki 5070ti oyun key ile nerdeyse millet 39k aldı bir de üstüne 6 taksit patlattin mis al/sat konusunda olsun, yazılım olsun bir de fiyat farkı bu kadar yakınken macera aramaya gerek yok
  14. DonYılmaz

❌İndirim Bitti! INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

OHAA fiyat besbeleş bu vram krizinde bi de direk çekilir oha bide kuveyte 6 taksit ağlamak istiyorum
  15. DonYılmaz

❌İndirim Bitti! XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING WHITE 16GB GDDR6 256Bit AMD EKartı 30.409TL

kimse almaz onu kendi kendine iş çıkarmış gider taksitle alırım o parayla
Geri