doomdoomvon isimli üyenin son içerikleri

1. D

30k Ya bu sistem olur mu ?

Hiç uygun değil bu fiyata daha iyi bileşenlere sahip sistemler alabilirsin konuları incele senin bütçen civarında sistem soranların konularından fkir edinebilirsin.
  2. D

7500f 4060 ti sistemmi 7600 7700xt sistemmi almalıyım?

İtopyada'ki sistekin stok bitti mi 7700xt ddr5 olan o daha uygundu.
  3. D

IT-Radeon V1 vs NovaBox 5A

Hangisi daha mantıklı bir şey diyemem ama gamingen'de karne indirijinde 5600 ve 5060'lı sistem 24K boşa 2000 lira fazla verme.
  4. D

32.000-TL AMD 7500F'Lİ SİSTEM ÖNERİSİ

Piyasa karısık gibi ben de senin gibi bir sistem bakıyorum ama 8GB olayı kafamı karıştırıyor öyle olunca da ya bütçeyi çıkmak gerekiyor ya da düşsem de çok bir ş3y farketmryecek diye düsünüyorum.
  5. D

8GB Kartlar ve Piyasa

8GB kartlar bence o kadar büyük bir sorun olmayabilir, geliştiriciler bu oyunları PS5 içinde yapıcaklar 2-3 yıl daha ama gerçekten 5060 serisinin 12GB olması çok iyi olurmuş. 30K civarında sistem bakan biri olarak alıcak sistem göremiyorum 30K bütçeye göre uygun bir sistem olduğunu düşünmüyorum...
  6. D

30 - 32.5K bir sistem önerebilir misiniz?

DDR 5 tercihi ama sizce en optimal nedir bu bütçede.
  7. D

Geforce Experience Bozuk

geforce experience gördüğünüz gibi çalışmıyor uygulamayı kaldırıp tekrar yüklediğimde oyunları görüyor bilgisayarı yeniden başlatınca aynı hale geliyor
  8. D

Samsung 45w şarj adaptörü

45w samsung şarj adaptörüm var s23 alqcağım s23 25w destekliyor 45wlık adaptörü kullansam olur mu?
  9. D

Acer laptop kaça satabilirim?

Acer Nitro 5 laptop'um 6 aylık RTX 3060 6G 95W R5 5600H 16 GB RAM single chanel SSD 512 GB günlük web ve genellikle LOL oynarken kullanılmıştır. (Günlük ortalama bir oyun)
  10. D

RTX 3060 laptop güç kullanımı

RTX 3060'lı laptopum var 95w'lık bir model God of War oynarken anlık 96w çektiği oluyor bir sıkıntı yaratır mı?
  11. D

AMD adrenaline açılmıyor driver hatası

amd adrenaline açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum yaşayan var mı aynı durumu?
  12. D

R5 5600H işlemci sıcaklığı

Soğutucu ne önerirsiniz .
  13. D

Hocam cihaz laptop masaüstü değil
  14. D

arkadaşlar sizce sıcaklıklar nasıl, ayrıca sanki afterburner açılınca biraz daha ısınıyor gibi hissetim sizce olası mı tahminen kapalıyken 86'larda gibi geldi
  15. D

Çözüldü✓ Arkadaşlar kafam karışık lütfen yardım edin

Hocam 3060'lı model 25000 lira ve epey bütçemi aşıyor zaten bundan önce 8 yıl asus kullandım ve hala evde duruyor düne kadar kullandım bu da bir güven yaratıyor.Ayrıca tıp fakültesine gideceğim zaten 1 yıl hazırlık okuyacağım ama her sene oyuna ayırdığım vakit kaybolucak ki zaten o kadar fazla...
Geri