Hiç uygun değil bu fiyata daha iyi bileşenlere sahip sistemler alabilirsin konuları incele senin bütçen civarında sistem soranların konularından fkir edinebilirsin.
Piyasa karısık gibi ben de senin gibi bir sistem bakıyorum ama 8GB olayı kafamı karıştırıyor öyle olunca da ya bütçeyi çıkmak gerekiyor ya da düşsem de çok bir ş3y farketmryecek diye düsünüyorum.
8GB kartlar bence o kadar büyük bir sorun olmayabilir, geliştiriciler bu oyunları PS5 içinde yapıcaklar 2-3 yıl daha ama gerçekten 5060 serisinin 12GB olması çok iyi olurmuş. 30K civarında sistem bakan biri olarak alıcak sistem göremiyorum 30K bütçeye göre uygun bir sistem olduğunu düşünmüyorum...
geforce experience gördüğünüz gibi çalışmıyor uygulamayı kaldırıp tekrar yüklediğimde oyunları görüyor bilgisayarı yeniden başlatınca aynı hale geliyor
Acer Nitro 5 laptop'um 6 aylık RTX 3060 6G 95W R5 5600H 16 GB RAM single chanel SSD 512 GB günlük web ve genellikle LOL oynarken kullanılmıştır. (Günlük ortalama bir oyun)
arkadaşlar sizce sıcaklıklar nasıl, ayrıca sanki afterburner açılınca biraz daha ısınıyor gibi hissetim sizce olası mı tahminen kapalıyken 86'larda gibi geldi
Hocam 3060'lı model 25000 lira ve epey bütçemi aşıyor zaten bundan önce 8 yıl asus kullandım ve hala evde duruyor düne kadar kullandım bu da bir güven yaratıyor.Ayrıca tıp fakültesine gideceğim zaten 1 yıl hazırlık okuyacağım ama her sene oyuna ayırdığım vakit kaybolucak ki zaten o kadar fazla...