dooms6126 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Fan çoklayıcı önerisi lazım

Mağazadan alacağım fiyat çok önemli değil önemli olan aldıklarım olur mu olmaz mı
  2. D

Fan çoklayıcı önerisi lazım

Merhabalar Asus 320m-f anakart var elimde şu an şehir dışındayım anakartın üzerinde fan girişi var mı bilmiyorum kasamda bir fan var oda egzoz fanı. Şimdi 2 adet fan alacağım ama bana çoklayıcı da lazım bu çoklayıcı psu ya takacağım bildiğim kadarıyla şuan ki fan da psu ya takılı. Bu ürünleri...
  3. D

PC ye nasıl fan takacağım

Arkadaşlar merhabalar şu an -üniversite için şehir dışındayım fotoğraf atamıyorum ama elimde ASUS A320M-F Anakart ve Frisby 650w PSU var kasada 1 adet fan var başka fan yuvaları var ben şimdi fan alıp takacağım ama fan 3 pinli o yüzden 4 pinli bir çoğaltıcı almayı düşünüyorum ama anakrtın...
  4. D

Xprime Titan mı Rampage KL-R16 mı

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-kl-r16-drape-%C3%BCst-seviye-terletmez-kuma%C5%9F-gaming-oyuncu-koltu%C4%9Fu-siyah-1233172.html https://www.hepsiburada.com/xprime-titan-kumas-oyuncu-koltugu-pm-HBC000004BQHE hawk alacaktım fakat fiyatlar arttığı için alamıyorum bu iki model...
  5. D

Oyuncu Koltuğu önerisi ACİL

Arkadaşlar merhaba kumaş oyuncu koltuğu bakıyorum. Hawk alacaktım normalde ama yeni zam yemişler ve bütçenin dışına çıktı. Üç adet koltuk arasında kaldımSizce hangisi kullanan var mı ...
  6. D

IDM yavaş indirme ve Neat manager ses sorunu

IDM bir video indireceğim zaman ya bağlanyı koparıyor ya sürekli 100kn 50kb gibi komik bir indirme hızı var. Bunun yerine de Neat Download Manager kurdum ama o da videolarda sesleri almıyor sessiz şekilde indiriyor bunlara bir çözüm önerisi olan var mı ?
  7. D

CS2 Donup kalıyor ve oyundan atıyor

Arkadaşlar merhabalar cs 2 de 8 ile 11. rauntlar arasında her maç kesin olarak oyun donuyor ve öyle kalıyor görev yöneticisinden zor kapatıyorum. Driverlarım güncel fpsde de bir sorun yok normal şartlarda. Steam'da başlatma seçeneklerinde de çalışan bir kod yok bunu nasıl düzeltirim bilen var mı ?
  8. D

Samsung galaxy m33 vs Realme 10

tamamdır bir bakacağım
  9. D

Samsung galaxy m33 vs Realme 10

Arkadaşlar merhaba vergi indirimli telefon alacağım normalde çok kullanmıyorum elimde ki cihaz bile 5 yıllık sadece kasmaya başladı diye değişeceğim. Oyun falan oynamıyorum Bu iki model arasında kaldım samsungun ram 6 gb realme 8 ,samsung android 13 güncellemesi aldı ama realme aldı mı...
  10. D

Görev yöneticisinde kullanılabilir 8GB görünüyor

Arkadaşlar merhaba bilgisayarın özelliklerin de RAM 16Gb yazıyor (kullanılabilir yazmıyor) fakat görev yöneticisinde kullanılabilir 8GB görünüyor herhangi bir sorun var mı burada ? MHZ 3200 onda sorun yok
  11. D

ekran kartı fanlarım boşa dönüyor

Ön de fan yok geçen bu konuyu açmıştık ben sıcaklıktan yana sıkıntılı değilim canların etki etmemesinden sıkıntılıyım 1691364915 Bakımları 3 gün önce yaptım cooler Master macun sürdüm pad orijinal padi kararma dahi yok
  12. D

ekran kartı fanlarım boşa dönüyor

Arkadaşlar merhabalar rx570 ekran kartım var çift fan kasa soğutmasından falan zaten sıkıntı da sorun o değil sorun şu fanım auto da dönerken %56 da dönüyor ve ekran kartım oyunda 88 derece görüyor ben fanı manuel de %90 a çekiyorum sıcaklık hala aynı fanlar daha hızlı dönüyor ses değişiyor ama...
  13. D

rx570 ekran kartım çok ısınıyor

Bir de benim kasanın aşağı yukarı yarısı mesh tamamı değil fan kısmında biraz boşluk avr ama hava akışı ne kadar sağlanır bilmiyorum
  14. D

rx570 ekran kartım çok ısınıyor

sizce 2 tane öne fan takmak mı mantıklı yoksa 1 öne 1 tavana mı ?
Geri