Selamlar. Discorda erişebilmek için goodbyedpi kullanıyorum ve aynı zamanda PUBG oynuyorum. Goodbyedpi kullanmadan önce 1.1.1.1 dns ini kullanarak chrome üzerinden discorda erişebiliyodum fakat oyunda anlam veremediğim bir şekilde yüksek gecikme oluyodu (ping değerlerine yansımadan) dnsten...
yok hocam alalı 2-3 ay oldu zaten ikinci el aldım
1741074540
teşekkurler. Bunların haricinde default olarak açık olupta kapatmam gereken bir ayar var mı biosta core performance boost dışında ?
hocam şahsen kasayı masanın altında kullanıyorum yani görmuyorum bile :D Ama masaustunde de kullansam benim icin estetik hic önemli değil serin çalışsın sorun çıkmasın benim icin önemli olan bu. Şu an kasam spec delta ama gungnir 300r aldım şu an sogutucu ve psu yu bekliyorum. Yani siz hangisine...
su an 3080 im var hocam
1741072427
hocam bunu gördum biraz baktım ama cok anlayamadım o yuzden konuyu actım daha böyle basit bi sekilde anlatılabilir mi diye ayrıca oc yapmayı dusunmuyorum sorunsuz bi sekilde oyun oynatsın yeter
Olayı baştan izah edeyim. Ekran kartını ikinci el aldım. Bizzat kendim giderek test ederek aldım uzay montajdı. stres testinin ayarlarını hatırlamıyorum. 75 dereceyi hic gecmemisti. Şu an ddr5 sisteme geçmek için elimdeki anakart+işlemciyi satıyorum. Anlaştığım beyfendi benden black desert...
Selamlar
anakart: msi b650 gaming plus wifi
işlemci: 7800x3d
ram: xpg lancer 6000mhz cl30
sogutucu: phantom spirit 120
parcalar daha tam tamamlanmadı psuyu bekliyorum. Sadece oyun arada da yayın vs icin kullanıcam. 7800x3d yi sorunsuz kullanabilmem için yapmam gerekenleri yazar mısınız ?
-bios...
Selamlar. yaklaşık 2-3 ay önce ikinci el 3080 aldım. Alırken ekran kartına stres testi yaptırdım 10 dk boyunca 75 dereceyi geçmemişti. Şu an da işlemcimi satacağım ve birisiyle anlaştık benden black desert online a girip oyunda kaç fps aldığımı test etmemi istedi. Doku kalitesini en yukseğe alıp...