D

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• D
      doping777, YD Apple mantıklı mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben de öyle biliyorum.Cihaz apple serverları ile etkileşime geçiyor çünkü hangi parça ne zaman takılmış o bile görünüyor. 1759781459 Ama arkadaşın dediği de...
    • D
      veriyor kanka uyarı nasıl vermiyor🤣🤣🤣🤣 sen niye yurt dışı aldın ozaman seninkide toplamadır belki sen yalan sölüyorsun 1759781412 pahalıya satıyorsun...
    • D
      Diyelim toplama çıktı tekrar aynı paraya satamıyacak mıyım seneye
    • D
      hocam çok bilmiyorsunuz bu işleri uyarı falanda vermıyor fark etmende çok zor cihazı açmadan toplama oldugunu ya 0 alıcaksın yurt dışı mağazadan ya da...
    • D
      apple da bir şey değişti mi ayarlarda gözüküyor diye biliyorum
    • D
      Hocam nası anlayacağız o zaman çok saçma,ekran değişse zaten face id uyarı verir çalışmaz apple seri idden aratacan ayarlardan bakıcan değişen parça gözükür...
    • D
      Hocam sanki 16 pro falan daha mantıklı yd telefonu herkes yeni kullanmak için alıyor çünkü. Eski serileri satmak daha zor olur diye düşünüyorum zamanla...
    • D
      Chatgptye sordum yenilenmiyor dedi sadece telefondan ilk sene sinyal alınınca çift sim 4 4 kullanabiliyorsun sonra kayıt gerekiyor dedi
    • D
      Her sene türkiyede olsak da yenileniyor mu yoksa yd a mı çıkmak gerkiyor 8 ayın yenilenmesi için?
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,961
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri