DopplerEffect isimli üyenin son içerikleri

1. D

17 inç ekrana sahip 10000 tl altında laptop arıyorum

Merhabalar gaming laptop arıyorum özellikle ekranının 17 inc olmasını istiyorum ram ve depolamasını sonradan ekleyebilecegim icin 16 gb ram yada 1tb bellek gerekmiyor islemci ve ekran kartı iyi olsun ve ısınma problemi çok olmasın istiyorum.Ve 10000 tl altında arıyorum.Simdilik bun almayi...
  2. D

Monster Notebook hakkında ne düşünüyorsunuz?Almaya degermi?

Teşekkürler.Bende 17 inç ekran istiyorum sadece i5 in i7 ye göre asırı bir farkı varmı diye kararsız kaldım
  3. D

Öncelikle fan sesi nasıl,çok ısınıyormu,oyunları kaldırması bakımından zorluk yasadınmı,dizaynı nasıl,klavyesi iyi mi?,pili ne kadar dayanıyor 1621159968 Evet kasası plastik ama çok fazla secenegim yok ne yazıkki.Yoksa MSI yada HP yada ACER düşünüyordum.Kıbrısta bulmak zor
  4. D

Ben kıbrıstayım doğru düzgün bilgisayar bulmak zor.Monsterın bayisi var diye bunu düşündüm bana iki yıl dayansın yeter.
  5. D

Abra A7 V12.4.1 17,3" ya da Abra A5 V15.8.3 15,6 Almayı düşünüyorum tercihen ekran boyu büyük olsun istiyorum ancak bütçeme uygun bunlar var.Aralarındaki önemli fark biri i7 digeri i5. Oyun icin çok büyük bir fark olurmu?
  6. D

Yaklaşık 10000-11000 TL bütçeye uygun laptop önerisi

Bunun sogutucusu iyi mi oyun sırasında bilgisayarın aşırı ısınmasını,uçak sesi çıkarmasını istemem.Birde Kıbrısta bulabilirmiyim?
  7. D

Yaklaşık 10000-11000 TL bütçeye uygun laptop önerisi

1000-1100 tl bütçeye uygun fiyat performans bakımından iyi,soğutması iyi bir laptop öneriniz varmı.Bu arada Kıbrıstayım.Ona göre öneri alayım
Geri