doqantr81 isimli üyenin son içerikleri

1. D

ASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR

ASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR'e sahibim bu monitörü aldım alalı IPS monitör renkler falan sorunlu hep şöyle sorunlu renkler patlak sürekli bu ıps monitörde ayarı bi yapamadım düzgün renk ayarını canlı renkler istiyorum ne yaptıysam beceremedim ilgili...
  2. D

TUF Gaming VG279QL3A SORUNUM VAR

ayalarınız neler mod olarak
  3. D

MİLLET tna yada va 'dan ıps'e geçince waaouw der benım VA panelimde aynı geldi bu monitör görüntüsü bi yerde ayarlarımı yapamadım acaba
  4. D

ASUS TUF Gaming VG279QL3A monitörü aldım daha dün 180 hz çektim kutudan çıkan DP kabloyla ancak oyuna giriyorum yazı var mesela duvarda poster diyelim etrafa bakınırken yazılar bulanıyor sonra netleşiyor ekran modları ayarlarında eksikmi yapıyorum anlamadım yardımcı olabilecek var mı internette...
  5. D

2K Monitör Tavsiyesi

aynı monitörü kullanıyormusun bir problemim var onun için soruyorum
  6. D

2K Monitör Tavsiyesi

dun aldım ama vg279ql3a monitörü 1080P 2K değil
  7. D

MONİTÖRE BİŞİLER OLDU YARDIM LAZIM

Samsung S27AQ320NU 27 inç monitör sahibiyim ancak monitörüm anlamsız bi şekilde bozuldu 165 HZ MONİTÖR 59 HZ yapınca düzeliyor ama 165 hz 144 120 hzlerde böyle oluyor sol üst köşede bu şekilde bi leke oluştu bi anda 1 aya yakın kullandım ilk attığım resimdeki gibi oldu monitörüm ekran kartım...
  8. D

GTA 5 AÇILMIYOR Epic Games sorunu

epic game's orjinal GTA 5 sahibiyim oynuyordum sorunsuz ancak bir problem oluştu Rockstar game's açılırken logoda kalıyor sonra oyun açılıyor ama simsiyah ekran oluyor masaüstüne dönemiyorum yapılanlar Windows 10 Format tekrar atıldı temiz format Epic Game's oyun tekrar indirilildi ve...
  9. D

Alcatel Pixi 3 (10) pc tableti görmüyor windows 10

Alcatel Pixi 3 (10) pc tableti görmüyor windows 10
  10. D

CHROME YOUTUBE TAM EKRAN PC DONUYOR RESET ATIYORUM TEK ÇÖZÜM

selamun aleyküm beyler chrome youtube video tam ekran yapınca pc donuyor reset atmadan düzelmiyor windows update yapıldı driver'lar orjinal siteden indirlip güncellendi bios güncel termal macunlar yenilendi Ekran kartı - CPU buz gibi serin sessiz Ryzen 5 2600 Sapphire Rx5600XT 8x2 16 GB 3200 (...
  11. D

BIOS güncelleme sonrası ekrana görüntü gelmiyor

6210 en son sürüm bende yükledim sorunsuz ancak https://www.asus.com/tr/supportonly/prime%20a320m-r/helpdesk_manual/ burdanmı indirdin orjinal sitesi burası
  12. D

SAPPHİRE PULSE RX5700XT 3064RPM FAN HIZI

Merhabalar ısıyla sorunum yok ancak 3064RPMde dönüyor 70'lere çıkınca kart 80i görüyorum sıcaklıkta problemim yok ancak ekran kartı bu rpm değerlerinde dönünce fan sesi aşırı fazla oluyor basit bir simülasyon oyununa girdim petshop simülatör diye en basitinden mesela gta 5 vb tüm oyunlarda böyle...
  13. D

İKİ FARKLI MHZ RAM UYUMLU OLUR MU

a320m-r anakarta sahibim bende ADATA DDR4 3200 MHZ CRUST.. BALİSTİS DDR4 3200 MHZ ramlara sahibim 8x2=16GB Ram olarak kullanıyorum hiçbir sorun yaratmaz CLA değerleri aynı olsun yeterli ardından biosa ir XMP profile 1 yap 2933 MHZ'de çalışıcaktır ikiside
  14. D

EKRAN KARTI PLASTİĞİ KIRIK

selamlar arkadaşlar Asus ROG Strix Radeon RX 570 OC 8G OC Versiyon resimde işaretlediğim yer kırıldı sadece ancak sol fan oynuyor kırık olduğu için fan oynuyor parça sağlam fan ancak kırık olduğu için oynama yapıyor oyunlarda 70 80 derecelere çıkınca fan tıkırtı yapıyor bu çerçeve için ne...
  15. D

Gta 5 Sürekli Doğrulama ile giriyorum

epic game gta 5 girceğim zaman sürekli dosya doğruluyorum oyuna o şekilde giriyorum oyun orjinal epic game çözüm yokmu
Geri