ASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR'e sahibim bu monitörü aldım alalı IPS monitör renkler falan sorunlu hep şöyle sorunlu renkler patlak sürekli bu ıps monitörde ayarı bi yapamadım düzgün renk ayarını canlı renkler istiyorum ne yaptıysam beceremedim ilgili...
ASUS TUF Gaming VG279QL3A monitörü aldım daha dün 180 hz çektim kutudan çıkan DP kabloyla ancak oyuna giriyorum yazı var mesela duvarda poster diyelim etrafa bakınırken yazılar bulanıyor sonra netleşiyor ekran modları ayarlarında eksikmi yapıyorum anlamadım yardımcı olabilecek var mı internette...
Samsung S27AQ320NU 27 inç monitör sahibiyim ancak monitörüm anlamsız bi şekilde bozuldu 165 HZ MONİTÖR 59 HZ yapınca düzeliyor ama 165 hz 144 120 hzlerde böyle oluyor sol üst köşede bu şekilde bi leke oluştu bi anda 1 aya yakın kullandım ilk attığım resimdeki gibi oldu monitörüm ekran kartım...
epic game's orjinal GTA 5 sahibiyim oynuyordum sorunsuz ancak bir problem oluştu Rockstar game's açılırken logoda kalıyor sonra oyun açılıyor ama simsiyah ekran oluyor masaüstüne dönemiyorum
yapılanlar
Windows 10 Format tekrar atıldı temiz format
Epic Game's oyun tekrar indirilildi ve...
6210 en son sürüm bende yükledim sorunsuz ancak https://www.asus.com/tr/supportonly/prime%20a320m-r/helpdesk_manual/ burdanmı indirdin orjinal sitesi burası
Merhabalar ısıyla sorunum yok ancak 3064RPMde dönüyor 70'lere çıkınca kart 80i görüyorum sıcaklıkta problemim yok ancak ekran kartı bu rpm değerlerinde dönünce fan sesi aşırı fazla oluyor basit bir simülasyon oyununa girdim petshop simülatör diye en basitinden mesela gta 5 vb tüm oyunlarda böyle...
a320m-r anakarta sahibim bende
ADATA DDR4 3200 MHZ
CRUST.. BALİSTİS DDR4 3200 MHZ
ramlara sahibim 8x2=16GB Ram olarak kullanıyorum hiçbir sorun yaratmaz CLA değerleri aynı olsun yeterli ardından biosa ir XMP profile 1 yap 2933 MHZ'de çalışıcaktır ikiside
selamlar arkadaşlar Asus ROG Strix Radeon RX 570 OC 8G OC Versiyon resimde işaretlediğim yer kırıldı sadece ancak sol fan oynuyor kırık olduğu için fan oynuyor parça sağlam fan ancak kırık olduğu için oynama yapıyor oyunlarda 70 80 derecelere çıkınca fan tıkırtı yapıyor bu çerçeve için ne...