a2 ve b2 denemedim sanırım, açıklamasını tam hatırlamıyorum ekran kartının bir yerinde yalpalanma olduğunu söyledi ve bazı soketleri değiştirdiğini söyledi ve bulunduğu yerde sallandığı için biraz daha aşağıya aldığını söyledi, yani benim anladığım ölümcül bir sorunu yokmuş parçaların ekran...
Hocam merhaba, çok yardımcı olduğunuz için bilgilendirmem gerekti en azından sonucu öğrenmeniz için, bir abim bakmaya geldi ekran kartında bir kaç soket değiştirdik bir kısımda yalpalanma varmış öncelikle onu düzeltti daha sonra ramlerin takılı olduğu slotların ölü olduğunu öğrendik yani 1. ile...
Hocam merhaba, bilgisayarım yeni ssdyi denerken kapandı ve bir daha açılmadı bu sinirimi çok bozduğu için bir köşeye attım ve aylardır elimi bile sürmüyorum. Normalde bir ekran sorunu olsa klavye çalıştığını belli eder ancak sorun kasadaysa klavye ve mouse de çalışmaz. Açmayı denesem de her...
Merhaba, uzun zamandır bilgisayarımın sorunlarıyla uğraşıyorum. Problemleri çözmek adına sorunun ssd olduğunu düşünüp yeni bir ssd aldım. Eski ssdyi çıkardım yenisini taktım ve kullanmaya başladım ancak problemler devam ediyordu, bu şekilde kullanmaya devam ettim ancak bir anda pc kapandı...
Not: lolde dahi mavi ekran veriyor hocam aynı diğer ssd de olduğu gibi bu ssd de problem olmadığı anlamına gelmiyor mu? neyse ki anakartta 2 m2 ssd slotu var ikisini de kullanabilirim ama tamamen aynı şeyleri yaşadığıma göre ssd de problem yok mu yani
not: hocam ssdyi takmadan önce fark etmiştim...
Oluşturmuyor anında reset attığı için hocam mavi ekran verince kapatma özelliğini kapatabilirim de zarar verebilir galiba
1723403357
Burayı düzeltiyorum hocam yeni ssdyi taktıktan sonra oluşan minidumpları buraya bırakıyorum
Hocam hemen gelip size sinirimle açıklama yapmak istedim yani pcye vurmak yerine yazıyorum şu an, benzer sorunlar yaşatıyor pubg steamden yükledim oyuna girişte mavi ekran veriyor. Bazen anlık yükleince oyun açmasam dahi emulatörler açıkken mavi ekran veriyordu anlık resetleniyor aynı önce ki...
Öyleyse rahatınıza bakın hocam bozmayayım kafanızı, kaldırmıştım bu arada üstelik sanallaştırma açık olmadığı için mavi ekran vermiş memuda. Çözdüm problemi ancak ben yine csye giriş yapamıyorum(takmadan önce HDD de denemiştim onda da kapanıyordu) girişte kapanıyor. Eski ssd garanti bozuktu...
Minidumpta ne olduğu yazmıyor mu hocam, ancak lolde falan atabilirim yükte ki ısı değerlerini çünkü pcmde ki sorunu çözemiyorum bu yüzden yeni ssd takmıştım ama mavi ekran ya da kapanma sorunlarını çözemedi
Hocam yeni ssd ile de mavi ekran alıyorum csde girişte hatta bozuk olan ssd de memu açılıyordu bunda o bile mavi ekran veriyor
sanırım hoca da pes etti :D
@Emre Zengin Hocam merhaba, ssdyi değiştirdim kullanıyorum derken mavi ekran hatası yedim hemde daha oyun açmamıştım memu emulatörünü açıp kapatmıştım. Sorun ssd değil miymiş? problem nedir