HyperX Cloud lll Wirelles kulaklığımda kulaklık ayarlarını fotoğraftaki gibi ayarladıktan sonra ayarları kapatıp tekrardan girdiğimde ayarlar sıfırlanıyor. Biçim kısmı 48000 Hz'e Uzamsal ses kısmı Kapalı oluyor. Denetim masasından da ayarladım. Ama yine aynı. Yardımcı olursanız sevinirim
Bende kullanıyorum 9. Nesil gamepad bende de içine göçme olayı var. Yani o tarafta sıkıntı yok. Yeni bir tane alsaa bile aynı şey olacak için göçme konusunda
Dostum içine göçme olayı hepsinde var. O bir arıza değil. Normal bir durum. Drift problemi yaşıyorsan itopya ile değil Microsoft ile görüşmen lazım. Zaten onların garanti politikaları çok çok iyi
Üstüne 200-300 daha koyup itopyanın cuma indirimlerinden sıfır Xbox 9. Nesil gamepad alabilirsin.
Çıkamam diyorsan o paraya, 2. El temiz bir tane Xbox 9. Nesil bulabilirsin
Dostum bu sorulacak soru değil. Xbox kolu ile monster kolunu karşılaştırmak Xbox'a büyük ayıp. Monster kolunda hem trigger tuşlarından hemde analoglarında yaklaşık olarak %20 civarında ölü bölge var. Başını çok ama çok fazla ağrıtır.
Monster kolunun tek artısı şarjlı olması.
Alacaksan Xbox...
Brom böyle bir kol alacaksan ikinci ele girme derim. Çoğu ikinci el olarak satılan kollarda drift problemi var. Başını çok fena ağrıtır.
Gamepad alacaksan gidip Media Markt, Teknosa gibi teknoloji mağazalarından kendin alacaksın. İnternetten istediğin kollar genellikle tozlu oluyor ve o tozlar...
Brom Microsoft'un garanti politikasına hayran kaldım diyebilirim. Benim sağ analog da drift problemi vardı. Ürün ellerine ulaşır ulaşmaz direkt değişim yaptılar. Ama tek sıkıntı çalıştıkları kargo firmasında. O kadar kötü bir firmayla çalışıyorlarki. Ama Microsoft'un garanti politikası mükemmel
Bende iki kolu deneyimledim. Xbox kolu daha iyi bence malzeme kalitesi vs. USB dongle mevzusuna ise. Öyle bir şey yok brocum. Eğer anakartın BT destekliyorsa sıkıntısız bağlanabiliyorsun. Kolun üst tarafında bir tuş var ona 5 saniye falan basılı tutunca otomatik BT özelliğini açıyor kol...