Tabletimin modeli:Lenovo M8
Ram:3GB
İşlemci:mediatek helio A22
Hafıza:32 GB
Normalde fazla kasma donma olmazdı son 5-6 aydır kasmaya başladı şuan kullanılabilir durumdan çıktı direk kasmalarla açılıyor yeni tablet alacak pek durumum yok sizce ne yapmalıyım bu sorunu çözebilmek için
Ofis bilgisayarı ihtayıcım var bütçem fazla yok maximum 8K olur sizce iyi bir ofis bilgisayarı gelirmi (oyun oynamayacağım ama ufak tefek oyunlarda açaçak bir işlemci lazım)
Öncelikle şunu söyleyeceğim arkadaşım için öneri istiyorum bilgisayarda Yayın YouTube işleri ve oyun oynayacak bu yüzden ekran kartı Nvidia olsun istiyor işlemci yükseltme konusunda sıkıntı çekmesin diye AMD olsa daha iyi olur yinede siz daha iyi bilirsiniz tam 20 bin olmak zorunda değil bı...
Bende ilk kez gördüm 🤣 benim laptopun anakartının bir modeli
1722940715
bende anlamdım
1722940763
HP Compaq cq58
1722940851
Notebook zaten HP 655 notebok anakartı bende bunun bir farklı modeli var ama bunu ilk kez görüyorum
Şimdi önceden söylüyim nerdeyse hiç anlamam ama AMD işlemci için daha iyi bir soğutmaya ihtiyacın olduğunu söyleyebilirim fakat işlemciyi ilerde yükseltmek istersen intelde daha pahalıya patlar ama bence i5 12400f daha iyi
İşte sorunda bu birikterecek bir para yok çocuğun babası abisi ablası destekledi 5'er bin lira bir abiside ben tamamlarım diyor çocukta abartı pahalı bir şey istemiyor evde monitör klavye mousesi zaten var