Selamlar Microsoft Office'yi almak için internette geziyorken bir siteye girdim Önce telefondan Sonra bilgisayardan baktım bilgisayarda siteyi açtığımda arama çubuğunu tıkladığım anda Bilgisayarımdaki Kaspersky uygulaması arka planda beni izleyen bir yazılımın kurulmasını engellediğini söyledi...
https://www.incehesap.com/lian-li-uni-fan-sl-wireless-1x120mm-beyaz-kasa-fani-g99-12sl1w1w-00-fiyati-76228/
Dün bu fanları tanesi 800e aldım ama sonra çok pahalı geldi ve nasıl bağlayacagı bilemedim Çünkü anakartta sadece bir yuva var ve USB dangılı içinden çıkmıyormuş. Hatta iade etmeyi bile...
Elimde iki tane nzxtenin kasasının içinden çıkan fan var ve ekstra linkini koyduğum 2 tane daha fan aldım anakartta sadece bir tane yer var. Özellikle aldığım fanları nasıl takıldı hakkında hiçbir şey anlamadım Hatta ondan dolayı iade etmeyi bile düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa çok...
Elimde iki tane nzxtenin kasasının içinden çıkan fan var ve ekstra linkini koyduğum 2 tane daha fan aldım anakartta sadece bir tane yer var. Özellikle aldığım fanları nasıl takıldı hakkında hiçbir şey anlamadım Hatta ondan dolayı iade etmeyi bile düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa çok...