Sistemim gayet iyi oyunlarda daha yüksek fps almam gerekir diye düşünüyorum b550 anankart rx7700xt ekran kartı işlemci ryzen 5800x3d var ram ise 2x16 32gb aldığım fps değerleri en fazla 350 kadar çıkıyorum ama bir gün oyuna girdim valorant ne olduğunu anlamadım bir an fps 500 ile 680 arası ama...
Benim takıldığım bir konu var sıvı soğutucu larda kafamda soru işareti videoları izledim 360mm nasıl oluyorda cpu sıcaklık değerleri oyunlarda 50 ve 55 arası olabilirmi sizin bu attığınız da max kaç derece minimum kaç derece ortalaması ne olur
Arkadaşlar 360mm bir sıvı soğutucu alacağım marka olarak corsair ya da arctic liquid freezer nu.ikisinden birini tercih etmeyi düşünüyorum benim işlemci ryzen 7 5800X3D kullanıyorum fiyat olarak 5 yada 6 bi. TL arası olmalı link paylaşabilirsiniz ve son bir sey daha fan ve pompa gücü hangisi...
Ben bu modelin videosunu izledim işlemci sıcaklık değerleri 70 75.arsi ama.corsir.ise 50.55 arası hikaye odaklı oyunlarda larva yani bu tür oyunlar yüke bindirir ama corsair bu değerleri vermesi beni tatmin etti tabi ne kadar doğruluk payı var bilemiyorum
Arkadaşlar sıvı soğutucu almıştım ama sonra iade ettim işlemci ryzen 5 5800X3D bunun için iyi bir hava soğutucu öneriniz varmı sıcaklık değerleri şuan 75 85 arası ısınıyor bunu düşünebilmek için hangi model sogutucuyu almalıyım am4 olacak