Doruk7 isimli üyenin son içerikleri

1. D

100bin TL'ye ısınmayan yüksek performanslı, 4080li laptop önerir misiniz ?

Asus rog strix scar da çok sıkıntı var diyorlar ama mesela ışık problemi , coil whine ve şarjdayken şarj azalması problemi hiç yaşamadın mı
  2. D

Artan para ile soğutucu almayı düşünüyorum veya oyunlar için kolda alabilirim
  3. D

Peki işlemci dışında sence lenovo legion pro 7i mi yoksa asus rog g17 mi
  4. D

AMD işlemcilerde renderda bir sıkıntı olmaz değil mi genelde intelin sonunda H veya HX olan işlemcilerini tercih ediyorlar eğer renderda bir sıkıntı olmaz ise ve asusta bahsettiğim problemler olmaz ise bu laptobu alabilirim bu problemler hakkındaki düşüncelerin neler 1720368869 Teşekkürler
  5. D

Peki beni 7 8 yıl hiç üzmeden çalışır değil mi ?
  6. D

Bunun testlerine baktımda işlemcisi bazen ısınıyor birde asus rog strix scar g16ya göre performansı az geldi ama asustada çok sıkıntı var sence yinede lenovo alınır mı cevaplarsan sevinirim
  7. D

Asus rog strix scar 16 ya baktım ama çok sıkıntısı var diyorlar coil whine, ışık problemi, şarjdayken şarj azalması problemi gibi problemleri varmış ama performansı çok iyi Lenovo legion pro 7i ye baktım her şeyi güzel ama biraz performansı asusa göre düşük ve biraz daha sıcak çalışıyor gibi...
Geri