Sorunu buldum, kasa frisby güç kaynaklıymış. Ve frisby güç kaynağı bütün sistemi bozabiliyormuş. Güç kablosunu takarken cızırtı sesi geliyordu. Şimdi iade edip farklı kasa ile tekrar alacağım.
Ne yapabilirim yani garantiye göndermeden ve garantisini bitirmeden yapmamın bir yolu varsa atarsanız çok mutlu olurum, bios pilini çıkarma yöntemini de gördüm ne yapsam bilmiyorum.
Bir de hocam bu video ile karşılaştım, bu video işe yarar mı, denemeli miyim, bilgisayara zarar verir mi? Hiçbiri olmazsa servise kesin göndereceğim. Hızlı olması açısından söylüyorum.
1687630839
Ekran kartının altındaydı benimki, birde attığım videoya bakarsanız sevinirim
1687630861
Video bu
İlk dediğinizi yaptım olmadı, ikinci dediğiniz de anakarttaki power sw kablosu çıkmıyor mandalını da sıksam anakartta geliyor onunla beraber zarar vermemek amacıyla yapamadım. Ayrıca dediğiniz şeye de güvenemedim açıkçası. Şuanlık kesin ve güvene bileceğim bir çözüm olmadığı için 20 yıldır...
Toplam 16 bin TL civarı idi galiba
1687610008
Hocam söylediğiniz şeyi denediğimi söyledim yukarıda keşke okusaydınız. Prizde değiştirdim
1687610047
Hocam sağolun da kullanamıyorum işte. Bir çözümünüz var mı? Açılmıyor bilgisayar
Yaklaşık bir hafta önce geldi bilgisayarım, 6 gündür de sorunsuz kullanıyordum. Dün akşam bilgisayar ile vantilatör'ü aynı prize taktım, ondan önceki gün de takmıştım. Sabah bilgisayarı çalıştırmayı denediğimde 1-2 saniyeliğine çalışıp (kasanın önündeki fanları) kapandı, elektrik biriktiğini...