doruuukk isimli üyenin son içerikleri

1. D

Bu sistemi aldım, sizce nasıl?

Link atabilir misin bütcem 35 bin
  2. D

Çok sevinirim hocam gerçekten dediğim gibi sadece valorant cs fivem tarzı oyunlar oynuyorum dizüstü bilgisayarımda ısınma sorunum drop vs artık çoğaldı bende masaüstü sisteme geçmek istiyorum
  3. D

Hocam 35 Bin lira bütcem var hazır sistem olarak ne almam gerek o halde en son bunda karar kılmıştım öneri sonucu
  4. D

corsair-16gb-vengeance-5200mhz-cl40-ddr5-amd-expo-ram-cmk5x16g1b52z40a2-bulk-kutusuz-p-47833 Bunu alsam taksam hocam?
  5. D

Kusura bakmayın hocam anlamadım ilk başta teşekkür ederim açıklamanız için
  6. D

İlginize alakanıza çok teşekkür ederim değerli hocam 🙏🏻
  7. D

Sağolun hocam sonrasında hangi parçaya değişmeliyim 1726058714 Nasıl yani hocam ilk defa masaüstüne sisteme geçiş yapıyorum da bilmiyorum o yüzden tavsiye üzerine alıyorum
  8. D

İleride değiştirsem nasıl olur şimdilik işimi görür mü, fps bakımından valorantta tahmini kaç fps alabilirim hocam saygılar sevgiler
  9. D

Değiştirmeli miydim. 1726057582 @Örümcek Adam Hocam iş görmez mi yine de değiştirmeli miyim yoksa.
  10. D

Herkese selamlar bu sistemi aldım sizce nasıl genellikle valorant ve fivem tarzı oyunlar oynuyorum
  11. D

30.000-35.000 Hazır sistem önerisi

Herkese selamlar 30 35 bin TL arası monitör dahil sistem önerilerinizi bekliyorum genelde valorant oynuyorum şuanda dizüstü bilgisayara sahibim fakat masaüstüne geçmek istiyorum
Geri