Dosmix isimli üyenin son içerikleri

1. Dosmix

Techolay durduk yere ban attı

bi tane yavşak var sürekli o bildiriyo mesajlarımı techolayda. Techolayda cidden ****** geçme olayını hazmedemiyolar. Ya millet gülsün bi gülme emojisi koysun geçsin diye mesaj atıyoruz ciddi algılayıp banlıyorlar. Recep Baltaşın suçu 14 15 yaşındaki çocukları moderatör yaparsa olacağı bu.
  2. Dosmix

Amin 1778265345 katılıyorum bence de
  3. Dosmix

en sevdiğim oyunları söylemek suç olmuş anasını satıyım 1778264787 ne var robloxta skibidi toilet oynamışsam 1778264798 en sevdiğim oyun skibidi toşilet 1778264808 skibidi dopdopodp yesyeyeysyys
  4. Dosmix

ben konu açmıştım bir kere techolayda. ** konuya bakmadım diye ban atmışlardı. lan müsait değilimdir bişey değildir saçma sapan iş yapıyolar
  5. Dosmix

techolay boykot 1778264310 techolay noooooooooooooooooooooooooooooo
  6. Dosmix

Bu ne babacım ya 3 günlük ban atmış, ben sevdiğim oyunları söyleyemez miyim amq. recep abi şunların maaşını kesmeli ya.
  7. Dosmix

Max 4500tl Mouse Öneri

mouse
  8. Dosmix

70-80 Bin TL Gaming Laptop Önerisi

70-80 bin tl arası, tercihen büyük ekranlı ve ekran kalitesi iyi olan, temel amacı oyun oynamak olan şarjı da normal internette gezerken dışarıda üzmeyecek olan bir laptop arıyorum.
  9. Dosmix

1000-2000 tl arası beyaz klavye önerisi

tercihen red switch beyaz renkli yüzde 60lık klavye arıyorum, sarftech gibi dandil markalar dışında
  10. Dosmix

Mouse ve mousepad önerisi

Selamınaleyküm beyler, mouse ve mousepade ihtiyacım var. mousepadin büyük olmasını istiyorum klavye mouse hepsini içine alcak kadar. mouse için 1500-2000 mousepad için kaç tldir vilmiyom o da 200-300e kadar olsun
  11. Dosmix

70-80k Gaming laptop önerisi

Yok hacı 2 tane farklı acer attın ya onların farkını sordum.
  12. Dosmix

hocam 2si de 5070 ti farkları ne oluyor?
  13. Dosmix

aman allah korusun çin malı laptoplara tövbeliyim
  14. Dosmix

teşekkür ederim hocam ama maalesef 20k artıramam. 3 ay kendim çalışacağım yazın kalanını ailem takviye yapacak. o şekilde 85e kadar çıkarım belki. telefon alalım dediler ama benim pek işim yok telefonla
  15. Dosmix

Merhaba, 70-80k civarına, oyun oynama amaçlı, ekranı güzel olan ve tahminen min 7 8 yıl götürecek bir laptop arıyorum. Eğer güzel alternatifler varsa bütçeyi esnetme şansım var.
Geri