bi tane yavşak var sürekli o bildiriyo mesajlarımı techolayda. Techolayda cidden ****** geçme olayını hazmedemiyolar. Ya millet gülsün bi gülme emojisi koysun geçsin diye mesaj atıyoruz ciddi algılayıp banlıyorlar. Recep Baltaşın suçu 14 15 yaşındaki çocukları moderatör yaparsa olacağı bu.
en sevdiğim oyunları söylemek suç olmuş anasını satıyım
1778264787
ne var robloxta skibidi toilet oynamışsam
1778264798
en sevdiğim oyun skibidi toşilet
1778264808
skibidi dopdopodp yesyeyeysyys
70-80 bin tl arası, tercihen büyük ekranlı ve ekran kalitesi iyi olan, temel amacı oyun oynamak olan şarjı da normal internette gezerken dışarıda üzmeyecek olan bir laptop arıyorum.
Selamınaleyküm beyler, mouse ve mousepade ihtiyacım var. mousepadin büyük olmasını istiyorum klavye mouse hepsini içine alcak kadar. mouse için 1500-2000 mousepad için kaç tldir vilmiyom o da 200-300e kadar olsun
teşekkür ederim hocam ama maalesef 20k artıramam. 3 ay kendim çalışacağım yazın kalanını ailem takviye yapacak. o şekilde 85e kadar çıkarım belki. telefon alalım dediler ama benim pek işim yok telefonla
Merhaba,
70-80k civarına, oyun oynama amaçlı, ekranı güzel olan ve tahminen min 7 8 yıl götürecek bir laptop arıyorum. Eğer güzel alternatifler varsa bütçeyi esnetme şansım var.