Dosocho isimli üyenin son içerikleri

1. D

AMD Driver Zaman Asimi Hatasi Veriyor

Bilgisayarı yeni açtığımda yaklaşık 10 dk boyunca herhangi bir platformda video oynatmaya calışınca ekran birkaç saniyeliğine donuyor gidip geliyor sonra da AMD sürücü zaman aşımına uğradı hatasını veriyor ve bu istisnasız her bilgisayarı açtığımda yaşanan bir şey sanki bilgisayarın 10 15 dk...
  2. D

10 Bin-18 Bin TL bütçede tablet önerisi

Şu anda lisedeyim hem YKS icin hem de ileride universitede kullanmak icin uzun omurlu ve guzel ekranli ve stabil kalemi olan bu butcede bir tablet onerebilir misiniz kullanimi genellikle ders PDF ve video icin olacak. Birkac tane guzel oldugunu dusundugum tabletleri asagiya yazdim sizin de...
  3. D

Görev Yöneticisi GPU kullanimini yanlış gosteriyor

Sorunun kaynagini buldum radeon host service kullaniyormus. kayit ayarlarindan masaustu kaydediciyi kapatinca kullanim %60dan %10lara dusuyor cozum olarak isaretleyebilirsiniz
  4. D

Görev Yöneticisi GPU kullanimini yanlış gosteriyor

Normalde olmuyordu dun driveri guncelledim ve Xiaomi'nin PC Suite'ni kurmaya calisirken acaba bilgisayara virus bulastirmis olabilir miyim diye de dusunuyorum Windows Defender ile tarama attim bir şey cikmadi Malwarebytes siteside dunden beri 403 error veriyor ve driveri silip yeniden kurmayi...
  5. D

Yeni PC'de drop ve kasma sorunlari

hocam ddu ile driveri silip kurdum sadece driverdan goruntu tekrarini son 15dk yi kayit alacak sekilde yapip vsryi actim hocam bu sefer afterburnerla oyuna girebiliyorum hata vermiyor drop sorunu da oyle arada bir tik oluyor ama onun disinda cokta rahatsiz etmiyor baska oyunlarda da devam...
  6. D

hocam normalde de chrome acik olmuyordu arkada ama driveri silip yuklemeyi denerim simdi
  7. D

kayiti amd nin kendi programiyla aldim onun disinda yoktu hocam simdi oyunda yine arkada chrome falan acikken ram kullanimi 12 gb hocam
  8. D

evet hocam vsr acikken rdr ye girmiyordu direkt out of memory diyordu
  9. D

hocam %1 ile %0.1 low tam dogru degil gibi ama bilmiyorum bir bakin hocam
  10. D

hocam yukluyorum linki atacagim simdi
  11. D

Hocam docp acik simdi vsr yi kapatip girebildim oyuna fakat bu windows 11 de ss bile alamiyorum oyun icindeyken windows+prnt screen sadece masaustunde ise yariyo windows shift s de calismiyor hocam ss alip atacaktim buraya normalde oynadigim oyun rdr 2 ultra ayarlarda oynuyorum hocam 2k ya alma...
  12. D

Hocam afterburner kurduktan sonra oyuna hic girememeye basladim out of memory hatasi verip atiyor direkt
  13. D

hocam yeni uyandim ustteki cozumleri deneyince donus yaparim
  14. D

peki ssd test sonuclari nasil normal mi?
  15. D

PC'yi alalı 1 ay oldu ve RDR 2 de dakika başı drop giriyor oyundan atma sürücü zaman aşımı gibi hatalar alıyorum oyunu AMD driverının kendi Virtual Super Resolution ayarıyla 2K Ultra ayarlarda oynuyorum 80 FPS civarı alıyorum FC 25'te ise oyun 2-3 saniyeliğine aşırı kasıyor sonra düzeliyor bu...
Geri