ASUS VG249QM5A kullanıyorum. Vatan bilgisayardan aldım tam bir ay olmadı. Işık sızması bulunuyor, çoğu kişinin fazla olmadıkça bu durumun IPS panellerde...
Şöyle bir Tiktok sayfası var. Motor fiyatları piyasaya göre uygun bundan dolayı çok güvenemedim buraya sormak istedim. Bu sayfayla ilgili herhangi bir...
Yirmi yaşıma gireceğim, ilk motorumu almak istiyorum. Çevremdeki herkes biraz daha bekle, para koy NS200 al diyor. Resimleri ekleyeceğim RTR 2024 model için...
İş yerimden ayrılmaya karar verdim. Süreci anlatacağım ben eczanede çalışıyordum hem çırak olarak hem de kuryelik yapıyordum. (motorun muayenesi yok...
Video linkini ekleyeceğim. Kamerada gözle olduğundan daha belirgin çıkıyor. ASUS VG249QM5A kullanıyorum birkaç gündür. Hareket ettikçe görüntü değişiyor...
Şimdi hem gözümle sıkıntısız olduğunu göreyim hemde kargo beklemeyeyim diye gidiyorum bu havada. Belki geçmişken RAM'de alabilirim. Teşekkür ederim :peepokalp:
Sahibinden üzerinden bu ilan dikkatimi çekti. İlk motorum olacak ve detaylardan çok anlamıyorum bundan dolayı. Nelere dikkat etmeliyim? İki aktif motor...