tabii ki çocukları düşünmüyorlar. Sırayla her şey yasaklanacak. Dünya ile olan bağlarımızı koparacaklar. Her gireni salıyorlar dışarı, her yere cami, konut...
Coinlerde bir haftadır çakılış dönemi başladı. Ben analiz kasmayan, değişik sayfalar takip etmeyen sadece XRP kendi döngüsü içinde düştükçe alan yükseldikçe...
Dost resimleri ekledim. Sanki senle benim konuda bunun hakkında konuşmuştuk ama yine sorayım. Resimler senin elinden geçenlere göre normal mi yoksa fazla mı?
bir süre sonra bakmıyorsun bile o sızmaya. bende başlarda cok takıyordum 3 kere gönderdim değiştim hepsinde vardı, saldım artık. ips alıyorsan bunları...
Bende de ufak sızma var IPS panel. Çok dikkat etmiyorsun sağ kenarda da kafanı çevirip bakarsan görünüyor (Karanlık sahnelerde tabi yoksa normalde sıkıntı...
Fazla olmadıkça normal olduğunu söyleyenlerde var. Işık sızmasının kesin hata olduğunu söyleyen de. Keşke VA mı alsaydım diye düşünüyordum. Kuzenimde 27 2K...
Bende merak ediyorum. Çok büyük olmasada ışık sızması olan bir monitörüm var. Servis sürecinin nasıl olacağını merak ediyorum. Bir yanım ver diyor. Bir...
Bu hatayı çok sık alıyordum. Mutfak TVsinden düzgün bir monitöre, usb wifi alıcıdan ethernete geçtim. Bir sorunum kalmadı. Dikkatimi çeken internette anlık...