dostecann isimli üyenin son etkinliği

• dostecann
    dostecann, Teknoser teknik servis nasıldır? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Teknoser'e göndermek üzere Cumartesi sabah kargoya verdim monitörü. Bu sabah dağıtıma çıktı hala teslim edilmesini bekliyorum servise. Ben ekstra olarak...
  • dostecann
    dostecann, ACİL TELEFON ÖNERİSİ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dediğim şekilde telefonlar sıfır hocam. Sadece yurtdışı burada server kayıt ile normal kullanacaksın.
  • dostecann
    Sıfır zaten?
  • dostecann
    Sahibinden üzerinden server kayıtlı Redmi Note 14 / 15 Pro alın.
  • dostecann
    dostecann, İ9 13900k hayal kırıklığımı, napıcam? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yüksek sıcaklıktan dolayı işlemcinin kendini kıstığını düşünüyorum. İmzamdaki sistemi 5 yıldır kullanıyorum. İşlemcimi sadece kasayı kurarken macunladım...
  • dostecann
    dostecann, Oled monitördeki lekeler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kendim de yeni ASUS'un başka bir monitörünü servise gönderdim. Tabi çoğunlukla şans faktörü var teknolojide fakat ASUS konuları çok önüme çıkıyor bu...
  • dostecann
    dostecann, Yardım Yunus polisten dayak yedim napmalıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Tas kafalı, kollar faça bir tip olsa aynısını yaparlar mıydı acaba?
  • dostecann
    İlgin için teşekkürler hocam. Kağıda ''Monitörün sağ tarafında, normal kullanım parlaklığında dahi fark edilebilen belirgin bir aydınlık sapması (ışık...
  • dostecann
    Hocam talep oluşturduktan sonra canlı müşteri temsilcisine de bağlandım yazılı olarak. Mail ile dönüş sağlayacağım ben size dendi, dönüş yok. Bu sefer...
  • dostecann
    Hocam sabah ASUS'un sitesinden kayıt oluşturdum. Hala dönüş gelmedi, bir kayıt oluşturmak bu kadar zor olmamalı (24 saat deseler bile). Sabah uyandığım gibi...
    • Ekran Görüntüsü (8).webp
    • Ekran görüntüsü 2026-02-13 193619.webp
  • dostecann
    dostecann, Iphone 17 şarj olmuyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    iPhone 12 lightning girişli, iPhone 17 type c girişli. Nasıl aynı kabloyu kullanıyorsun?
  • dostecann
    dostecann, MONİTORU KAZIYORUM NEDEN BÖYLE başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ekte görebilirsiniz bende bu şekilde bozulmalar yaşıyorum. Şuan karşılaştığım siteler; Gemini, Copilot ve ChatGPT'nin web sitesinde.
    • Ekran görüntüsü 2026-02-11 124623.webp
    • Ekran görüntüsü 2026-02-11 133321.webp
  • dostecann
    Hocam son durum nedir? Ne yaptınız?
  • dostecann
    Denemek için 3 hafta önce talep oluşturmuştum. Mailde sipariş numarasıyla birlikte DHL eCommerce adlı kargo firması diyor ondan dedim. Elden teslimi sürecin...
  • dostecann
    Evet hocam bir diğer forumdaki deneyiminizi okudum :D. Sizce kargo ile mi göndermem daha iyi olur? DHL eCommerce, MNG kargo oluyor değil mi?
Geri