dostecann isimli üyenin son içerikleri

1. dostecann

IPS monitör ışık sızması miktarı normal mi?

Birde kim bir ay monitörsüz kalacak mevzusu var değil mi? Bende de ufak mevcut ortaya kadar gelmiyor. Kamerada acayip parlak çıkıyor ama.
  2. dostecann

Monitörümde ışık sızması fazla mı?

Dostlar kamerada göze göre çok daha fazla çıkıyor. Pro mod kullanarak ayarları elimle girerek gerçeğe en yakın bu şekilde çekim yaptım şuan. Görseller ekte. Kalite nasıl görünüyor? Kırmızıya yakın parıldamalar beyaza ve griye daha yakın. @TechGuy @Adaçetin @dızciii @ahmttunc
  3. dostecann

Hocam ASUS desteğe mail mi göndermem gerekli? Anlatırsanız sevinirim.
  4. dostecann

Ürünü mağazadan elden aldım. Yani ancak değişim veya tamir olur o da bir sorun görürlerse.
  5. dostecann

IPS monitör ışık sızması miktarı normal mi?

Sonuç ne oldu hocam?
  6. dostecann

Başka konularda firmaların ışık sızmasını genelde pek önemsemediği yazılmış. Servise göndersem bana daha sağlamını yollama ihtimalleri ne kadar birde o süreç boyunca 60hz eski ekranda bekleyeceğim.
  7. dostecann

ASUS VG249QM5A kullanıyorum. Vatan bilgisayardan aldım tam bir ay olmadı. Işık sızması bulunuyor, çoğu kişinin fazla olmadıkça bu durumun IPS panellerde normal olduğu düşüncesi var. Bir video ile sormak istedim. Sizce bu sızıntı kabul edilebilir düzeyde mi yoksa fazla mı? Kendi IPS ekranlarınızı...
  8. dostecann

WiewSonic ışık sızması

Görseli var mıydı hocam büyüklüğüne bakmak için? Benim ekranında sağ tarafında var ama çok büyük mü değil mi karar veremedim.
  9. dostecann

WiewSonic ışık sızması

Tam nasıl oldu yani? Teknik servis ürünü incelemeye eve mi geliyor?
  10. dostecann

Tiktok motor satan sayfa güvenilir mi?

Şöyle bir Tiktok sayfası var. Motor fiyatları piyasaya göre uygun bundan dolayı çok güvenemedim buraya sormak istedim. Bu sayfayla ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı?
  11. dostecann

12 binde RTR200 alınır mı?

NS200 yedek parça ve ikinci elde satış konusunda daha iyi diye biliyorum. Honda, Yamaha bana çok pahalı kaçar.
  12. dostecann

12 binde RTR200 alınır mı?

Yirmi yaşıma gireceğim, ilk motorumu almak istiyorum. Çevremdeki herkes biraz daha bekle, para koy NS200 al diyor. Resimleri ekleyeceğim RTR 2024 model için 88 bin dedi sahibi. En alt kısımda bir çatlak attı. Cevaben pazarlığa müsait o zaman dedim, canın sağ olsun dedi. NS200, RTR200...
  13. dostecann

Abdullah Abi'nin Sisteme Ne oldu?

OEM ne oluyor tam olarak normal sistemden farkı?
  14. dostecann

İş yerimden nasıl ayrılırım?

İş yerimden ayrılmaya karar verdim. Süreci anlatacağım ben eczanede çalışıyordum hem çırak olarak hem de kuryelik yapıyordum. (motorun muayenesi yok. Eczanenin veya benim kuryelik yaptığıma dair belge yok. Daha önce hatta çevirmeye girmiştim ben motorla işe yeni başladığımda. Polis ceza yazıp...
  15. dostecann

Monitörümdeki ışık yansıması mı?

Ekledim. Kamerada göze göre kesinlikle daha belirgin ve açıya göre değişiyor görebilirsin.
Geri