Yüksek sıcaklıktan dolayı işlemcinin kendini kıstığını düşünüyorum. İmzamdaki sistemi 5 yıldır kullanıyorum. İşlemcimi sadece kasayı kurarken macunladım. Kurduğumdan beri sabit voltaj ve hızda çalıştırıyorum. Valorant'ta 60 65 arası çalışıyor.
Kendim de yeni ASUS'un başka bir monitörünü servise gönderdim. Tabi çoğunlukla şans faktörü var teknolojide fakat ASUS konuları çok önüme çıkıyor bu sıralar. Üst segment ürünleri harici bir daha tercih edeceğimi sanmıyorum.
İlgin için teşekkürler hocam. Kağıda ''Monitörün sağ tarafında, normal kullanım parlaklığında dahi fark edilebilen belirgin bir aydınlık sapması (ışık sızması, bulutlanma) mevcuttur. Özellikle karanlık sahnelerde panel homojenliği bozulmakta ve ekranın sağ - sol bölgesi arasında gözle görülür...
Hocam talep oluşturduktan sonra canlı müşteri temsilcisine de bağlandım yazılı olarak. Mail ile dönüş sağlayacağım ben size dendi, dönüş yok. Bu sefer aradım başka bir hanımefendiyle görüştüm. Kontrol ettiğini talebin kendilerine ulaştığını onay sırasında beklediğini söyledi birde 24 saat içinde...
Hocam sabah ASUS'un sitesinden kayıt oluşturdum. Hala dönüş gelmedi, bir kayıt oluşturmak bu kadar zor olmamalı (24 saat deseler bile). Sabah uyandığım gibi monitörü kendim Teknoser'e götüreceğim, kendim paketledim bugün kutusunu zaten ASUS'u bekleyemem hiç. Biraz da hava almış olurum...
Denemek için 3 hafta önce talep oluşturmuştum. Mailde sipariş numarasıyla birlikte DHL eCommerce adlı kargo firması diyor ondan dedim. Elden teslimi sürecin daha hızlı olması için mi söyledin?
Beklemek baya can sıkıcı ama sabredeceğiz. Benim monitörümde ışık sızması var aldığımdan beri kafamı kurcalıyordu. Ondan dolayı göndermeyi planlıyordum.