dostecann isimli üyenin son içerikleri

1. dostecann

Knox tetiklenmesi telefonun performansını düşürür mü?

Selam dostlar... Dün S20 FE SD model telefonuma UN1CA 2.5.6 ROM yükledim. Daha güncel bir arayüz, yeni özellikler ve adaptif ekran tazelemesi desteklemesi çok iyiydi. Fakat ben telefondan fatura ödeme, para alıp gönderme vb. banka uygulamasını çok kullanıyorum. Bundan dolayı stock ROM'a geri...
  2. dostecann

Netspeed tarife sürem bittikten sonra faturam ne kadar artar?

Hocam taahhütlü 100 mbit fiyatlara baktım Türk Telekom'un daha yüksekti senin söylediğinden. Seninki hangi paket? Memnun musun?
  3. dostecann

650 fatura ücreti, 250 kurulum, 30 arkadaşını getir indirim kodu, o şekilde oldu. Fiyat birde memnuniyette sıkıntı olmazsa değiştirmeyi düşünmem çok. Başka yerde sonuçta memnun olup olmayacağım şans işi olabiliyor. Turknet'i araştıracağım. Türk Telekom kullanırken önceden memnundum ben fakat bu...
  4. dostecann

Teşekkürler hocam. Kurulum yaptırdığım için 650 ödüyordum hali hazırda, bu ay 870 görünce ne alaka oldum. İndirim süresi bitmiş, son taksidi bu aydı inşallah 650 üzerinden uzun süre devam eder. Senin memnuniyetsizliklerin neydi? Birde Turknet gigafibere başvurmayı düşünüyorum. Zaten gelmesi uzun...
  5. dostecann

2025 Kasım ayından beri Netspeed kullanıyorum. Ayda bir iki kesiliyor onun harici almam gereken hızları alıyorum ve pingim online oyunlarda düşük. Ben indirimli fiyatı dört ay biliyordum. Bu ay yani dördüncü ay indirim uygulanmadı, arayıp sorduğumda indirimin üç ay olduğunu söylediler. Dedim iyi...
  6. dostecann

Steam hesabım ne kadara satılır?

İlkten bin teklif etmişti. VAC banı görünce 600'e düştü. VAC ban varken envanteri nasıl satacağım ki?
  7. dostecann

Steam hesabım ne kadara satılır?

https://steamcommunity.com/profiles/76561199125440267/ Piyasa bilgim olmadığından buraya soruyorum. Biri fiyat söylememi istedi. Ne kadar uygun olur hesabım için? Alacağım parayla kendime monitör standı veya yeni hesapta CS Prime alırım diyorum. tabii ki değerini bilmiyorum henüz.
  8. dostecann

Pckolik firması sattığı ürünün arkasında durmaması

Ne? Yeminle şeytanın aklına gelmez şu plan bak. Şok oldum okuyunca.
  9. dostecann

İphone 13 ten 16 ya geçmeye değer mi

13'ü en az iki yıl daha kullanırsın acele etme. Bu sırada üstüne para koy 17 al.
  10. dostecann

Teknoser teknik servis nasıldır?

Hakem heyeti kararından dolayı mı? Umarım olumlu sonuçlanır.
  11. dostecann

Bu ne demek şimdi? SMS ve mail gönderdiler fakat çalışmalar tamamlandı demişler sadece. Herhangi bir detay yok. Şimdi arayıp sordum. Testlerde sorun bulamamışlar kısaca. Sorun olmadığına dair rapor göndermelerini istedim. On yaşındaki kardeşim neden gönderdiğimi sorduğunda söyledim sebebi...
  12. dostecann

❌İndirim Bitti! KTC H27T22C 2K 210Hz Fast IPS Monitör 6.649 TL

ASUS almamış olsam yapıştırırdım bir tane.
  13. dostecann

Servise gönderdiğimi ve sürecin devam ettiğini mi yazayım yoksa firmanın bu sorunu normal saydığını mı?
  14. dostecann

Teknoser'e göndermek üzere Cumartesi sabah kargoya verdim monitörü. Bu sabah dağıtıma çıktı hala teslim edilmesini bekliyorum servise. Ben ekstra olarak ASUS'un sitesinden de şikayetimi bildirmiştim resimleri gönderip. İyi ki onları beklememişim. Kendilerinin bana gönderdikleri mail şekilde...
  15. dostecann

ACİL TELEFON ÖNERİSİ

Dediğim şekilde telefonlar sıfır hocam. Sadece yurtdışı burada server kayıt ile normal kullanacaksın.
Geri