dota2 isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim GOODRAM 32GB (2x16GB) IRDM BLACK V 6400MHz CL32 19.999 TL AXESS-PARAF 5-6 TAKSİT

İlk indirimde de geleceğini düşünmüyorlardı :ROFLMAO:
  2. D

Ekran Kartı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

2.el piyasası çıldırmış :ROFLMAO: 8K ya 2060, 10-11K ya 3050, 12K 3060, 14K 3060 Ti gibi fiyatlar görüyorum :kekw::kekw::kekw::kekw::kekw: Bu fiyatları çekenlere uygulanacak muamele;
  3. D

🔥İndirim GOODRAM 32GB (2x16GB) IRDM BLACK V 6400MHz CL32 19.999 TL AXESS-PARAF 5-6 TAKSİT

2x24 olsa yine alınmaz. Vatan indirimlerinden sonra bu fiyatlar ''indirim'' değil artık, herkes vatanı bekliyor.
  4. D

ETS'de Küfür Ettim Diye Dava Edilir Miyim ?

Senin için söylüyorum kardeş ters yapma icap etmez.
  5. D

Bu arada söylemeyi unuttum mutlaka sıfır bir izlemeni tavsiye ederim içerde inanılmaz işine yarayacak bilgiler bulacaksın. Hapishane raconu, icraatler nasıl yapılır, emanet nasıl saklanır, diğer koğuşa pusula nasıl gönderilir, koğuş baskınında ne yapman gerekir vs. gece baskın yediniz diyelim...
  6. D

Arkadaşımın kuzeni de benzer şekilde dava edildi şuan van f tipinde 4 yıldır yatıyor. Batıdaysan muhtemelen seni de van a alırlar 5-6 yıl yatar çıkarsın. İçerde tek gezme sakın bir de emanetsiz dolaşma dikkat et araya gidersin her zaman sırtın duvara dönük olsun. Allah kurtarsın şimdiden.
  7. D

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9700X Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci 🔥 11.999 TL 🔥

Vatan piyasa standardı mı hocam? koca memlekette bir tek vatan mı var?
  8. D

❌İndirim Bitti! Ocypus Sigma L36 PRO 360MM - 4890 TL (EKRANLI) (FİYAT DAHA DÜŞTÜ 2x)

Rezalet bir kasa. Techpowerup incelemesine biraz detaylı bakarsanız soğutma performansının iyi olmasının tek olayı 140mm fanlarının neredeyse boşta bile aşırı yüksek rpm de çalışıyor olması. Conclusion kısmında zaten + ve - lere bakarsan - kısmının çok çok daha ağır bastığını görürsün, alınacak...
  9. D

9070xt gigabyte gaming o.c sıcaklık değerleri normal mi?

Fikir vermesi açısından bende 9070XT Aorus kullanırken Furmark yapmıştım benim değerler de bu şekilde. Bu arada bu kartları kıyaslarken hep hataya düşüyorlar ki sende ona düşmüşsün dostum. Misal benim kartım Aorus stok halde 340W güç tüketiyor, Gaming OC ise 330W yani Nitro+ gibi tepe seviye...
  10. D

XFX Swift RX9070XT Sıcaklıklar Normal Mi?

Gayet normal sıcaklıklar, havalar ısındı. Ayrıca swift en dip modellerden biri haliyle soğutmak için fanlara abanmak zorunda. Bir diğer mevzu da kasa farkı. Her mesh kasa aynı değil, misal o karta birebir aynı koşullarda O11 Dynamic Mini V2 Flow da furmark yapsan muhtemelen 55-56 dereceyi...
  11. D

🔥İndirim AMD Ryzen 7 9700X 11.999 TL

Bir türlü sevemedim şu işlemciyi.
  12. D

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 7800X3D - 13.999 TL KOŞŞŞ

3 sebebi var. 1. Tray den ortalama 20 dolar daha pahalı 2. Nakliye maliyeti daha fazla, 1 konteyner da 4-5 bin tane box geliyorsa aynı konteyner da 40-50 bin tray gelir. 3. Az olduğu için kıymete biniyor.
  13. D

🔥İndirim KOTON SEÇİLİ ÜRÜNLERDE %50 + KTN20 ile %20 İNDİRİM - TOPLAM %70

Koton yine adam kekliyor. Aynı eşofman altını trendyol da 580 TL ye satıyor ama kendi sitesinde 1200 TL. %40 + %20 yapsan bile aynı paraya geliyor zaten...
  14. D

🔥İndirim Jumbum Tech 8.8 + Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow - (Black) BUNDLE 8.939 TL

Kim ne yapsın o kıytırık ekranı. Versin kasayı 4.5K dan çekelim. Edit: ayrıca insanları da yanıltıyorlar. Ellerinde Mini V2 Flow olmadığı çok belli çünkü tekli satışta kasa için 25 haziran yani 2 ay sonraya gün vermişler ama bundle için ''stoktan hızlı teslimat'' diyorlar. Muhtemelen siz satın...
Geri