Dovahhkin16 isimli üyenin son içerikleri

1. D

4K Monitör mü Yeni Ekran Kartı mı? Desteğinizi rica ediyorum.

Selamlar dostlar, 32 yaşında, evli ve oyun hobisini sürdürmek için çabalayan bir arkadaşınız olarak başıma gelen bir olayı ve fikirlerinizi almak istediğim bir konuyu paylaşmak istiyorum. Kısa bir süre önce monitörüm bozuldu, ben de ileriye yönelik bir yatırım yapıp **MSI MPG 27URF QD 4K...
  2. D

Sistemim kac para eder ?

Hiç yorum gelmemesi üzdü ya
  3. D

Sistemim kac para eder ?

Merhaba sistem upgrade için satacağım fiyat nasıl acaba tavsiyelere gore fiyati düzenleyeceğim https://shbd.io/s/li9aV2kK
  4. D

Sıfır alınan motorsiklete sigorta ve ruhsat çıkarmazsak olur mu ?

Piyasayı sizin gibiler mahvetti.
  5. D

Xbox ve Microsoft Store Güncelleme Sorunu

Hocam 3 gündür aynı sorunla muzdarip durumdayım, gibhub üzerinden eski bir sürüm ms de kurdum ama durum değişmedi, 3 kez de temiz kurulum yaptım. En son microsoft Türkiyeyi aradim ve bana genel bir problem olduğunu bilgileri dahilinde olduğunu, bu sorunu yaşayan kullanıcıların windows update...
  6. D

Rdr2 Türkçe yama yok mu virüs olmayan güncel ?

Makine çevirinin yamasını kullanıyorum herhangi bir virüs uyarısı almadım oyunu da bitirdim 2 gün evvel
  7. D

Gaming gen tr İletişim sorunu..

Elektronik aletler fabrikasyon tabii ki problemli olabilir, kampanya dönemi sakın olun, ulasirsiniz mutlaka, hemen yaftaliyorsunuz firmaları.
  8. D

GAMİNG GEN İADE SORUNU

Hocam gelecek seneki kanunda kullanılmaması da eklenecek. Atıyorum Ram satın aldınız kullanmadınız ve iade etmek istemiyorsunuz, İade mümkün olmayacak. Şuanki e ticaret kanununda tabii ki thh ''paket açılmamış'' durumunda iadeye düşüyor. Lakin bizzat her gün gözlemlediğim şekil için konusuyorum...
  9. D

GAMİNG GEN İADE SORUNU

Hocam üzücü bunu söylemek lakin Büyük bir e ticaret sitesinde ücret iadesi uzmanıyım, Elektronik ürünlerin kutusu açılıp jelatinleri söküldükten sonra iadesi mümkün değildir. Nadir de olsa THH tüketici ye hak buluyor bu konularda. Lakin şöyle düşünmenizi rica ediyorum. ''sıfır'' olarak bir...
  10. D

R9 5900X RTX 3080 sistemde RDR 2 ortalama 45 FPS'te kalıyor

Hocam görüntü kalitesi ultrada güzel oluyor, düşürdüğümde kaybediyorum o kaliteyi. Bütün sistemi Rdr hevesiyle topladım. 3080 in 45 fps alması saç baş yolduruyor. Youtubeden bakıyorum ortalama 80 90 fps alıyor incelemelerde.
  11. D

Hocam deniyorum bu ayarları, aldıgım fps 100 ü geçiyor lakin görüntü kalitesi ciddi düşüyor. Diğer oyunlarda hiç bir problem yok. Cyberpunk,forza horizon hiçbir problem yok. Sorun rdr de. Format attım, rdr tekrar kurdum yok aynı. Yüksek grafiklerde 40 45 fps veriyor oyun. x8 msaa değil x4 msa...
  12. D

Aşağıda paylaşım yapılan bir ayarları ekliyorum. Grafik kalitesi ciddi düştü, fps max alabildiğim 104. Yakayım gitsin bilgisayarı bence bu grafik kalitesiyle oynayacaksam neden 3080 aldım ki Texture quality: Ultra Isotrophic filtering: 16X Lighting quality: Medium Global ıllumination: High...
  13. D

Başıboş Köpek Sorunu

Hiçbir şey yapamazsın, aynı dert bende de var, sabaha kadar havlıyorlar birbirlerine saldırıyorlar 108 hanelik siteyiz toplu imza verdik birsey olduğu yok, hepimize geçmiş olsun
  14. D

hayır hocam dual x8 ram şeklinde 1668726706 hayır hocam dual x8 ram şeklinde
  15. D

Pc Game Pass 1 Yillik Xbox Li̇ve Gold Takti̇ği̇

xbox müşteri hizmetlerini arayın, sırasıyla gold paketleri istediğiniz kadar satın alın, 3 aylık vardı ben alırken. istediğiniz kadar ay olunca finalde gidip ultimate abonelik alın 1 aylık, atıyorum 3x4 kez gold aldınız son paket ile ultimate olacak. toplamda 13 aylık ultimate paketiniz...
Geri