max bütçem 2000 lira mekanik klavye arıyorum boyutu tkl olursa güzel olur hem kablo ile hem de kablosuz kullanma olması lazım çünkü hem laptop hem de masaüstü bilgisayarımda kullanacam
Herkese merhaba MSI KATANA 15 aldım Kasım indirimlerinde 65k ya çok iyi özellikte bir şey aldım sizce msi alarak iyi mi yaptım yoksa başka marka mı alsaydım kafam karıştı sizce ne yapmalıyım?
Bilgisayar özellikleri;
Ekran Boyutu: 15.6 İnç
2560 x 1440 Piksel.
İşlemci Modeli: Intel Core...
Herkese merhaba arkadaşlar bu yıl üniversiteye başladım bilgisayar programcılığı 1. sınıfım. Kendime bir bilgisayar almak istiyorum nasıl bir bilgisayar almam gerekiyor, oyun bilgisayarı alsam olur mu yoksa ultrabook mu almalıyım? (ilerleyen yıllarda hem oyun hemde yazılım tarafıyla ilgilenecem)...
başlıkta da yazdığı ram yükselmesi yapacağım ama şöyle bir sorun var bilgisayarımda micron technology 16gb 1600mhz ddr4 ram ve bu ram'in aynısından yok satışı yok direkt bunun yerine farklı model ve mhz farkı olan bir ram taksam bir sorun yaratır mı? (şöyle bir şeyde var 1600mhz değerinde ddr4...
fps düşüyor mesela gta 5 normla ayarlarda 100 fps veriyor, fortnite max 100 fps veriyor daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum yani sistemimin özellikleride kötü değil ama böyle olması tuhaf
Herkese merhaba arkaşlar başlıktanda göründüğü üzere bios'umu güncelleyeceğim, en son 2021 de bir güncellem olmuş bios üzerinde ve şuanda şöyel bir fotograf var hangisi indirmem gerekli bilgisi olan var mı acaba?
Herkese merhaba öncellikle pc oyun oynarken son zamanlarda olmaması gereken şeyler oluyor parçalarımı tam verimli kullanamdığımı hissediyorum bunu nasıl düzelte bilirim acaba
(aldığımdan beri hiç bir ayar yapmadım bilgisayara)
pc özellikleri;
İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11700F @...