DR. BİYOLOJİ isimli üyenin son içerikleri

1. DR. BİYOLOJİ

🔥İndirim Ktc 24.5'' H25t7 Fhd Ips 200hz 3.639 TL

İkisi sence aynı kitleye mi hitap ediyor?
  2. DR. BİYOLOJİ

Yardım Samsung Galaxy Tab S11 Alınır mı??

Eski oyunları oynarsınız. Switch emülatörü üzerinden indie oyun falan da oynayabilirsiniz. Ama fazlası çok zor. 1790500091 Ve eski derken ne kadar eski? Mesela DirectX8 ve ya 9 oyunları emülatör üzerinden oynanamaz halde. Dimensity ile imkanı bile yok.
  3. DR. BİYOLOJİ

Yardım Samsung Galaxy Tab S11 Alınır mı??

Emülatörden oyun oyanacaksan Snapdragon almak aşağı yukarı zorundasın. Mali grafik birimi optimize değil, bütün emülatörler geliştirilirken önce Snapdragon baz alınıyor ve yenilikler de ilk snapdragon'a geliyor.
  4. DR. BİYOLOJİ

Sistem Yorumlama 14400f + RTX 5060

Aldığı fiyatı söylerse yorumlayabiliyor. Mesela "20k bütçem var Lenovo Yoga Tab mi yoksa Galaxy Tab Z10 FE mı?" ve ya bilgisayar, telefon versiyonlarını sorduğunda çoğunlukla doğru cevapları veriyor.
  5. DR. BİYOLOJİ

Üniversite İçin Tablet Önerisi Lazım!!!

Öyle bir dominasyon koydu ki 35k'ya kadar daha iyisi yoktu, 35-40k bandındaki tabletler de aradaki farka değer özellik sunmuyordu. Öyle bir fiyatta satıldı işte.
  6. DR. BİYOLOJİ

Üniversite İçin Tablet Önerisi Lazım!!!

Yoga tab uçtu gitti, bu bütçenin en iyisi bence Nubia Pad Pro.
  7. DR. BİYOLOJİ

Çözüldü✓ 210 Bin TL Bütçem Var Nasıl Bi Sistem Toplamalıyım Sadce Kasa ve İçi

5070 Tİ ile 5080 arası doğru düzgün fark yok. En azından 5080 20-24gb falan olsa bir nebze mantık bulacağım ama bulamıyorum. 5070 TI yerine 5080 almak zerre mantıklı değil.
  8. DR. BİYOLOJİ

Hassas & Kaliteli Oyuncu Mouse

Logitech'in kalitesi hep aynıydı. Sadece Çinli markalar benzer kaliteyi daha ucuza sununca gözden düştü. Şöyle söyleyim asıl Razer asla kaliteli bir marka olmadı 😀
  9. DR. BİYOLOJİ

120 Bin TL'ye Sistem Önerisi ?

9070 GRE aşağı yukarı 5070'in kafa kafaya eşiti. 12-13k civarı da daha ucuza satılıyor olması lazım. 120k'ya 9070 XT toplamak bence en mantıklı seçenek olur. Yandan yemis bir 5070 Tİ, 4080 Super'den bahsediyoruz.
  10. DR. BİYOLOJİ

🔥İndirim Realme Gt 6t Snapdragon 7+ Gen 3 - 120w Hızlı Şarj - 4k 60 FPS Video 22.999 TL!

Sınav dönemi zaten hocam umrumda değil telefon Yoga Tab var bütün ihtiyaçları görüyor. Üniversiteye geçerken direkt Google Pixel'e geçeceğim. MIUI 14 romantize edenler görüyorum, hiç anlamıyorum. Bir kullansalar tiksinirler. Hala "canavar gibi" ifadesini mantıksız buluyorum. eMMC kullanan cihaz...
  11. DR. BİYOLOJİ

🔥İndirim Realme Gt 6t Snapdragon 7+ Gen 3 - 120w Hızlı Şarj - 4k 60 FPS Video 22.999 TL!

Canavar gibi falan değil, kendini de kandırma. 4.5 yıldır Redmi Note 10S kullanıyorum cihaz ağlayacak yakında "at artık beni" diye. Nasıl bir canavar bu mesela? Tek dişi kalmış canavar falan herhalde.
  12. DR. BİYOLOJİ

7+ Gen 3 aşırı güçlü. Tabiri caizse amiral gemisi özellikleri alınmış nerf yemiş bir 8 gen 2. Fiyat harika. UFS 4.0 var bu cihaz 3-4 yıl taş gibi götürecektir.
  13. DR. BİYOLOJİ

Çözüldü✓ Poco Pad X1 Kalem Uyumluluğu

Alabilirsin, Pro uyumluluğu yok.
  14. DR. BİYOLOJİ

Çözüldü✓ Poco Pad X1 Kalem Uyumluluğu

Focus Pen uyumlu, Focus Pen Pro ile tam uyumlu değil, Focus Pen Pro alsan da Focus Pen özellikleri alırsın. Ama Pro ile düz arasında fiyat farkı şu an yok diye biliyorum.
  15. DR. BİYOLOJİ

🔥İndirim Samsung Smart M7 4k 43 İnç Smart Monitör 11.997 TL!

PS4 Pro falan mükemmel kullanılır bununla
Geri