DR. BİYOLOJİ isimli üyenin son içerikleri

1. DR. BİYOLOJİ

30-35 Bin Civarında Bilgisayar Önerisi ?

Ram'i düşür. -1600 TL'ye 16GB 6000mhz cl38 ram var. Onu yap.
  2. DR. BİYOLOJİ

Okul İçin 20-25 Bin TL Civarı Tablet Önerisi

Hocam Lenovo Yoga Tab'i kişisel tabletim olarak satın almış ve yaklaşık 6 saat kullanmış biri olarak tablet kesinlikle güzel. Zaten kağıt üzerinde özelliklerine bakınca TR'nin en f/p tableti olduğu sonucunu çıkarmak yanlış olmaz. Kullanmadan önce de öneriyordum. Ama elime alıp bakınca daha da...
  3. DR. BİYOLOJİ

Ps5'ten Ps5 Pro'ya Geçmeye Değer mi

Hayır tabii ki.
  4. DR. BİYOLOJİ

❌İndirim Bitti! Batman Dylan Dog Cilt 1 71 TL

Arkabahce aralarında okuyucu görüşlerine en çok değer veren, onu belirteyim. Ama onun dışında onlar da beş para etmez. Çevirileri berbat. Gerçekten İngilizce deyimleri mesela direkt çevirdikleri saçma sapan çeviriler var. Hatta yakın tarihte bir yeniden baskılarının bir sayfasının bir konuşma...
  5. DR. BİYOLOJİ

Mesela bu değil 😃 JBC okuyucu ile dalga geçiyor. Absolute Batman ikinci cildin neden çıkarılmadığı sorulduğunda kendilerinin sözde "Türkiye'de sınırlı imkanlar neticesinde basım gücü olmadığını" sallayıp utanmadan yalan söylüyorlar. 2. Cildi basmaya gücleri bal gibi vardı. Madem gücünüz yok, 5...
  6. DR. BİYOLOJİ

JBC boykot. Dalga geçiyorlar okuyucu ile.
  7. DR. BİYOLOJİ

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

30 dolarlık gamepad'in 35 dolarlık f/p kralı klonu 😤 TR piyasasi üzücü.
  8. DR. BİYOLOJİ

Poco F 9 Ailesi Kazık Fiyatlar

Xiaomi 17 ile Poco F9 Pro'nun fiyatı aynı. Komedi. İhtiyacınız varsa önceki nesil amiral gemilerine cökün. Artık böyle fiyatlar klasik olacak. Xiaomi 18 100k gelir Allah bilir.
  9. DR. BİYOLOJİ

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 360 ARGB Beyaz 6.86 İnç Ips Lcd Ekranlı Sıvı Soğutucu 9.453 TL

Bundan PC kullanmak mümkün mü? Bunu alan adamin monitörü yok mu falan diye saçma sapan cevaplar istemiyorum. Sadece gereksiz bir merak.
  10. DR. BİYOLOJİ

70000 TL Samsung S25 Ultra 512 GB Amazon

Fizik ve Matematik hocam 🤔
  11. DR. BİYOLOJİ

70000 TL Samsung S25 Ultra 512 GB Amazon

Doğru düzgün fark yok. İkinci el ve daha az depolamalı modele neden daha fazla para veriyorsunuz ki? Alın resmi garantisi ile S25U keyfinize bakın Allah aşkına.
  12. DR. BİYOLOJİ

Yardım Tablet Tavsiyesi Ders İçin

7-8 sene kullanim Android bir tablet için çok zor. Lenovo Yoga Tab alınır o tartışmaya kapalı da 7-8 sene kullanım bekleme.
  13. DR. BİYOLOJİ

Hazırlık Sınıfı İçin Galaxy Dex + Taşınabilir Monitör Mantıklı mı?

Zerre pratik olmaz. Kulağa mantıklı gelir sonra keşke tablet alsaydım dersin.
  14. DR. BİYOLOJİ

15.000 TL'ye Uygun Tablet Tavsiyeleri

Honor Pad 10. Ama şöyle soyleyim 15k ile 20k tablet arasındaki fark 20k ile 40k arasındaki farktan daha fazla. Bu yüzden şahsen Lenovo Yoga Tab falan almaya çalış.
  15. DR. BİYOLOJİ

8k Civarı Telefon Arıyorum

Temizse 11 olur. Ama 12 olsa daha güzel olur da temizi çok zor.
Geri