DR. BİYOLOJİ isimli üyenin son içerikleri

1. DR. BİYOLOJİ

15-20 Bin TL Civari Telefon Alinir Mi?

Magic 8 lite
  2. DR. BİYOLOJİ

Öneri Maks 30Bin TL Telefon Öneris?

Honor 600 çıkmasını bekleyebilirsin. Aciliyeti varsa S25 FE ve ya Poci X8 Pro.
  3. DR. BİYOLOJİ

60Bin TL Civarı Bütçe Telefon Önerileri?

Bu bitcelerde kamera aramıyorsan pek de 30-35k civarı cihazlardan çıkmana değecek bir telefon yok. Nothing Phone 3 her şeyi ile mükemmel bir cihaz.
  4. DR. BİYOLOJİ

Öneri Maks 15Bin TL Kamera Odaklı Telefon Önerisi

Bu butcedeki telefonlarin ana kamerasi fena olmayan cihazlar elbette var (o da kime göre neye göre fena değil, rezil dense de ben itiraz etmem ama ortalama kullanıcı için eh işte denir.) fakat işin sonunda yanında verilen kameralar hep oyuncak olacak. Yani kamera istiyorsanız ben sarı siteden...
  5. DR. BİYOLOJİ

❌İndirim Bitti! Inno3D RTX5070 12GB 31.593,64 TL 3 KARTA VADESİZ 6 VE 9 TAKSİT

DLLS5 vesaire işler bambaşka seviyelere çıktı, artık 2025 yılından sonra çıkmış herhangi bir ekran kartı için yetersiz fps sorunu diye bir sorun kalmadı denebilir. 5060 alan adam bile dlss5 ile saçma sapan fpsler alabilecek. Saf gücün önemini özünde oyun oynayacak bir için tartışmalı buluyorum.
  6. DR. BİYOLOJİ

Klassegear vs wraith vs porge

Aşağı yukarı birbirlerinin klonlarıdır. 2 yıldır klasse kullaniyorum memnunum.
  7. DR. BİYOLOJİ

Corsair Nautilius 240RS ARGB AIO Sıvı Soğutma 2.999TL Mediamarkt

5 yıl garanti verdiği falan yok 😭 Önerdiğin ürün hakkında zaten hiçbir bilgin yok bari satildigi siteye girip garanti süresine bak konuşmadan önce. Marka en yüksek modeli ile giriş seviye modeline nasıl aynı garantiyi sağlasın sen iyi misin?
  8. DR. BİYOLOJİ

Sadece marka büyüklükllerine bakarak kafandan tier'lar uyduruyorsun. Deepcool LT serisi arctic liquid ve lian li galahad gibi S tier seviyede ürünler. LT520 ile bu soğurucu arasında segment farkı var orası doğru ama LT520 fersah fersah önde...
  9. DR. BİYOLOJİ

LT520'nin ne kadar iyi bir soğutucu olduğu konusunda bilgin yok.
  10. DR. BİYOLOJİ

50 Bin TL Telefon Önerisi?

Nothing Phone 3
  11. DR. BİYOLOJİ

20000 TL'ye Telefon Önerisi Lazım

Magic 8 Lite
  12. DR. BİYOLOJİ

🔥İndirim AOC 27G50Z 27″ 260Hz 0.3ms Full HD FreeSync Fast IPS Monitör🔥 6453,25 TL 🔥

Güzeldir, içinize sindiyse tabii ki alınır. Bir kaç alternatif de göndereyim https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-27q-11-67d3gac1tk-27-0-5-ms-2k-pivot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1286287091.html 300hz...
  13. DR. BİYOLOJİ

🔥İndirim AOC 27G50Z 27″ 260Hz 0.3ms Full HD FreeSync Fast IPS Monitör🔥 6453,25 TL 🔥

Piksel piksel FHD 27" oh ne güzel, asla önermiyorum kesinlikle 24" versiyonunu alın
Geri