Eski oyunları oynarsınız. Switch emülatörü üzerinden indie oyun falan da oynayabilirsiniz. Ama fazlası çok zor.
1790500091
Ve eski derken ne kadar eski? Mesela DirectX8 ve ya 9 oyunları emülatör üzerinden oynanamaz halde. Dimensity ile imkanı bile yok.
Emülatörden oyun oyanacaksan Snapdragon almak aşağı yukarı zorundasın. Mali grafik birimi optimize değil, bütün emülatörler geliştirilirken önce Snapdragon baz alınıyor ve yenilikler de ilk snapdragon'a geliyor.
Aldığı fiyatı söylerse yorumlayabiliyor. Mesela "20k bütçem var Lenovo Yoga Tab mi yoksa Galaxy Tab Z10 FE mı?" ve ya bilgisayar, telefon versiyonlarını sorduğunda çoğunlukla doğru cevapları veriyor.
Öyle bir dominasyon koydu ki 35k'ya kadar daha iyisi yoktu, 35-40k bandındaki tabletler de aradaki farka değer özellik sunmuyordu. Öyle bir fiyatta satıldı işte.
5070 Tİ ile 5080 arası doğru düzgün fark yok. En azından 5080 20-24gb falan olsa bir nebze mantık bulacağım ama bulamıyorum. 5070 TI yerine 5080 almak zerre mantıklı değil.
Logitech'in kalitesi hep aynıydı. Sadece Çinli markalar benzer kaliteyi daha ucuza sununca gözden düştü. Şöyle söyleyim asıl Razer asla kaliteli bir marka olmadı 😀
9070 GRE aşağı yukarı 5070'in kafa kafaya eşiti. 12-13k civarı da daha ucuza satılıyor olması lazım. 120k'ya 9070 XT toplamak bence en mantıklı seçenek olur. Yandan yemis bir 5070 Tİ, 4080 Super'den bahsediyoruz.
Sınav dönemi zaten hocam umrumda değil telefon Yoga Tab var bütün ihtiyaçları görüyor. Üniversiteye geçerken direkt Google Pixel'e geçeceğim. MIUI 14 romantize edenler görüyorum, hiç anlamıyorum. Bir kullansalar tiksinirler.
Hala "canavar gibi" ifadesini mantıksız buluyorum. eMMC kullanan cihaz...
Canavar gibi falan değil, kendini de kandırma. 4.5 yıldır Redmi Note 10S kullanıyorum cihaz ağlayacak yakında "at artık beni" diye. Nasıl bir canavar bu mesela? Tek dişi kalmış canavar falan herhalde.
7+ Gen 3 aşırı güçlü. Tabiri caizse amiral gemisi özellikleri alınmış nerf yemiş bir 8 gen 2. Fiyat harika. UFS 4.0 var bu cihaz 3-4 yıl taş gibi götürecektir.
Focus Pen uyumlu, Focus Pen Pro ile tam uyumlu değil, Focus Pen Pro alsan da Focus Pen özellikleri alırsın. Ama Pro ile düz arasında fiyat farkı şu an yok diye biliyorum.