Donanım olarak PS5 Pro Series X'e yakın değil. Ama durumuna göre cevaplanacak bir soru bu. Xbox'da gamepass artısının dışında oyun fiyatları da fazlası ile uygun. Özel oyun falan yok kütüphane olarak da PS5 önde ama oyun fiyatlarını karşılayabilecek misin o önemli soru. Çünkü TR...
Ya kerim abi bir sen mi akıllısın Türkiye'de teknolojik bir ürün ne zaman yurt dışı ile aynı fiyat oldu Allah aşkına. Soyunuz da tükenmiyor ki yok yurtdışında bilmem kaç dolarmış mantıklı değilmiş 40 senedir aynı muhabbet. 90 günün en düşük fiyatı yazan, 9070 XT piyasasının da aktif en ucuz...
RAM'in aynısını alırsanız hiçbir sıkıntı olmaz, istediğiniz zaman yükseltebilirsiniz. 9950X alırsanız zaten yükseltme ihtiyacı duyacağınız zaman geldiğinde sektör bambaşka yerlere gitmiş olacaktır. Belki kasa toplamak gibi bir olay bile kalmayacak.
El konsolunu cebime atar her yere giderim diyorsan Switch Lite, daha çok evde yatarak oynamak beni cezbediyor uzun yolculuklar dışında da yanıma almam ayrıca TV'ye dock ile takıp oynnamak da isyiyorum diyorsan Oled. Artı oled ekran da güzel.
İslemcini yükseltmek gibi bir düşüncen varsa AM5 platformunda kalman sadece mantıklı değil aşağı yukarı zorunlu. LGA1851 artık yeni islemci almayacak. Son gelen 250K ve 270K Plus işlemciler son yeni nesil işlemcilerdi.
Topladigin sistem toplam 110K civarı tutuyor, bu paraya 5080 toplanabilir...
5k civarı falan değil bu iş. Ekran kartını Prime alma en kötü 9070 XT modeli falan, Sapphire Pulse al. Ve kasa + PSU için paraya kıy ve böyle bir şey yap.
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-element-revo-hp1-n2850br-h12s-gen5-850-w-fiyati,806647169.html...
Bütün gün işlemci ağırlıklı online FPS takılacak lütfen almasın. Sonra 5070 Tİ ile niye 150 FPS alıyorum diye konular açılıyor hemen. AMD Ai mobil islemciler gerçekten oyunlarda güçsüz.
OAJSOSBQOJSLQJSPMSLQMSLAMLSMSLS