Bu butcedeki telefonlarin ana kamerasi fena olmayan cihazlar elbette var (o da kime göre neye göre fena değil, rezil dense de ben itiraz etmem ama ortalama kullanıcı için eh işte denir.) fakat işin sonunda yanında verilen kameralar hep oyuncak olacak. Yani kamera istiyorsanız ben sarı siteden...
DLLS5 vesaire işler bambaşka seviyelere çıktı, artık 2025 yılından sonra çıkmış herhangi bir ekran kartı için yetersiz fps sorunu diye bir sorun kalmadı denebilir. 5060 alan adam bile dlss5 ile saçma sapan fpsler alabilecek. Saf gücün önemini özünde oyun oynayacak bir için tartışmalı buluyorum.
5 yıl garanti verdiği falan yok 😭
Önerdiğin ürün hakkında zaten hiçbir bilgin yok bari satildigi siteye girip garanti süresine bak konuşmadan önce. Marka en yüksek modeli ile giriş seviye modeline nasıl aynı garantiyi sağlasın sen iyi misin?
Sadece marka büyüklükllerine bakarak kafandan tier'lar uyduruyorsun. Deepcool LT serisi arctic liquid ve lian li galahad gibi S tier seviyede ürünler. LT520 ile bu soğurucu arasında segment farkı var orası doğru ama LT520 fersah fersah önde...
Güzeldir, içinize sindiyse tabii ki alınır. Bir kaç alternatif de göndereyim
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-27q-11-67d3gac1tk-27-0-5-ms-2k-pivot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1286287091.html
300hz...