dr.onur isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim Migros Algida İndirimi ve Kutu 62,5 TL

Gel al icin hic güzel.bi vakit degil ya 😅 anladim.sagolun gitmeyi dusunursem yarin falan belki öyle alirim
  2. D

🔥İndirim Migros Algida İndirimi ve Kutu 62,5 TL

2 fistik cennetini 175 e aldim normal demi
  3. D

Sheinden alacagim ürünler adresime gelmiyormuş

Cocugum yok hocam ögrenciyim malesef tatil imkanim yok tıp okudugum icin . Ithalat seklinde yapmaya gerek yok toptancilarxa hersey satiliyor hobi malzemeleri vs alacaktim ama toplu almadigin zaman ucuza gelmiyor ki
  4. D

Çok akıllıca da yol masrafı nolcak kral 😅 birde istediğm kadar getirebiliyormuyum 10 tane ayni seyden olsa mesela sokturmuyor demi gumruk
  5. D

Anladım bu vergiyi vermesi gereken ithalatci zaten onun yerine de biz vermiyormuyduk 😅 çok sıkıntı sanırım. Yeni bir trick vs olursa konuşalım hocam. Bende yeni hediye bakayım madem 😅
  6. D

IMalatci ve ithalat bilgileri gelen urunlerde yaziyodu hep hocam zaten
  7. D

riske girmek istemem baska urunler bakayım ama begendigin bir urun varmi fonksiyonel falan böyle hediye alicam da
  8. D

Haydaa e bazı şeyler geliyordu gene geçen noel bricksi almıştım 1 hafta olmadı geldi şimdi bide onu deneyecegim bakalım tekrae alabiliyomuyum Yok alamıyorum. Peki bunun formulu falan yok mu agalar bir sürü adamiz bisey buluruz sanki 😅
  9. D

Ya bu lego türü minik oyuncaklardan alayım dedim yok abi ülkeye sokulmuyor neden böyle bu ürun gönderilemez lütfen cıkartın diyor bilgisi olan varmı pilli falan degil
  10. D

🔥İndirim Anker Soundcore Select 2s 963TL Son 5 stok

2 mi alınır 2 s mi
Geri